满分5 > 初中英语试题 >

We can find ads(advertisements) everywhe...

    We can find ads(advertisements) everywhere. Here are four ads. Please read them carefully.

(1) WANTED

Are you hard-working? Do you like to meet people? If your answer is “Yes”, then we have a job for you as a writer. Call AL Hotel at 8556779!

(2) SUMMER JOB

Do you like to talk with people? Do you like to write stories? If you want to work for our magazine as a reporter, please call Karen at 85558366.

(3) HELP WANTED

Do you like babies? Can you look after one baby for two days? If you are sure to take good care of it, call us at 8766588. $80 or more. Today! Hurry!

(4) CLEANER WANTED

Can you make a large house clean and tidy? You can get $20 each day. If you hope to get the job, call us this evening 18:00~20:00. Tel: 8633800

 

 

1.The above job advertisements are probably from _______.

A.a newspaper B.a story book C.a science book D.a guide (导游) book

2.If the owner of the large house asks a cleaner to clean his house once a day, how much will the cleaner get in a week?

A.$20 B.$80 C.$140 D.$160

3.If you’re a college student who enjoys writing, during your summer holidays you will be more interested in the job in _______.

A.Ad(1) B.Ad(2) C.Ad(3) D.Ad(4)

 

1.A 2.C 3.B 【解析】 这篇短文中有四个广告:第一个是招聘作者;第二个是某杂志招聘记者;第三个是找临时的保姆;第四个是找打扫房间的清洁工。 1.推理判断题。题干意为“以上招聘广告可能来自……”,A“报纸”;B“故事书”;C“科学书”;D“导游书”。短文里的四个都是招聘广告,报纸上会有这方面的信息。故选A。 2.细节理解题。题干意为“如果一个大房子的主人找一个清洁工每天打扫房间一次,这个清洁工每周能得到多少钱”。根据第四个广告 “You can get $20 each day.”可知,每天是20美元,一周就是20*7=140美元。故选C。 3.细节理解题。题干意为“如果你是一个大学生,喜欢写作,在暑假期间你可能更感兴趣的工作是……”。根据题意以及第二个广告 “ SUMMER JOB Do you like to talk with people? Do you like to write stories?”可知,这个广告是暑假工作,而且招聘喜欢写作的人,符合题意。故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    On the day of the interview, I got up at 6: 00 in the morning. I got to the interview place without having ______. I was the 24th interviewee(应聘者) and the 22nd was a short ordinary-looking girl. I greeted her by nodding my head. I asked her where she graduated. She told me in a low ______, “I graduated from a junior college(大专)”, the only one without getting a bachelor's degree(学士学位) among the 50 interviewees.

I didn't expect(预料) the interview would last so long. As I didn’t have breakfast, my stomach started to ache. I had to sit by the table for a ______. Just at that time, the girl asked me ______ happened. I told her, “I didn't have breakfast this morning, so my stomachache comes to me.”

After a while, a worker came in and ______ me a bottle of milk and a piece of bread. It was certain that they were bought by the girl. I felt ______ all over my heart because I hadn't imagined she would be so nice to help me—her rival(竞争对手).

Luckily, I got the job. The first day I went to work, I was ______ to see the girl there. She also got the job. Later I asked her why she got the job. She said ______ a smile. “That day when I bought you the ______, an interviewer went to the washing room with papers in hands. He asked me whether I could help him to copy those papers while he was in the washing room. I helped him. After I came back to him, he asked me why I took the food in hands. I told him the truth. Then I got the job.” At that moment, I came to know that when the girl helped me and the interviewer, she also helped ______. Helping others will help yourself as well.

1.A.breakfast B.lunch C.supper D.dinner

2.A.point B.level C.sound D.voice

3.A.rest B.sleep C.test D.talk

4.A.which B.how C.what D.when

5.A.handed B.showed C.sent D.bought

6.A.cold B.warm C.excited D.cool

7.A.afraid B.surprised C.worried D.bored

8.A.at B.from C.with D.in

9.A.bread B.milk C.water D.food

10.A.myself B.himself C.herself D.yourself

 

查看答案

—Isn’t that film so boring?  I nearly fell asleep.

—_______. You can learn a lot about wildlife from it.

A.Yes, you are right B.I’m afraid so C.Not at all D.Of course

 

查看答案

I think 5,000 yuan is a lot of money, but it is still _______ than we need.

A.a little fewer B.much less C.more less D.much fewer

 

查看答案

_______ a rest if you feel too tired to work any __________.

A.Take; further B.To take; further C.Take; farther D.To take; farther

 

查看答案

— I don’t think he should leave his job.

—That’s ________ what I told him yesterday.

A.really B.truly C.certainly D.exactly

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.