满分5 > 初中英语试题 >

Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案):...

Choose the best answer(根据短文内容,选择最恰当的答案):

Coolamazingunforgettable…something money can't buy!

These are all words which students have used to describe their HOST visitsBut a word they never use is "expensive"Why not

Because HOST visits are FREE

Our wonderful hosts are not paidThey love giving international students very special memories of the UK to take home with them

Students pay their own travel costsAnd there is an application fee(申请费) which helps to pay for running the HOST programBut your university may pay all or part of the application fee for you

The British Council and Foreign Office founded (建立)HOST in 1987Thousands of students have enjoyed this experience

5reasons to have a HOST visit

•It is a unique opportunity to experience the real life of Britain

•It is safe﹣﹣﹣all the hosts are known by HOST

•It may cost you only your train fare

•You will learn things which the university cannot teach you

•You will have some very special memories to take home with you

And 3reasons NOT to apply for a HOST visit

•Please do not use HOST as a cheap form of tourismIt is about meeting peoplesharing their lives

•Please do not go on a HOST visit if you need to use your phone or pad a lotInsteadmake it a good chance to meet British people and make new friends

•Please do not apply to HOST unless you have an open mindPlease don't be surprised﹣﹣﹣and enjoy it!

 

 

You can apply for a HOST visit if you are

•A fulltime student in the UKHOST cannot accept applications from outside the UK

•Aged 18+

•You can include your husbandwifepartnerchildrenif they are living in the UK during your study periodHOST cannot accept applications from visiting family members or friends

1.This advertisement is probably for    to read

A.travel agents B.news reporters C.international students D.hotel managers

2.Which of the following words cannot be used to describe HOST visits  

A.Amazing B.Expensive C.Unforgettable D.Surprising

3.The word "them" in the sentence "They love giving international students very special memories of the UK to take home with them" refer to   

A.international students B.wonderful hosts C.travel costs D.HOST visits

4.People who are interested can learn    from this advertisement

A.how to apply for a HOST visit B.who can apply for a HOST visit

C.how to pay for their HOST visits D.where they can find wonderful hosts

5.The main purpose of the HOST program is to enable students to  

A.visit different places in the UK B.save money on travelling cost

C.make full use of their stay in the UK D.be more open minded and active

6.The HOST program is suitable for   

A.Vickiea sixteen-year-old exchange school student

B.Samuelan active and popular online fashion blogger

C.Fanga visiting friend of Diana from Hong Kong

D.Osakian easygoing Japanese student of Oxford University

 

1.C 2.B 3.A 4.B 5.C 6.D 【解析】 这是一则关于英国寄宿旅行的广告,它主要面向的是国际学生。 1.题意:这个广告很可能是面向_________的。 细节理解题。A. travel agents旅行代理商;B. news reporters新闻记者;C. international students国际学生;D. hotel managers旅馆经理。根据原文They love giving international students very special memories of the UK to take home with them可知,他们喜欢给国际学生非常特殊的英国记忆让他们带回家,因此这是面向国际学生的一则广告,故应选C。 2.题意:下面哪个词不能用来描述寄宿旅行? 细节理解题。A. Amazing.令人大为惊奇的;B. Expensive.昂贵的;C. Unforgettable.难忘的;D. Surprising.令人吃惊的。根据原文But a word they never use is "expensive"可知,expensive不能用来描述寄宿旅行,故应选B。 3.题意:文中句子They love giving international students very special memories of the UK to take home with them.中的“them”指的是_________。 词句猜测题。A. international students国际学生;B. wonderful hosts非常好的主人;C. travel costs旅游开支;D. HOST visits寄宿旅行。句子They love giving international students very special memories of the UK to take home with them的意思是“他们喜欢给国际学生非常特殊的英国记忆让他们带回家”,由句意可知,这里的them指的是国际学生,故应选A。 4.题意:有兴趣的人可以从这则广告中了解到___________。 细节理解题。A. how to apply for a HOST visit如何申请寄宿旅行;B. who can apply for a HOST visit谁有资格申请寄宿旅行;C. how to pay for their HOST visits怎样支付寄宿旅行的费用;D. where they can find wonderful hosts他们可以去哪里找到非常好的主人。根据原文You can apply for a HOST visit if you are列出的三个条件可知,从这种广告中可以了解到谁适合申请寄宿旅行,故应选B。 5.题意:这个寄宿项目的主要目的是让学生___________。 推理判断题。A. visit different places in the UK游览英国各地;B. save money on travelling cost节省旅行费用;C. make full use of their stay in the UK充分利用他们在英国的逗留时间;D. be more open minded and active更加开明和积极。根据原文5 reasons to have a HOST visit可知,寄宿旅行的目的有让学生体验真正的英国生活、教他们大学课堂不会教的知识、可以让学生将特别的英国记忆带回家等,由这几点可推断,这个项目的主要目的是为了让国际学生充分利用他们在英国停留的时间,多体验和了解英国,故应选C。 6.题意:这个寄宿项目适合___________。 细节理解题。A. Vickie,a sixteen-year-old exchange school student维姬,16岁的交换学校学生;B. Samuel,an active and popular online fashion blogger塞缪尔,一个活跃且受欢迎的在线时尚博客主;C. Fang,a visiting friend of Diana from Hong Kong方,来自香港的戴安娜的来访朋友;D. Osaki,an easy﹣going Japanese student of Oxford University大崎,一个随和的牛津大学日本学生。根据原文可知,申请这个项目的条件有年龄18周岁以上,且必须是在英国的全日制大学的国际学生,D选项符合要求,故应选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Rewrite the following sentences as required(根据所给要求,改写下列句子,每空格限填一词)

1.Susan does some housework with her mum at weekends.(改为否定句)

Susan_________ _________any housework with her mum at weekends.

2.Computers rarely give wrong answers.(改为反意疑问句)

Computers rarely give wrong answers,_________ _________?

3.Could you tell me? Were you late for the meeting yesterday?(合并为宾语从句)

Could you tell me_________you_________late for the meeting yesterday?

4.He often goes to school on foot to save some money.(对划线部分提问)

_________ _________he often go to school on foot?

5.The boy was too frightened to say a word.(保持句意基本不变)

The boy was _________frightened that he_________say a word.

6.Damin tied a piece of grass around the neck of each bird.(改为被动语态)

A piece of grass _________ _________around the neck of each bird.

7.we, going over, before the entrance exam, spent, all the subjects, much time(连词成句)

______________________________________________________________________________.

 

查看答案

---I’m sorry I’m late, because the traffic is so busy.

--- ______. But tomorrow, please be on time.

A.My pleasure. B.You’re welcome.

C.It doesn’t matter. D.That’s right.

 

查看答案

---Could you tell me the way to Shanghai Botanical Garden?

--- ______.

A.Yes, I could. B.I’m sorry I’m new here,too.

C.I’m busy now. D.You can ask others.

 

查看答案

He rushed out of the door ______ he heard the wonderful news.

A.though B.as soon as C.because D.before

 

查看答案

---I called you this time yesterday, but there was no answer.

---Oh,sorry. I ______ the streets in our neighborhood.

A.was cleaning B.have cleaned C.am cleaning D.would clean

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.