满分5 > 初中英语试题 >

What is your favorite holiday?Here are s...

    What is your favorite holiday?Here are some students' answers.

Sandy from China says:

My favorite holiday is the Mid-Autumn Festival.I always visit my grandparents and we go to the same restaurant to enjoy this day.3.At night,we always have a barbecue(烧烤野餐)and watch the moon together. I enjoy it a lot. 

Zhenia from Ukraine says:

My favorite day is New Year's Day.We celebrate the New Year on the 31st of December.Father Frost comes with his granddaughter on that night.He puts his presents under the New Year Tree.We have a party and stay up until midnight to wait for the New Year coming.We also cook delicious food for the party.

Pat from Thailand says:

My name is Pat.My favorite holiday is Songkran.It is from 13th to 15th in April.4.On these days people pour water on each other. It is full of fun.People also buy new clothes and have big parties to celebrate it. 

根据文章内容回答问题。

1.What do people from Ukraine do on the night before the New Year?

2.When is Songkran?

把划线句子翻译成汉语。

3.__________________________________________________________

4.__________________________________________________________

给文章起个题目。

5.__________________________________________________________

 

1.They have a party and stay up until midnight to wait for the New Year coming and they also cook delicious food for the party. 2.It is from 13th to 15th in April. 3.晚上,我们总会进行烧烤野餐并一起赏月。 4.在这些日子里,人们会往彼此身上泼水。 5.Some students' favorite holidays. 【解析】 你最喜欢的节日是什么?这篇短文中给我们介绍了来自不同地方的四位同学的观点。 1.根据第五段“We have a party and stay up until midnight to wait for the New Year coming. We also cook delicious food for the party.”可知来自乌克兰的人在新年来之前开派对,熬夜到午夜,等待新年的到来,他们也为派对做可口的食物。故答案为They have a party and stay up until midnight to wait for the New Year coming and they also cook delicious food for the party. 2.根据第七段“My favorite holiday is Songkran. It is from 13th to 15th in April.” 可知泼水节是从四月13号到15号。故答案为It is from 13th to 15th in April. 3.At nigh在晚上;have a barbecue进行烧烤野餐;watch the moon 赏月;together一起。故答案为晚上,我们总会进行烧烤野餐并一起赏月。 4.On these days 在这些日子里;pour water on each other.往彼此身上泼水。故答案为在这些日子里,人们会往彼此身上泼水。 5.这篇短文给我们介绍了,来自不同地方的同学最喜欢的节日是什么。所以短文题目是一些学生的最喜欢的节日。故答案为Some students' favorite holidays。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    It was an early sunny morning.When I woke up,I suddenly ___ that it was Easter morning.We would go to Aunt Mary's house ___we spent Easter there every year.When we reached my aunt's house,I hugged all my ___,including my cousins,aunts and uncles.After talking with them for about an hour,I started to get ___.So I decided to play video games with my cousin Alex.We ___for a long time.Then Aunt Mary called ___ for dinner.After we ate dinner,we walked to Davis Park to take part in an Easter egg hunt(搜寻).After the adults ___ all the Easter eggs,we all began running like hungry cheetahs(猎豹)___ trees and large rocks to look for the eggs.Alex and I decided to work as a ___ so that we could get as many eggs as possible.When we found that we couldn't ____ any more eggs,Alex and I walked into Aunt Mary's house.For the rest of the afternoon we held the video game controller(控制器)in one hand and Easter eggs in the other hand.

1.

A.forgot B.realized

C.dreamt D.replied

2.

A.so B.but

C.because D.if

3.

A.relatives B.friends

C.patients D.visitors

4.

A.lonely B.scared

C.excited D.bored

5.

A.studied B.laughed

C.slept D.played

6.

A.them B.him

C.us D.me

7.

A.threw B.hid

C.forgot D.lost

8.

A.towards B.against

C.opposite D.below

9.

A.dog B.team

C.farmer D.hero

10.

A.buy B.catch

C.find D.sell

 

查看答案

          exciting news it is! Beijing will hold 2022 Winter Olympic Games.

A. What an B. What C. How D. How an

 

查看答案

Mom warned Jeff ______ too much time on the Internet, but he didn't listen to her.

A. to spend    B. not to spend    C. spending    D. not spending

 

查看答案

—Are you going camping this afternoon

—A typhoon is coming. I'm not sure _______ the road to the mountains will be closed.

A.which B.what C.whether D.why

 

查看答案

William Shakespeare ______ for 400 years, but his works still have great influence today.

A.died B.was dying

C.has died D.has been dead

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.