满分5 > 初中英语试题 >

J&M Music Store • Rock, pop and country...

 

J&M Music Store

• Rock, pop and country music

• Buy CDs new or used

• Listen before you buy

• Guitar lessons offered(提供)

Peth Market

• Fresh fruit and vegetables

• Open Friday to Sunday mornings

• Free ice cream for children under 12

Times Coffee Shop

• The best coffee in town

• Sandwiches, cakes, pies

•Open 10:00 a.m. —11:00 p.m. daily

•Jazz music(爵士乐): Wednesday to Sunday

Macon's B&B

• Feel like home when you're away from home

• We have different kinds of rooms

• Delicious homemade breakfast

 

 

1.You can______ at J&M Music Store.

A.attend guitar lessons B.borrow new or used CDs

C.learn pop music history D.buy all kinds of music books

2.If your friend is coming for a visit, where will he stay for a night?

A.In J&M Music Store. B.In Peth Market.

C.At Times Coffee Shop. D.At Macon's B&B.

3.Where is the passage probably from?

A.A dictionary. B.A newspaper. C.A story book. D.A science report

 

1.A 2.D 3.B 【解析】 本文是四则广告,分别是音乐商店、果蔬店、咖啡店和旅店。 1.细节理解题。根据文中J&M Music Store中的信息Guitar lessons offered(提供)可知,这里是提供吉他课程的,故选A。 2.细节理解题。根据文中Macon’s B&B中的信息Feel like home when you’re away from home可知,当你远离家的时候,在这里可以有在家的感觉,故选D。 3.推理判断题。根据整个文章的理解可知,文章都是广告,广告一般都是在报纸上的,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Time is very important in our life. However, I had never realized it until I received a beautiful gold watch from my father when I was 19 years old. This ________ always tells me the importance of time in my life.

It was a cold ________ day. My father asked me to go to the airport to pick up my uncle and take him home. I should have arrived there ________ 4∶30 p.m. We had a basketball match at school that afternoon ________ the match was too exciting. When the match was nearly over, I suddenly remembered my uncle and ________ to the airport. It was too late and it rained harder. He had left the airport and taken a taxi to our house.

I was very worried that my father would be ________ with me. As soon as I entered the living room, I saw my uncle in the sofa looking very tired. I dared() not ________ my uncle and father. I said hello to them in a very low voice. My father didn't say ________. Instead, he asked me to sit next to him. “Peter, did you have a good time today” he ________ very disappointed(失望), but his voice was still calm. I felt so sorry and answered in an even ________ voice. “Yes, Dad, but I'm really sorry about not ________ my uncle. This will ________ happen again. I promise(承诺).” My father handed me a box with a beautiful gold watch inside. It was a gift my uncle bought for him. He gave it to ________ and said, “I hope you have learned something important today, and this watch will help you remember the importance of time.”

The watch has been with me for 12 years. I wear it not because of its price, but because of _________ I learned from it. It tells me to respect (尊重)_________ and never be late to do what I have promised to.

1.A.watch B.clock C.bell D.time

2.A.snowy B.rainy C.windy D.sunny

3.A.before B.from C.after D.to

4.A.though B.because C.and D.so

5.A.moved B.turned C.hurried D.flew

6.A.happy B.angry C.sorry D.lucky

7.A.look up B.look for C.look at D.look after

8.A.anything B.something C.nothing D.everything

9.A.is B.was C.does D.did

10.A.funnier B.louder C.happier D.lower

11.A.waking up B.giving up C.picking up D.putting up

12.A.always B.never C.often D.usually

13.A.you B.him C.them D.me

14.A.what B.that C.which D.who

15.A.culture B.friendship C.time D.family

 

查看答案

— Do you think I could borrow your pencil?   — ___________.

A.Yes, you may borrow B.Yes, you could C.Yes, go on D.Yes, help yourself

 

查看答案

He was badly ill last winter, but now he is       .

A. in danger    B. into danger

C. out from danger    D. out of danger

 

查看答案

I can't follow you. Could you speak a little       ?

A.slow B.more slowly

C.slowlier D.most slowly

 

查看答案

If I travel on the moon, I will _______ a tent at night.

A.put in B.put out C.put up D.take up

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.