满分5 > 初中英语试题 >

High school students in England do much ...

    High school students in England do much the same as those in America or any other country do. They enjoy using the Internet, telephoning their friends, going travelling, listening to music, watching movies on TV or at the cinema.

However, a new study shows that 15-year-olds in England have more fights than those in Canada, Australia and China. This has to do with how they spend their free time. In England, for example, 45% of 15-year-olds spend most evenings out with their friends. And in Canada, the number is 24%. In China, just 17% of 15-year-olds spend their free time in the same way. And in Australia, 15% of 15-year-olds spend their evenings out with their friends.

Another new study shows that the Internet is English students' favorite hobby. They spend about 31 hours a week online. One in four students of the 1,000 polled (接受民意测试的)said they often spoke to those they didn't know online and one in three said they tried to hide(藏)what they were looking at if a parent went into the room. But the study also shows that children also use Internet to help them with their homework. They spend at least three hours a week finding information.

阅读短文, 选择正确答案.

1.From Paragraph(段落)1, we can know that English high school students____________.

A.are good at using the Internet

B.are the quietest students in the world.

C.spend most of their free time watching movies

D.have something the same with the students in other countries

2.The underlined word "This" in Paragraph 2 means "15-year-olds in England ___________."

A.have more fights B.like to go out with their friends

C.spend about 31 hours a week online D.have bad relationships (关系)with their parents

3._________ of 15-year-olds spend their evenings out with their friends in England.

A.Most B.About half

C.About a quarter D.Only fifteen percent

4.How many students of 1,000 polled talked with those they didn't know online?

A.200. B.250. C.300. D.350.

5.This passage is mainly to _______________________.

A.tell the difference of students' school life in different countries

B.introduce the relationship(关系)of English students and their parents

C.compare the spare time activities of English students and the students in other countries

D.introduce students' favorite hobbies in England and some other countries

 

1.D 2.A 3.B 4.B 5.C 【解析】 本文是一篇说明文。文章主要介绍了英国中学生在业余时间里喜欢做的事,如爱上网,爱打架,晚上喜欢跟朋友在外面玩等等。 1.细节理解题。根据第一段“High school students…or any other country do.”可知,英国学生跟其他国家的学生一样。故选D。 2.推理判断题。根据上文“a new study …have more fights …”可知,英国15岁的中学生打架次数远高于其它几个国家,打架成为了学生们的业余消遣。故选A。 3.细节理解题。根据文章中“45% of 15-year-olds …”可知,将近一半的英国中学生晚上跟朋友在外面玩。故选B。 4.细节理解题。根据上文“One in four students of the 1,000 polled…”可知,1,000个学生里,每四个学生里就有一个在网上跟陌生人聊天,那么在一千人中在网上和陌生人聊天的大概就是二百五十人。故选B。 5.主旨大意题。根据文章第二段和第三段可知,此文主要讲述英国中学生和其它国家的学生一样,在业余时间里喜欢上网、给朋友打电话;跟加拿大、澳大利亚和中国比,英国学生更多地参与打架,上网是他们最喜欢的爱好。故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Denny and Mark went to Sun Mountain with their class last week. The first day was great. Everyone enjoyed snowball fights. The next day was very cold and no one wanted to go out. "I'll not spend the day inside!" said Mark. He and Denny went out together.

By noon the boys went into the forest. They had a walk happily, but they lost their way. Before they could find the way, snow began to fall heavily. They were very afraid.

"We have to stay here," said Denny. "They'll find we aren't there and come for us."

"Looking up at the trees, Mark said, "I read a story once-some people stopped by a heavy snow made a lean-to(单坡屋顶小房)to protect themselves. Will it work?"

"I think so," said Denny, "but we'd better be quick."

The two boys worked quickly to make a lean-to out of branches(树枝). Then they went inside. It grew dark. A cold wind blew through the lean-to. "I don't want to die here," Mark said in the dark.

"We're not going to die!" said Denny. But he wasn't so sure. Then he heard some shouting. The boys went out of their lean-to just as a few people got here.

"Here you are!" Mr. Jenkins, their headmaster, said excitedly. "We saw the lean-to and thought it might be you," he said. "Are you OK?"

"We're fine," said Mark. Everyone laughed.

根据材料内容选择最佳答案.

1.Students didn't want to go out on the second day because ________________.

A.they didn't like playing outside B.they were very tired

C.it snowed heavily D.it was very cold

2.How did Denny and Mark feel when the snow fell heavily?

A.Afraid. B.Surprised. C.Angry. D.Wonderful.

3.Why did Denny and Mark build a lean-to of branches?

A.To have a place to cook their dinner. B.To protect themselves from the snow.

C.They wanted to help their classmates. D.They wanted to sleep in the forest.

4.Denny and Mark's headmaster found them because of their_______________.

A.fire B.shouting C.lean-to D.sign

5.From this experience(经历), Denny and Mark may learn that ___________.

A.knowing how to keep yourself out of danger is very important

B.shouting for help when you are lost is a good idea

C.you can always find your way out of the forest

D.being caught in a heavy snow is not so bad

 

查看答案

    Brooklyn Children's Museum

The Brooklyn Children's Museum has something for kids of all ages. Fun shows can teach children about world cultures, history, science and nature. More than 2,000 kinds of live animals and a collection of 30,000 historical things, even parents will enjoy it. There is also a special area for children under five, with activities for young kids.

Adult 10.   Child 7.

New York Hall of Science

At this place, there are more than 450 shows, kids learn a lot about science. There are a few interesting things, you'd better spend money on them during your visit: Rocket Park Mini Golf, the 60,000-square-foot Science Playground and the 3-D theater.

Free Friday, 2-5 pm and Sundays, 10-11am

Queens Country Farm Museum

As the oldest working farm in New York City, the museum feels like a different world than Manhattan. Feed animals like sheep, goats and cows, visit farm buildings with long histories.

Waterfront Museum and Showboat Barge

Free Thursday, 4-8pm, and Saturdays 1-5pm

Come to Brooklyn's Red Hook and visit this large history wooden boat, not far from the Fairway Market. Check to see if a performance is on-perhaps a magic-, music-or history-related(相关的)event that may cost money.

根据材料内容选择最佳答案。

1.Which of the following has special activities for kids under 5?

A.Brooklyn Children's Museum B.New York Hall of Science

C.Queens Country Farm Museum D.Waterfront Museum and Showboat Barge

2.You want to visit Brooklyn Children's Museum with your two friends and your dad, so it will cost you ________________.

A.17. B.24. C.28. D.31.

3.When can visitors enjoy free visits to New York Hall of Science ?

A.On Thursday afternoons. B.On Friday mornings.

C.On Saturday afternoons. D.On Sunday mornings.

4.What can visitors do in Queens Country Farm Museum?

A.Learn how to plant. B.Feed farm animals.

C.Pick fruits and vegetables. D.Enjoy fresh food.

5.Where can you see the text ?

A.In a travelling website. B.In a history book.

C.In a movie poster. D.In a science report.

 

查看答案

    每一个人都会畅想自己未来的生活,有目标才会有动力。你将来的理想生活是怎样的?请以“My life in a few years"为题,根据以下提示,用英语写一篇短文。

要点: (1)几年之后你的理想职业是什么?为什么?

(2)你将生活在哪里?

(3)你将来的业余活动是什么?

(4)你现在该怎样做去实现你的理想?

要求:(1)文中不得出现真实姓名和学校名称

(2)词数60—80左右

My life in a few years

__________________________________________________________________________________________________________

 

查看答案

将所给单词连成句子。要求符合语法, 语句通顺, 大小写正确, 单词不得重复使用, 标点已给出。

1.will,  be,  the,  what, future,  like

__________________________________________________?

2.comfortably,  sitting,  my,  is,  father

___________________________________________________.

3.come,   can,  to,  birthday,  my,  you,  party

___________________________________________________?

4.cut up,   don't,  tomato,    the

__________________________________________________

5.unlucky,    was,   how,  Tommy

__________________________________________________!

 

查看答案

阅读短文, 并按要求完成文后小题。

My name is Ann. I would like to share my volunteering experience in Sue Ryder. I worked as a volunteer in 2013 because I wanted to do something to help others. I called some charity shops(慈善商店)to ask if they needed volunteers. Although I didn't mind where I volunteered, I was glad that one of the Sue Ryder shops said yes. Sue Ryder was a charity very close to my heart because volunteers from Sue Ryder once cared for my dad in the hospital.

Volunteering in the shop helped me know what shop work was like and I was surprised to find how much I really enjoyed doing it. I also found how important the public(民众)were. Lots of people gave us things they didn't need for the shops to sell. In this way Sue Ryder raised money to care for people with life-changing illness. I always left the charity shop late, because I knew how important the work of Sue Ryder was.

Another thing I enjoyed about volunteering was talking with other volunteers in the shop. They were friendly and helpful. I really improved my teamwork skills by volunteering.

I worked in the shop from late April to early August. I learned many things from it and I'm sure they will be useful in the future.

1.完成句子______________once got help from Sue Ryder.

2.简略回答问题How long did Ann work in the Sue Ryder charity shop?

__________________________________________________________________

3.简略回答问题How did Sue Ryder raise money to care for people with life-changing illnesses?

____________________________________________________________________

4.找出并写下全文的主题句_____________________________________________

5.将文中画线句子译成汉语。______________________________________________

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.