满分5 > 初中英语试题 >

根据短文内容, 判断正误。正确“T”, 错误“F”, 并将所选答案涂到答题卡的相...

 根据短文内容, 判断正误。正确“T”, 错误“F”, 并将所选答案涂到答题卡的相应位置上。(共5小题;

Do you know running is getting more and more popular these days, a lot of people run for health. Doctors say many health problems come from these bad habits; eating and drinking too much, smoking, and not taking enough exercise. Doctors tell us, "Eat and drink less, don't smoke and exercise more."

Running is a good form of exercise because it helps build a strong heart. It also helps most people lose weight. One 68-year-old woman runs three times a week. "I love eating," she says. She runs to lose weight. Running is good for health in other ways too. Many runners say running keeps colds away. Running can also help people to relax. So today men and women of all ages enjoy running.

1.Many people like running for health today.

2.Eating and drinking too much can not cause health problems.

3.Running brings strong hearts to us.

4.One 68-year-old woman runs three times a week to practice running faster.

5.The writer mainly tells us running is a good way to keep fit.

 

1.T 2.F 3.T 4.F 5.T 【解析】 现在跑步越来越流行。因为跑步可以让你的身体更健康,远离疾病。同时也能帮助人们放松,男女老少都喜欢跑步。 1.细节理解题。根据“Do you know running is getting more and more popular these days, a lot of people run for health.”可知现在越来越多的人为了健康开始跑步,因此此句描述是正确的。故选T。 2.推理判断题。根据“Doctors say many health problems come from these bad habits; eating and drinking too much, smoking, and not taking enough exercise.”可知医生说现在人存在的健康问题是来源于一些坏习惯的,吃的喝的太多,抽烟和锻炼不足,因此可知吃的喝的太多会引起健康问题,因此此句描述是错误的。故选F。 3.细节理解题。根据“Running is a good form of exercise because it helps build a strong heart.”可知跑步是一项好的锻炼,是因为它有助于建立一个强大的心脏,因此跑步会让我们的心脏更强,因此此句描述是正确的。故选T。 4.细节理解题。根据“One 68-year-old woman runs three times a week. "I love eating," she says. She runs to lose weight.”可知这位68岁老太太为了减肥一周跑三次步,并不是为了锻炼跑的更快,因此此句描述是错误的。故选F。 5.主旨大意题。结合全文可知,本文主要介绍了跑步的好处,因此此句的描述是正确的。故选T。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    The best way to learn about a new culture is to make friends with people from different parts of the world. Last month I got to know a friend from Russia _______ Jesco. He is a _______ engineer who was sent by his company to work in China for two years.

Jesco has two tasks in our factory: one is to teach our workers _______ to use the machine;_______ is to make sure that their machine should run well every day. So he checked every important part of the machine with me every day. We soon became very good friends and we learn _______ from each other.

Our factory has provided Jesco with a small but nice house near my home. Jesco is very _______ with the house. When he is free, he likes to invite us to his house. We teach him to cook Chinese dishes. Then we have a good time together _______ a nice meal and a nice talk, too.

Once while we were talking, he _______ became silent. He looked unhappy. We asked him the reason, and he told us that he wanted to live in China all his life, but didn't know how. I suggested that he could _______ a Chinese girl as his wife. He thought it a good idea, and he soon found one.________, I have had no chance to be his guest at home. But I feel happy for him.

1.A.name B.named C.names D.calls

2.A.25-year-old B.25-years-old C.25 year old D.25 years-old

3.A.what B.when C.how D.why

4.A.others B.other C.another D.the other

5.A.a little B.a few C.a lot of D.a lot

6.A.satisfied B.surprised C.excited D.interested

7.A.enjoy B.enjoying C.enjoys D.to enjoy

8.A.carefully B.simply C.suddenly D.recently

9.A.look through B.look after C.look out D.look for

10.A.From then on B.After all C.In my opinion D.Once in a while

 

查看答案

Tony is new here. He doesn't know________.

A.where is the bank B.how to get to the bank

C.how can he get to the bank D.where he can go to the bank

 

查看答案

-I’m really excited about the winter holiday.

-_________.

A.Me, too B.I, too C.Me, either D.Me, neither

 

查看答案

I don’t like music ________ sounds too loud.

A.that B.what C.who D.whose

 

查看答案

The movie was ________ good _______ I saw it three times.

A.so; that B.too; to C.such; that D.such a; that

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.