满分5 > 初中英语试题 >

Four women lives in the same building an...

    Four women lives in the same building and all of them are going to a big party. They are talking about what dresses they will wear. Then they decide(决定) to choose a dress to go well with the hair color of their husbands(丈夫).

The first woman says, “I will go with red because my husband makes his hair red.”

Hearing this, the second woman says, “I will wear black because my husband’s hair color is naturally(天生) black!”

The third woman also has an answer, “Yes, then I would love to go in a yellow dress because my husband has blonde hair!”

They all turn to the fourth woman, but she keeps quiet. So they ask her what color she will wear. “I am thinking very hard, but I can’t choose a color. It seems I can’t wear any dresses because my husband is bald!”

1.The four women are all going to a __________.

A.clothes shop B.big party C.gift shop D.new country

2.The four women are talking about __________.

A.what to wear B.where to go C.who to go with D.when to go

3.The colours of the women’s dresses should go well with the colours of __________.

A.their hair B.their husbands’ hair

C.the first woman’s hair D.the big party

4.The third woman goes in a __________ dress.

A.red B.black C.yellow D.red and black

5.The fourth woman’s husband may __________.

A.have no hair B.have blonde hair

C.choose a dress for his wife(妻子) D.ask his wife to wear nothing

 

1.B 2.A 3.B 4.C 5.A 【解析】 文章大意:短文主要叙述了住在一栋大楼的四个女人将去一场派对,她们正在讨论将要穿的裙子的颜色。 1.细节理解题。根据文中“Four women lives in the same building and all of them are going to a big party.”住在一栋大楼的四个女人将去参加一场派对。可知,故答案为B。 2.细节理解题。根据文中“They are talking about what dresses they will wear. ”可知,她们正在讨论穿什么,故答案为A。 3.细节理解题。根据文中“Then they decide(决定) to choose a dress to go well with the hair color of their husbands(丈夫). ”可知,女人们裙子的颜色应当是和她们丈夫的头发的颜色搭配的,故答案为B。 4.细节理解题。根据文中“Yes, then I would love to go in a yellow dress because my husband has blonde hair!”可知,第三个女人穿黄色的裙子去,故答案为C。 5.推理判断题。根据文中“I am thinking very hard, but I can’t choose a color. It seems I can’t wear any dresses because my husband is bald!”我正在努力想,但是我不能选择颜色。好像我不能穿裙子,因为我的丈夫是秃头,可推断出,她的丈夫没有头发,故答案为A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    In summer, the sun is shining. It is very hot. The Grasshopper(蚱蜢) is having a rest under the tree. The ants(蚂蚁) are collecting food. All of them are very ______.

The Grasshopper doesn’t know why the ants are working so hard, ______ he asks the Queen Ant, “Why are you collecting food?”

“It will be ______ soon. We must be ready.” says the Queen Ant.

“It is July. Winter is ______.” The Grasshopper is very surprised(惊讶的), “There’s ______ food everywhere. Stop working. Come to sing and dance with me.”

“I have no time to sing and play. Winter will come soon. You should ______ collect some food. Or(否则) you will have nothing to ______ in winter!” The Queen Ant told the Grasshopper seriously(严肃地).

But the Grasshopper doesn’t ______ to the Queen Ant. He just keeps singing in summer and autumn.

Then winter comes. The Grasshopper is very ______ because he doesn’t eat anything for a long time. So he looks here and there to ______ something to eat. Suddenly, he sees the Queen Ant’s house. He ______ songs coming out of the house. He goes up to ask the Queen Ant, “Can you, please, give me a little food? I’m so hungry.”

The Queen Ant smiles and says, “Why don’t you sing and dance now?”

The Grasshopper is very ______ and walks away.

Don’t be lazy. Always work hard and be ready. Then you will always be happy.

1.A.busy B.easy C.lazy D.full

2.A.but B.because C.so D.or

3.A.spring B.summer C.autumn D.winter

4.A.in front B.far away C.on left D.on top

5.A.no B.much C.small D.little

6.A.also B.only C.both D.never

7.A.drink B.do C.eat D.think

8.A.listen B.talk C.write D.think

9.A.happy B.different C.hungry D.cool

10.A.find B.borrow C.show D.take

11.A.hears B.sees C.carries D.collects

12.A.interesting B.bright C.sad D.comfortable

 

查看答案

—__________ the film Star Wars?             —It’s exciting.

A.Do you like B.How do you think

C.What do you like about D.What do you think of

 

查看答案

— __________ does your grandfather go fishing?

— On Saturday.

A.How long B.How often C.How D.When

 

查看答案

Thank you for _______ me the CD. Now it’s very popular _______ young people.

A.lending; among B.borrowing; between

C.lend; in D.borrowing; of

 

查看答案

Millie looks good ________ red and this blue coat also looks nice ________ her.

A.on; on B.in; in C.on; in D.in; on

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.