满分5 > 初中英语试题 >

The children are all in bed asleep. Mrs ...

    The children are all in bed asleep. Mrs Darling is sitting next to the fire and she’s sewing(缝补). The fire makes the room w 1. and she falls asleep(睡着), t2.. While she is sleeping, the bedroom window blows() o3. and a boy drops onto the floor. There’s a straight small l4. beside him. The light flies around the room like a very small animal. Mrs Darling w5.up suddenly and sees the boy. She knows at once that he is Peter Pan. He is a lovely boy and his clothes are made of leaves. But Peter isn’t g6.to see a grown-up, and he growls(咆哮) at her. The door opens and Nana comes in. She growls and runs towards the boy. Peter jumps o 7.of the window quickly. Nana closes it, but the window catches Peter’s shadow and it breaks off. Mrs Darling takes the shadow and l 8.at it carefully. It’s just an ordinary shadow. She puts it in the top drawer of the chest of drawers and she doesn’t think a9.Peter again for a week.

The following Friday Nana puts the children to bed while Mr and Mrs Daring are getting r10. to go to a party.

 

1.warm 2.too 3.open 4.light 5.wakes 6.glad 7.out 8.looks 9.about 10.ready 【解析】 本文讲述了晚上睡觉的时候,皮特掉在了地上,达林夫人醒了以后看到了他,他冲达林夫人咆哮着然后从窗户上跳了出去。 1.句意:火让房间暖和起来,她也睡着了。 根据句中“The fire makes the room”可知,此处是“火使得房间暖和了起来”;warm是形容词,意为“暖和的”。故填warm。 2.句意:火让房间暖和起来,她也睡着了。 根据下一句中“While she is sleeping”可知,此处是“达林夫人也睡着了”;结合句式结构可知,此处使用too,表示“也”。故填too。 3.句意:当她睡觉的时候,卧室的窗户被风吹开,一个男孩掉到了地板上。 根据句中“the bedroom window blows”可知,此处是“卧室窗户被风吹开了”;blow是动词,此处是主动形式表示被动,open在此处是副词,意为“打开”,此处修饰动词blow。故填open。 4.句意:他旁边有一盏笔直的小灯。 根据下一句中“The light flies around the room”可知,光线在房间里飞舞,所以此处是“在他旁边有一盏灯”;light是可数名词,此处意为“灯”。故填light。 5.句意:达林夫人突然醒来并看见这个男孩。 根据句中suddenly以及上文中“While she is sleeping”可知,此处是“达林夫人从睡觉的状态下突然醒过来”;wake up表示“醒来”,主语Mrs Darling是第三人称单数形式,所以此处动词wake使用第三人称单数形式。故填wakes。 6.句意:但是皮特见到一个成年人不高兴,并且他对着达林夫人咆哮。 根据句中“and he growls(咆哮) at her”可知,此处是“皮特不高兴”,句中is是be动词,结合首字母可知,此处使用glad,是形容词,意为“高兴的”。故填glad。 7.句意:皮特迅速从窗户上跳了出去。 根据句中jumps和window可知,此处是“皮特从窗户上跳了出去”;jump是动词,需要副词对其进行修饰,out是副词,意为“出去”。故填out。 8.句意:达林夫人拿着这个阴影衣服并仔细地看。 根据句中“Mrs Darling takes the shadow”和at可知,此处是“仔细看”;look是动词,意为“看”;Mrs Darling是第三人称单数形式,所以此处使用looks。故填looks。 9.句意:她把它放在五斗橱最上面的抽屉里,一个星期都不想皮特。 根据句中“puts it in the top drawer of the chest of drawers”可知,此处是把皮特的阴影衣服放在抽屉里,所以不用考虑皮特;think about意为“考虑,想”。故填about。 10.句意:接下来的周五,当达林夫妇准备去参加派对时,娜娜哄孩子们上床睡觉。 根据句中“to go to a party”可知,此处是“准备参加聚会”;get ready to do sth.准备好做某事。故填ready。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

任务型阅读(共10小题,

How to deal with homesickness(想家/思乡)

When children are out , like at a summer camp (夏令营) or a friend’s house, they may feel sad, and start to miss (想念) their beds, their dad and mum, and all the things at home. We call it being homesick. Let me tell you some ways about how to deal with it:

Have a good time

When you do interesting things, you will have no time to feel homesick, and soon you will start to have a good time.

Contact (联系) your family and friends.

For a night visit, you can all your parents once that night, and again in the morning. In a camp, you can call them once a day. You can also e-mail them. If you are away for a long time, you can write a letter. When you contact them, please tell them your happiness (快乐).

Talk to someone.

Tell someone you feel homesick, and it can make you feel better(更好), for example, you can talk to other children in the camp. You can also talk to your teacher and he/ she will give you some ideas to help you.

Topic (主题)
 

How to deal with (小题1
 

When to feel homesick
 

When you are (小题2, you may feel homesick
 

(小题3
 

Have a good time
 

Do something interestingsoon you will have (小题4
 

Contact your family or friends
 

For a night visit, give your parents 2 calls.
 

Call them or give them an 小题5when you are in a camp.
 

Write a 小题6if you are away for long.
 

Tell them you are 小题7
 

Talk to someone
 

You can talk to other camp 小题8.
 

You teacher will be 小题9to you.
 

Conclusions (总结)
 

(小题5often feel homesick but they can deal with it themselves (他们自己).
 

 

 

查看答案

    Laura is at the airport(机场),She waits for her plane. Her plane is to Berlinand it is 4 hours away. Laura walks around the shops.

After an hour she wants to go to the bathroom. But she doesn't find it. "Where is the bathroom"she says. She starts asking other peopleLaura says to a man"Excuse mesir. Could you please tell me where the bathroom is". The man says"You mean the restroomright". Laura says"NoI mean the bathroom. ""Wellthe restroom is over there. "He says and walks away.

Laura doesn't understand(明白). She asks a woman"Excuse memadamCould you please tell me where the bathroom is""The restroom is over there." the lady answers and walks away. Laura is confused"What's wrongI need to use the bathroom and they tell me to rest"Then Laura gives up(放弃),She feels tired and thinks she needs to rest.

She walks to the restroom. Now she is surprised. She realizes(意识到)the restroom is the name for a public(公共的)bathroom

1.Laura will go to__________.

A.the airport B.the shop C.a restaurant D.Berlin

2.Laura asks____________ where the bathroom is.

A.a boy B.a man and a woman C.two men D.nobody

3.What's the meaning of the underlined(加下划线的)word "confused"

A.兴奋的 B.明白的 C.迷惑的 D.发怒的

4.The passage tells us __________

A.the culture(文化)about language B.the rules(规则)at the airport

C.the people are not kind D.the restroom is for rest

 

查看答案

For us boys and girls, books are not all. We can find time to play at home or at school. Playing is about having fun. But how do we play? It doesn’t mean (意味着) watching TV or playing computer games.

In the morning, we can run with our parents to be healthy. We can play sports with friends after school. We can also do what we like after class. For example, we can draw and we can play chess with others. It is also fun to help others.

Playing can make children happy and they can’t be bored.____can also help students get on well with others and it is good for them.

Play well and then you can learn well.

1.According to the passage, what can children do in the morning?

A.Watch TV. B.Play computer games.

C.Run with parents. D.Learn Maths.

2.When children are playing, they are __________.

A.sad B.happy C.hungry D.bored

3.Which one is TRUE(正确的)according to the passage?

A.Playing means watching TV.

B.Playing means playing computer games.

C.Children can’t play at school.

D.Playing is good for children.

4.The underlined (划线的) word “It” means “___________”.

A.Playing B.Reading

C.Studying D.Helping

 

查看答案

    Most American families are smaller than families in other countries. Most American families have one or two parents and one or two children each. Children in the U.S. will leave their parents’ home when they grow up .They usually live far away from their parents because they want to find good jobs. They often write to their parents or telephone them. And they often go to visit their parents on holiday. Parents usually let their children choose their own jobs. Americans think it important for young people to depend on themselves. 

Children are asked to do some work around their house. And in many families, children are paid for doing some housework so that they can learn how to make money for their own use.

1.Families in the U.S. are usually_____.

A.rich B.small C.big D.poor

2.American children won’t stay at their parent’s home when they are_______.

A.very young B.adults(成年人) C.students D.workers

3.When children do housework at home, they can _____from their parents and _____freely.

A.get money; use it B.give money; not use it

C.make money; can’t use it D.not be paid for; use it

4.What’s meaning of the underline part in Paragraph 2?

A.挣钱 B.学习 C.放假 D.依靠

 

查看答案

A

1.Sunny English Club is for ___________.

A.nurses B.policemen C.businessmen D.students

2.You can visit Ocean Museum ___________.

A.on Saturday B.on Wednesday C.on Monday D.anytime

3.You can get free examinations(体检)in Subei Hospital if(如果)you are______.

A.9 B.17 C.67 D.73

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.