满分5 > 初中英语试题 >

Some people think that the grass is gree...

Some people think that the grass is greener on __________ side of the hill.

A.another B.other C.others D.the other

 

D 【解析】 句意:有些人认为山那边的草更绿。 考查代词。another表示在句中表示再一个,泛指三个或三个以上的人或者物中没有确定的另一个;other其他的,表泛指,后面加名词;others表泛指,相当于other +名词;the other特指两个或两部分的另一个或者另一部分,可接单数或者复数名词。常用结构:one …the other;根据“on __________ side of the hill”可知特指山的另一面,故选D。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Is Betty keen __________ skating?

No, she isn’t. I think she is fond __________ reading novels.

A.at, of B.on, in C.at, in D.on, of

 

查看答案

Ben likes playing __________ football very much so he always takes __________ active part in football games after school.

A./, the B.the, an C./, an D.the, a

 

查看答案

Fill in the blanks according to the Phonetics (按所给音标填空)

1.I hope that I can go and study at one of the world's best _______________.  [ˌjuːnɪˈvɜːsɪtiz]

2.We can change electricity into moving _______________. [ˈenədʒi]

3.The results were better than _______________. [ɪkˈspektɪd]

 

查看答案

书面表达

如今,中学生成为网络群体的一部分,他们拥有各自精彩的生活。请根据表格内容,描述他们和你自己的网络生活,并谈谈你对网络的看法。

Students

What to do on the Internet

Gao Min

share photos in her QQ Zone(空间)

Chen Lin

play chess against others

Ye Qi

learn English

I

 

要求:

1.语句通顺,意思连贯,语法正确,书写规范;

2.必须包含所给提示,并做适当发挥;

3.行文中不得出现真实人名、校名或地名;

4.词数80左右。(短文的开头和结尾己给出,不计入总词数)

Today, more and more students like doing different kinds of things on the Internet.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

In short, we must use the computer and Internet properly.

 

查看答案

    A man drove all night and felt very tired, so he stopped in a quiet place to get some sleep in his car. When he started to sleep, he heard a knock on the car window. He looked up and there was a jogger(慢跑锻炼者) standing there. He rolled down(摇下) the window and the jogger asked, “Excuse me. Do you know what time it is?”

“It is 7:15.” he answered.

The jogger thanked him and ran on down the road. A few minutes later, just as the man started to sleep again, there came another knock on the car window. It was another jogger. He rolled down his window again and this jogger also asked for the time.

“It is 7: 23.” he said.

The jogger thanked him and kept running. The man looked around and found there were lots of morning joggers. “If they keep coming here to ask me the same question, I am never going to get any sleep,” he thought. So he put up a sign on his car window. The sign read, “I DO NOT KNOW WHAT TIME IT IS.”

The man thought he would get some sleep, but he heard another knock on the window. He looked up and a jogger was standing outside the car. The jogger said to him. “It is 7:45!”

根据短文内容,按要求完成下列各题。

1.When did the story happen?(根据短文内容回答问题)

_______________________________________________________________________

2.Where did the man put up the sign?(根据短文内容回答问题)

_______________________________________________________________________

3.How many joggers knocked on the car window?(根据短文内容回答间题)

_______________________________________________________________________

4.从短文中找出与下面句子画线部分相近的的短语。

A number of people takes a walk on Wanquan River Square in the evening.

_______________________________________________________________________

5.In the passage, the underlined word “him” refers to() “_______________”.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.