满分5 > 初中英语试题 >

Dear Annie, Thank you for your e—mail .I...

Dear Annie,

Thank you for your e—mail .I’m glad (高兴) you like your school . How’s your day ?

I go to school from Monday to Friday .We have four classes in the morning and two in the afternoon .We have many (许多) things to do after class . On Monday and Thursday afternoon , we have P.E. We all like P.E. because our teacher often plays with us. On Tuesday we have math . It’s difficult and boring but my teacher says it’s useful . And on Thursday afternoon we have an art lesson for an hour . What’s your favorite subject ? Is that OK with you ?

Write to me (给我回信) soon .

Yours ,

Tom

1.Tom has _____ classes on Tuesday morning .

A.2 B.3 C.4 D.5

2.Tom has P.E. ________.

A.on Monday and Thursday afternoon B.on Monday and Thursday morning

C.on Tuesday and Thursday afternoon D.on Tuesday and Thursday morning

3.They all like P.E. because ______.

A.the teacher is fun B.they think it’s fun

C.the teacher often plays with them D.they like basketball

4.They have an art lesson for _____ on Thursday afternoon .

A.an hour B.two hours C.40 minutes (分钟) D.45 minutes

5.From the passage(文章) we can know _______.

A.Tom has 5 classes in a day B.Tom goes to school four days a week

C.they have many things to do after class D.Tom likes English class

 

1.C 2.A 3.C 4.A 5.C 【解析】 本文讲述了学校生活。他从星期一到星期五去上学,每天6节课,他们有很多课后的事情要做。在星期一和星期四下午,我们有体育课,他们都喜欢体育课,因为老师经常和他们一起玩。星期二还有无聊的数学课和美术课。 1.细节理解题。根据“I go to school from Monday to Friday .We have four classes in the morning and two in the afternoon”可知此处有4节课,故选C。 2.细节理解题。根据“On Monday and Thursday afternoon , we have P.E.”可知是周一和周四下午,故选A。 3.细节理解题。根据“We all like P.E. because our teacher often plays with us”可知老师经常和他们一起玩,故选C。 4.细节理解题。根据“And on Thursday afternoon we have an art lesson for an hour”可知是一个小时,故选A。 5.推理判断题。根据“We have four classes in the morning and two in the afternoon .”可知是6节课,A不对;根据“I go to school from Monday to Friday .”是一周上课五天,B不对;根据“We have many (许多) things to do after class”他们课后有很多事情要做,C正确;选项D在文中没有提到,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

补全对话。

 

A.Can I help you ?

B.What color do you want ?

C.Do you have a small one ?

D.What about this one ?

E.How much is it ?

A:1.

B:Yes, please . I want a skirt for my daughter .

A:2.

B:Green or blue .

A: Look at the skirts over there (在那边) . We have different colors .

Which(哪一个) do you want ?

B: I think the green one is nice .3.

A: It’s 150 yuan .

B: Oh, it’s too expensive (太贵) .

A: 4. . It’s only 60 yuan .

B: It’s cheap (便宜的) , but it is big .5.

A: Yes . Here you are .

 

查看答案

    My name is Bill. I______ two sisters . They _____ Emma and Sally .In the morning, we have _____ at home ._____ breakfast, we all have milk . Emma and Sally ______eggs, but I _______ . I like bread for breakfast .We have lunch at school. I like hamburgers with______, but they don’t .They like hamburgers with _____ .They think vegetables are healthy .We all have dinner at home . Emma and I eat______ salad , but Sally _______ .She likes carrots .We often eat fruit after dinner .

1.A.have B.has C.to have D.having

2.A.be B.am C.is D.are

3.A.breakfast B.lunch C.dinner D.meal (一餐)

4.A.In B.With C.Of D.For

5.A.likes B.like C.don’t like D.doesn’t like

6.A.does B.am C.don’t D.am not

7.A.chickens B.a chicken C.a chickens D.chicken

8.A.vegetable B.vegetables C.banana D.an vegetable

9.A.an B.carrots C.chickens D.fruit

10.A.don’t B.doesn’t C.isn’t D.aren’t

 

查看答案

根据汉语意思完成英语句子,每空一词。

1.Gina现在在中国。

Gina is____________ ___________ now .

2.请到我们学校来。

_____________ ___________ our school ,please .

3.他和他的朋友一起上学。

He _____________ to ____________ with his friends .

4.我们考虑一下我们的派对吧!

Let’s _____________ _____________ our party !

5.李慧玲和我在同一所学校。

Li Huiling and I __________ in ___________ ___________ school .

6.快来,布鲁斯!我们迟到了。

__________ _______, Bruce ! We ___________ __________.

 

查看答案

按要求完成下列各题。

1.That is my computer .        (改为同义句)

That _______________ is ______________.

2.Those are their dictionaries.    (改为单数句子)

____________ is their _______________ .

3.My telephone number is 18204635410 .  (就划线部分提问)

______________ is ______________ telephone number ?

4.Are these your classmates ?    (作肯定回答)

Yes, _____________  _____________.

5.Mrs. Hu is his PE teacher .     (就划线部分提问)

_____________ ____________ his PE teacher ?

6.We like music because it’s interesting.  (就划线部分提问)

_____________ ____________you like music ?

7.She has art on Monday and Thursday .   (改为否定句)

She doesn’t ____________ art on Monday and Thursday ?

8.She is thirteen.             (就划线部分提问)

____________ ____________ is she ?

 

查看答案

—What’s your QQ number ? — ________ 316299806.

A.Its B.It’s C.They’re D.They are

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.