满分5 > 初中英语试题 >

Taobao Clothes Store Hello, boys and gir...

    Taobao Clothes Store

Hello, boys and girls! Welcome to Taobao. You can buy your clothes at very good prices. We have red and white skirts for only $23. Do you like hats? Blue and black hats are only $15. How much are the jackets? The green jackets are $45 and the blue ones are $42. Do you need trousers? You can buy them for only $40. Our T-shirts are on sale, too. You can buy them for $29. What color do you want? We have T-shirts in white, purple and green. How about these black and brown socks? Only $5 for two pairs. Come and see now!

根据短文内容,选择最佳选项。

1.The store sells skirts in         .

A.white and purple B.blue and white C.red and white D.red and black

2.How much is a blue jacket?

A.$45. B.$ 42. C.$29. D.$ 23.

3.Anna has $30. She can buy          in the store.

A.a T-shirt B.a pair of trousers C.two jackets D.three hats

4.You can have two pairs of socks for         .

A.$3 B.$5 C.$7 D.$2

5.Emma can’t buy          in the store.

A.green jacket B.white T-shirts C.black hats D.blue shorts

 

1.C 2.B 3.A 4.B 5.D 【解析】 本文是淘宝服装店的广告,主要向我们介绍了店铺里的商品和价格。 1.细节理解题。根据“We have red and white skirts for only $23.”可知,店铺卖红色和白色的裙子。故选C。 2.细节理解题。根据“the blue ones are $42.”可知,蓝色的夹克衫42美元。故选B。 3.推理判断题。A项:一件T恤。根据“Our T-shirts are on sale, too. You can buy them for $29.”可知,一件T恤29美元;B项:一条裤子。根据“Do you need trousers? You can buy them for only $40.”可知,一条裤子40美元;C项:两件夹克衫。根据“The green jackets are $45 and the blue ones are $42.”可知,两件夹克衫84-90美元;D项:三顶帽子。根据“Blue and black hats are only $15.”可知,三顶帽子45美元。所以如果安娜有30美元可以买一件T恤。故选A。 4.细节理解题。根据“Only $5 for two pairs.”可知,两双袜子只要5美元。故选B。 5.推理判断题。A项:绿色夹克衫。根据“The green jackets are $45”可知,可以买到绿色夹克衫;B项:白色T恤。根据“We have T-shirts in white”可知,可以买到白色T恤;C项:黑色帽子。根据“Blue and black hats are only $15.”可知,可以买到黑色帽子;D项:蓝色短裤。短裤并未在文中提及,该项表述错误。故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

 

Bill

French fries

oranges

Cindy

pears, apples

hamburgers, carrots

Dale

chicken

carrots, ice-cream

Eric

ice-cream, pears

saladapples

 

根据表格信息,选择最佳选项。

1.Bill doesn’t like                 .

A.French fries B.oranges C.apples D.Hamburgers

2.               like pears.

A.Cindy and Dale B.Bill and Eric

C.Cindy and Eric D.Bill and Cindy

3.Eric likes ice-cream, but                   doesn’t like it.

A.Eric B.Dale C.Cindy D.Bill

4.      don’t like carrots.

A.Dale and Eric B.Bill and Dale C.Cindy and Eric D.Cindy and Dale

5.Which is right?

A.Eric doesn’t like salad. B.Dale likes French fries.

C.Bill likes apples. D.Everybody likes fruit.

 

查看答案

    The Spring Festival is a Chinese festival. There are different names for each year. We all call it the year of monkey, the year of sheep...and this year is the year of pig.

Before(在……之前)the day of the festival, people are busy shopping and cleaning. On the eve, there is a big family dinner. After dinner, all the family stay up late(守夜) to welcome the New Year. In the middle of the night, people have some dumplings and watch TV. On the first day of the New Year, people wear new clothes to visit their relatives(亲戚) and say “Happy New Year” to each other. Children can get red packets(红包) from their parents or grandparents.

根据短文内容,判断下列句子意思与原文是否相符,相符的写“T”,不相符的写“F”。

1.There are 12 different names for Chinese years.

2.Before the festival, people are not very busy.

3.They have some dumplings and watch TV in the middle of the night.

4.On the festival people usually wear old clothes and visit their relatives.

5.On Spring Festival, parents or grandparents usually prepare(准备) some money.

 

查看答案

    This is a _________of John’s family. This man_________Mr Green._______is John’s father._________ woman is Mrs Green. _________is John’s mother. Who_________this boy and_________girl? The _______ is John, Mr Green’s son. The_________is Kate, Mr Green’s daughter. Kate is____________sister. John and Kate are brother and sister.

1.A.photo B.map C.room D.book

2.A.are B.be C.is D.am

3.A.He B.She C.Her D.His

4.A.An B.A C.This D.These

5.A.Her B.She C.He D.His

6.A.am B.is C.are D.be

7.A.an B.these C.a D.this

8.A.girl B.boy C.girls D.boys

9.A.boys B.girls C.girl D.boy

10.A.Johns B.John’s C.John D.Johns’

 

查看答案

根据对话内容,从方框的选项中选出5个最佳选项补全对话,其中有一项为多余选项。

 

A. What’s this?

B. Who is this boy?

C. I’m fine.

D. Where is your cat?

E. What color is it?

F. No, she isn’t.

Kate: Hello, Tom. How are you?

Tom: 1. What about you, Kate?

Kate: I’m OK, thank you. 2.

Tom: It’s a photo of my family.

Kate: 3.

Tom: He is my brother. He is only six.

Kate : Is the woman your mother?

Tom: 4.. She is my aunt.

Kate: Excuse me. Tom, 5.

Tom: Look. It’s under the chair, I like it.

 

查看答案

Children’s day is on _______.

A. B. C. D.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.