满分5 > 初中英语试题 >

—_______ is Mr. Green? —He is a history ...

_______ is Mr. Green?

He is a history teacher.

A.Who B.How C.What D.What about

 

C 【解析】 句意:——格林先生是做什么的?——他是一名历史老师。 本题考查特殊疑问句。Who谁,How如何,What什么,What about怎么样。根据He is a history teacher.可知,此处询问他是做什么工作的,用句型What is sb?故选C。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Which of the following pronunciation(发音) is different?

A.cute B.umbrella C.music D.pupil

 

查看答案

We usually play _____ volleyball for _____ hour after school every day.

A./;an B.the; an C./;a D.the; a

 

查看答案

    期末临近,学校希望家校双方对每位学生本学期的表现做一个整体、客观的评价。以下是同学,父母和老师对外籍学生Dennis的评价。请根据表格内容,对Dennis进行描述。

同学对Dennis的评价

善良:用自己的零花钱在书店为班级购书;

父母对Dennis的评价

健康:有良好的生活方式 (饮食……;运动……)

老师对Dennis的评价

聪明:对中国节日了解很多。他知道在春节时,人们……(举至少一例春节中国人喜爱做的事)。

 

1. 70词左右。开头已给出,不计入总词数。

2.要点齐全,省略处适当发挥使文章通顺流畅。

3.文中不得出现真实的人名、校名、地名等相关信息。

Dennis does well this term.

His classmates think _______________________________________________________

________________________________________

 

查看答案

阅读下面短文,回答问题。

Do you ever go back to your old school sometimes? In the US, there is a festival called Homecoming. At Homecoming, a school welcomes its old students. That is where the name comes from. It means, “coming home”.

Homecoming is usually in autumn. It goes on for a week. There are many fun activities.

The most exciting activity might be picking the homecoming king and queen. There is a group of boys and girls, and they are the nominees (候选人). Students choose one boy and one girl. The final (最终的) winners are king and queen.

Another big activity is the football game. Almost everyone from school can join the game: students, old students, parents and teachers.

You can also see a parade (游行) with floats (花车). Each class makes the floats by themselves. The school’s marching (行进的) band will be in the parade too.

Homecoming makes kids proud (自豪的) of their school. They love it!

1.What does Homecoming mean?

________________________________________________________________________

2.Who does a school welcome at Homecoming?

________________________________________________________________________

3.Can parents and teachers join the football game?

_________________________________________________________________________

4.How many interesting activities does the writer tell us in the passage?

_________________________________________________________________________

5.How do kids feel about their school at Homecoming?

________________________________________________________________________

 

查看答案

将下列句子译成英语

1.这些西瓜味道很好。

These watermelons ___________  ___________.

2.运动鞋适合长时间步行。

Sports shoes are ___________  ___________ a ___________  ___________.

3.他总是燃放焰火来迎接每一个新年。

He always ___________  ___________ fireworks to welcome every new year.

4.贫困地区的孩子们每天只睡不到6小时。

The children in _______  _______ sleep only for _______  ______ 6 hours every day.

5.多锻炼有益健康。

___________ more is good ___________ our ___________.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.