满分5 > 初中英语试题 >

句子翻译 1.乌云密布,我想天就要下雨了。 __________________...

句子翻译

1.乌云密布,我想天就要下雨了。

________________________________________________________

2.为什么不参观我们当地的剧院并欣赏京剧呢?

_______________________________________________________

3.几名大学生乐意在家庭作业上帮助我。

_______________________________________________________

4.恐怕他们不会欢迎像你们这样的游客。

_______________________________________________________

5.中国的面积约 960 万平方公里。

_______________________________________________________

 

1.It is cloudy, and I think it is going to rain. 2.Why not visit our local theatre and enjoy Beijing opera? 3.Some college students are ready to help me with my homework. 4.I’m afraid they will not welcome visitors like you. 5.China has an area of 9,600,000 square meters. 【解析】 1.前半句描述事实,时态为一般现在时;后半句表示有迹象将要发生某事,用一般将来时中的be going to do结构。cloudy多云的;it指代天气;be going to rain将要下雨。故答案是It is cloudy, and I think it is going to rain. 2.由句意可知时态为一般现在时;Why not+动词原形,为什么不做某事,表建议;visit 参观; local theatre 当地剧院;enjoy Beijing opera 欣赏京剧。故答案是Why not visit our local theatre and enjoy Beijing opera? 3.由句意可知时态为一般现在时;college students 大学生们; be ready to do sth. 准备好、乐意做某事;help sb. with sth. 在某方面帮助某人。主语college students是复数,be动词要用are;help 动词接宾语,所以人称代词要用宾格形式。故答案是Some college students are ready to help me with my homework. 4.由句意可知主句时态为一般现在时,从句时态为一般将来时;be afraid (that)+从句,害怕……; welcome 欢迎;like 像……一样。将来时谓语动词否定结构为will not+动词原形;根据句意可知visitor是复数要加s。故答案是I’m afraid they will not welcome visitors like you. 5.本题陈述事实,用一般现在时;area 地域;9,600,000 square meters 960万平方公里;主语为China,是第三人称单数,故谓语动词have要变成has;area为元音音素开头,前面不定冠词用an。故答案是China has an area of 9,600,000 square meters.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据短文内容和首字母提示,在下文空格处填入适当的词使短文完整。在答题卡标有题号的 横线上,完整地写出空缺处各单词的正确形式。(每空一词)

Where would you like to live, in a city or in the countryside? L1. in a city has both advantages and disadvantages. You can find work more e2.. I3.       you go out, you can choose different vehicles. Besides, there are a lot of places of i4. to see. You can eat in good r5., visit museums, go to parks and watch films when you want to relax. H6., living in a city is often very expensive. You m 7. find a well-paid job, otherwise(否则) you will not have enough money to spend o8. the things you need. What’s more, the city is always crowded, n9. and dirty. It has become harder to find a good place where people can enjoy peace and fresh a10. as in the countryside.

 

查看答案

任务型阅读

Starting a book club is easy— all you need is to love reading. Here’s how to get yours off to a flying start. When you set up your club, the first thing is to get members for your club. They could be friends, family or those you know through kinds of activities, but they should all love to read. A small group of seven to ten people is usually an ideal size for a book club. Too many people make the discussions difficult.

Once you have a group, agree on how often you want to meet—-usually club members meet monthly. Pick a date and stick with it. That way, members can plan for it. Send out emails a week before the meeting to remind(提醒) them of the meeting time. Set meeting time length. An hour is a good start. Two hours usually does the trick.

Then, you need a good place. Libraries, parks and restaurants— all the public(公共的) places can be meeting places. For many clubs, meeting at home works best because you don’t have to get dressed up, and homes are quiet. If members bring a plate of food or a bottle, it can help start conversation(谈话).

Please don’t forget the most important thing— the book! Think about the books your club will enjoy. Your club can decide on books in different ways. Anyway, make sure to keep it light and fun.

After you decide all this, your book club is ready. Now, it’s time to hold the first meeting. Enjoy your reading.

How to 1.a club

2.  members

You can choose those people who love3..

The ideal4. of the people for a book club is seven to ten people.

Setting the time

Set a fixed-time.

Send everyone an 5. to remind them of the monthly meeting.

Decide on how 6. the meeting will be.

Deciding7.to meet

You can meet in8. places, like libraries, parks, and restaurants.

For many clubs, meeting at home works 9. than other places.

Choosing the books

Think about the books your club will enjoy.

Decide on the10.of choosing books.

 

 

 

 

 

 

 

查看答案

    “Life is speeding up(加快速度). Everyone is getting unwell.” This may sound like something someone would say today. But in fact, an unknown person wrote it.

Inventions can change our lives. But have all these things really improved our lives? Imagine this.

You’re doing your homework on the computer. Your mobile phone rings and the noise from the television are getting louder and louder. Suddenly the computer is turned off and you lose all your work. How do you feel? Inventions have speeded up our lives, but they often leave us feeling tired.

One family in England went “back in time” to see what life was like without these inventions. The grandparents, with their daughter and grandsons Ben 10 and Tom 7, spent nine weeks in an old house. They had no computers or mobile phones. The grandmother, Linda, said, “The more things you have, the harder life becomes.” And Ben also noticed that his grandmother had changed. She cooked delicious food for them!

1.The writer uses the quotation(引语) at the beginning to         .

A.tell us a truth about our lives B.tell us what life was like before

C.show why such a thing happened D.show that we face big problems

2.In the passage the writer describes a picture to show that new inventions         .

A.have speeded up our lives B.have improved our lives

C.may make people feel happy D.may bring people some trouble

3.According to the passage, which of the following is NOT true?

A.With the improvement of our lives, we often feel tired.

B.An unknown man was sure that life would get better.

C.The family had some changes when they lived in an old house.

D.The grandson Ben was ten when the family went “back in time” .

4.The passage is mainly about          .

A.problems with technology B.improvements of our lives with technology

C.changes happening to technology D.the importance of technology

 

查看答案

    If a snake bites you, take a photo with your mobile phone! It can save your life. This is the surprising advice of a British cook. One day Henry Jackson was working in a restaurant kitchen. He picked up a dish from a table, and suddenly a snake appeared and bit him on the hand. A few days earlier, the snake came to the restaurant from Asia in a box of bananas. It climbed out of the box and hid under the dish. “I tried to pick it up and it bit me. I threw it away, but it landed in the fridge. So I closed the door.” Jackson said. Anyway, Jackson was cool and he took a photo of the snake with his mobile phone. Soon his hand began to ache and he went to hospital. Then his chest began to hurt. Doctors couldn't say what was wrong because they didn't know what kind of snake it was. Then Jackson remembered his mobile phone photo. The doctors sent it to London Zoo. When they knew the kind of snake, they could give Jackson the right medicine, and he left hospital the next day. “So my advice is this: If a snake bits you, pick up your phone. Take its photo first and then call the hospital. Show the photo to the doctors,” suggests Mr. Jackson. “Oh, and if the snake doesn't smile for its photo, don't worry!”

1.When the snake bit Mr. Jackson, it was      .

A.hiding in a box of bananas B.climbing out of a box of bananas

C.lying under a dish D.climbing into the fridge

2.Mr. Jackson threw the snake away probably because          

A.he was surprised B.he wanted to get a better photo

C.his chest began to hurt D.the fridge door was open

3.Mr. Jackson closed the fridge door so that        

A.he could take a photo B.the snake couldn't go back to the zoo

C.the snake became cool D.he was safe from the snake

4.The doctors gave Mr. Jackson the right medicine when        

A.London Zoo told them what kind of snake it was B.Mr. Jackson sent the photo to the hospital

C.he left hospital the next day D.the snake bit him

 

查看答案

    On the first day of the New Year 2017, I make up my mind to go to Thailand to teach English as a volunteer(志愿者). At the beginning, all I care about is travelling and seeing the world. I don’t know how wonderful my life will be in the coming months!

My journey begins with the TESOL certification (认证) lessons in my home state of Florida last February.

After 3 weekends of study and another 40 hours’ study online, I get my TESOL certificate(证书). I finally fly to Thailand in early April and I can’t wait to visit this country.

After a few weeks of travelling alone, I meet Philip and the other new teachers in my program in Bangkok. It is great to meet other people who are on the same journey as me. After that, I go to the seminar (研讨会). At the end of the seminar, I go to my employment school—Anuban Buriram Primary School.

I truly love my job— I teach Grades 5 and 6 and I have the cleverest kids in the world. It’s a truly wonderful thing that you can see the difference you make in someone else’s life.

The city Buriram is small, with green rice fields. People here are friendlier than anyone I’ve ever met. Everyone you meet is so glad to say “Hello” and “Good morning”. I’ve been taken out to dinners, and been lent a guitar, a camera, and even a motorbike, and I am given the most delicious fresh fruits many times a week. I only hope to repay(回报) them in the future.

1.To teach English in a foreign country, one has to         .

A.graduate from university B.get a certificate of TESOL

C.have a summer lesson D.have a lesson online

2.What does the writer do as soon as he arrives in Thailand?

A.He travels around Thailand by himself. B.He meets up with Philip.

C.He attends a seminar in Bangkok. D.He meets up with other volunteers.

3.In the last paragraph the writer is trying to show       

A.that the city Buriram is small but very beautiful.

B.that he wants to repay the people who helped him.

C.how friendly the Thai People are.

D.that the Thai fruits are fresh and delicious.

4.The writer writes this passage in order to        .

A.give some advice to future volunteers B.advice more people to travel in Thailand

C.show people how to become a volunteer D.tell us his experience (经历) in Thailand

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.