满分5 > 初中英语试题 >

Kate is reading something about how to k...

    Kate is reading something about how to keep healthy on the Internet.

Brush your teeth twice a day and see a dentist at least once a year. The oral examination(口腔检查)is not only for the health of your teeth, but for the whole body. Please visit www.mvdr.com. for more information.

Studies show that the cold or flu virus(病毒)can live on our hands for long. So you should wash your hands often with soap. For more ways to prevent(预防)the cold or flu, please call Health Line at 180-1313.

Good sleep is important for your health. You need about seven hours' sleep a night. Don't eat or read in bed. Go to bed and get up at the same time every day. For more information, please visit www.sleeping.com.

How often do you exercise? If you want to keep healthy, try to exercise for 30 minutes a day, three or four times a week. For more information, please call Healthy Line 180-2000.

1.How can you find more information about tooth health?

A.Visit www.mvdr.com. B.Call Health Line at 180-1313.

C.Call Healthy Line 180-2000. D.Visit www.sleeping.com.

2.You should _________ if you don't want to have a cold.

A.wash your hands often B.eat in bed

C.brush your teeth every day D.buy a piece of soap

3.If you want to keep healthy, how often do you need to exercise?

A.At least once a year. B.Three or four times a week.

C.30 minutes every day. D.three or four times a month.

4.Which of the following is true?

A.The oral examination is only good for your teeth.

B.You need about eight hours' sleep a night.

C.For more information about cold and flu, please call Healthy Line 180-2000.

D.Kate is reading an article about health on the Internet.

5.What is the best title about this article?

A.How to prevent the cold B.How to exercise

C.How to protect your teeth D.How to keep healthy

 

1.A 2.A 3.C 4.D 5.D 【解析】 如何保持健康是我们大家都很关心的一个话题,这篇短文中介绍了Kate在网上读到的一些关于保持健康的好建议。 1.细节理解题。第二段是关于保护牙齿的,根据这一段的最后 “Please visit www.mvdr.com. for more information.”可知,如果想了解更多牙齿的健康问题可以浏览这个网址。故选A。 2.细节理解题。根据短文第三段 “Studies show that the cold or flu virus(病毒)can live on our hands for long. So you should wash your hands often with soap.”可知,如果不想感冒,我们应该经常用肥皂洗手。故选A。 3.细节理解题。根据短文第五段 “If you want to keep healthy, try to exercise for 30 minutes a day, three or four times a week.”可知,如果想要保持健康,每天应锻炼30分钟,一周三到四次。故选C。 4.推理判断题。根据短文开头 “Kate is reading something about how to keep healthy on the Internet.”可知D选项符合文意,故选D。根据第二段 “The oral examination(口腔检查)is not only for the health of your teeth, but for the whole body.”可知A不对;根据第四段 “You need about seven hours' sleep a night.”可知B不对;根据第三段 “For more ways to prevent(预防)the cold or flu, please call Health Line at 180-1313.”可知C不对。 5.主旨大意题。根据短文开头“Kate is reading something about how to keep healthy on the Internet.”可知,这篇短文介绍的是Kate在网上读到的关于如何保持健康的一些东西,因此文章的主题就是“保持健康”。故选D。A、B和C三个选项都是文章中的部分内容。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Every country has its favorite food. Italians like to eat pizza. Indians like to eat hot food. Japanese like to eat fish. Often they don't cook it.

In England, the popular food is fish and chips(炸鱼和薯条). People usually buy it in a fish and chip shop. They put it in paper bags, and take it home, or to their workplace. Sometimes they eat it in the park or on the road. The world's favorite food is American fast food. If you go to some important cities in the world, you can find people eating hamburgers and chips.

Fish and chips, and Chinese take-away food are very popular in England. But they are less popular in the USA. The Americans eat take-away foods too, like chicken. But the most popular kind of take-away food is the hamburger. It is also popular in England and Australia.

1.Italians like to eat _______________.

A.dumplings B.pizza C.hot food D.fast food

2.Fish and chips is very popular in _______________.

A.England B.Australia C.The USA D.China

3.In different countries people eat ______________ food.

A.different B.the same C.delicious D.hot

4.____________ is the world's favorite food.

A.Chinese take-away food B.American fast food

C.Pizza D.Hot food

5.The hamburger is a kind of _________________.

A.vegetable B.drink C.food D.fruit

 

查看答案

    When you were young, who rode you around on the back of his bike? Who played football and ______ kites with you in the park? Who helped you work out the difficult math problem? Who taught you the difference between right and wrong?

Your dad. Now it is your turn to do something for ______. The third Sunday in June is Father's Day. So why______ do some things to thank your dad for all his love and support(支持)?

The idea of Father's Day came from an ______ lady called Samara Smart Dodd in 1909. She wanted an unusual day to remember her ______. He raised(抚养)six children by himself ______ his wife died. Dodd thought there needed to be a day to thank all the great, selfless and loving dads. Her father was born ______, so she wanted to hold the first Father's Day celebration(庆祝)on his birthday in 1909. In 1924, most of the Americans like the idea of Father's Day. In the end, the third Sunday in June was named Father's Day.

There are many ways ______ your love and thanks. Send him a postcard. Usually fathers like cards. So, maybe a good one can make him laugh. A small gift, such as a photo of your family or a lovely wallet ______ make him feel like a king. Send him flowersthe rose is the official Father's Day flower. At last don't ______ to say "I love you, dad!"

1.A.flew B.bought C.sold D.played

2.A.you B.her C.his D.him

3.A.don't B.doesn't C.not D.didn't

4.A.English B.Indian C.African D.American

5.A.mother B.father C.grandfather D.brother

6.A.when B.until C.after D.before

7.A.in May B.in July C.in June D.in August

8.A.to give B.to show C.to bring D.to say

9.A.should B.can C.must D.need

10.A.remember B.forget C.to forget D.to remember

 

查看答案

__________ cups of orange juice are there on the table?

A.How often B.How much C.How many D.How long

 

查看答案

--- Robert, could you wash the car for me?

--- Yes, I _______. I’m coming, dad.

A.could B.couldn’t C.can D.can’t

 

查看答案

— Celiajoin us in the Super Summer Camp if it       this weekend.

—.I'd love to. But nobody knows if it       .

A.is fine; rains B.is fine; will rain C.will be fine; will rain D.will be fine; rains

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.