满分5 > 初中英语试题 >

Emily Seilhamer loves to create art out ...

    Emily Seilhamer loves to create art out of old things.  ___________ her latest project might be her best. She has made a "rainbow dress" using candy wrappers (糖果包装纸).

Emily asked her family and friends to ___________ enough candy wrappers to make her rainbow dream come true. They saved wrappers for four years and 10,000 wrappers were used. To create the dress, she ironed each wrapper before folding and sewing(缝纫) them together with elastic threads(弹力线). She also ___________ a zipper(拉链) to the back of this dress.

The rainbow dress started from a(n)   ___________  story. Emily and her husband Malachi first met when he   ___________  her a candy. He kept sending her candies, and then she had the idea of making this dress. Though the dress is wonderful, that doesn’t ___________  Emily will wear it everywhere. "I wore it several times in public,” she said, "But it's not   ___________  I can wear on hot days.”

1.A.As B.But C.So D.Since

2.A.take B.use C.buy D.collect

3.A.linked B.aimed C.added D.crossed

4.A.real B.ancient C.happy D.sweet

5.A.provided B.offered C.sent D.prepared

6.A.explain B.suggest C.mean D.show

7.A.what B.that C.this            D how

 

1.B 2.D 3.C 4.D 5.B 6.C 7.A 【解析】 本文讲述了彩虹裙。艾米丽·西尔哈默喜欢用旧东西创造艺术。她用糖果包装做出了“彩虹裙”。艾米丽让她的家人和朋友收集足够的糖果包装纸,让她的彩虹梦想成真。他们保存了4年的包装纸,使用了10000个,做出了“彩虹裙”。 1.句意:但她最新的项目可能是她制作的最好的。 As随着;But但是;So所以Since因为;根据“Emily Seilhamer loves to create art out of old things. _1__ her latest project might be her best.”可知此处用转折关系最合适,故选B。 2.句意:艾米丽让她的家人和朋友收集足够的糖果包装纸。 take拿;use用;buy买;collect收集;根据“enough candy wrappers to make her rainbow dream come true.”可知此处是“收集”,故选D。 3.句意:她还给这件裙子的背后添加了一个拉链。 linked连接;aimed目标;added添加;crossed交叉;根据“She also __3___ a zipper(拉链) to the back of this dress.”可知此处是缺谓语动词,所以此处是“添加”,故选C。 4.句意:彩虹裙是从一个甜蜜的故事开始的。 real真的;ancient古代的;happy开心的;sweet甜蜜的;根据“Emily and her husband Malachi first met when he offered her a candy.”可知此处是一个甜蜜的故事,故选D。 5.句意:艾米丽和她的丈夫玛拉基第一次见面时,他给了她一颗糖果。 provided提供(provide sb with sth);offered提供(接双宾语);sent送;prepared准备;根据offer sb. sth. = provide sb. with sth表示“为……提供”;prepare for 为……做准备;故选B。 6.句意:虽然裙子很漂亮,但这并不意味着艾米丽会穿着它去任何地方。 explain抱怨;suggest建议;mean意味着;show展示;根据“Though the dress is wonderful, that doesn’t __6__ Emily will wear it everywhere.”可知此处是“意味着”,故选C。 7.句意:但这不是我在大热天能穿的。 what什么;that那个;this这个;how如何;根据“ I can wear on hot days”作“is”的表语从句,空格处作“wear”的宾语,故选A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Peter is reading the following information about the Grand Gateway Plaza in Xujiahui, Shanghai. Read the information.

The Grand Gateway Plaza

The largest mall in Xujiahui Address No. 1 Hong Qiao RoadXu Hui District Shanghai, Shanghai CN,200030

When you enter the main entrance of this large and modern shopping center, you're swallowed up by the space that spans(横跨) ___________ floors of shops, wonderful facilities (设施) and restaurants. Shoppers will find entertainment places from the Bridge Street Dance Club to mini-golf. With its plentiful entertainment options, the Grand Gateway is a shopping mall for all ages --- an ideal outing for the whole family.

Guide:

Sixth Floor ------------------- Restaurants & Cinema

Fifth Floor ------------------- Bookstore & Restaurants

Fourth Floor ------------------- Ready-to-wear Shops

Third Floor ------------------- Ready-to-wear Shops

Second Floor ------------------- Ready-to-wear Shops

Ground floor ------------------- Food & beverage, Ready-to-wear Shops & Watch Shops

B1 Floor ------------------- Supermarket & Sports Clothes Store

Nearest underground: Xujiahui Station

Opening hours: 10 a.m.-10 p.m. daily

1.The B1 Level is probably NOT ___________.

A.underground

B.the lowest level

C.for you to have meals

D.connected to the underground station

2.If you want to send a fax to the Grand Gateway Plaza, Shanghai, you will probably dial ___________.

A.6407 1111

B.6407 3598

C.6407 2800

D.200030

3.Which word will you choose to fill in the blank in the passage?

A.quite a lot of

B.seven

C.few

D.six

4.The sentence you are swallowed up by the space that spans…restaurants’ in the passage shows the Grand Gateway Plaza is ___________.

A.empty

B.large

C.full

D.high

5.The sentences "Shoppers will find entertainment places from the Bridge Street Dance Club to mini-golf" in the passage shows ___________.

A.the Grand Gateway is not only a place for the shopper but also a place for entertainment.

B.you can find the Bridge Street Dance Club and mini-golf at the Grand Gateway.

C.the Grand Gateway is a place for shoppers to dance and play mini-golf

D.the Grand Gateway is an entertainment center with a lot of facilities, such as the Bridge Street Dance Club and mini-golf.

 

查看答案

Rewrite the sentences as required(按要求改写句子,每空一词)

1.The taxi driver has the duty for the passengers' safety. (保持句意不变)

The taxi driver is _____________ _____________ the passengers' safety.

2.The new house Nicky has bought is 260 square metres. (对划线部分提问)

_____________ _____________ is the new house Nicky has bought?

3.Mr. Jason has seldom seen a child with so much talent. (改为反义疑问句)

Mr. Jason has seldom seen a child with so much talent, _____________ _____________?

4.Thanks to the help of his neighbors, he managed to survive the fire(保持句意不变)

Thanks to the help of his neighbors, he _____________ _____________ surviving the fire.

5.when, good, in trouble, a, friend, you, a helping hand, always, you're, gives (连词成句)

_________________________________________________________________

 

查看答案

Thank you so much for the lovely present!

__________

A.With pleasure B.My pleasure. C.Of course D.Me too

 

查看答案

__________ useful newspaper Mirror is!

A.What an B.What a C.What D.How a

 

查看答案

My sister is __________ me. We both like classical music and modern art.

A.different from B.look like C.similar to D.same as

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.