满分5 > 初中英语试题 >

One day, a little girl called Goldilocks...

    One day, a little girl called Goldilocks p______ some flowers in the forest. Then she n______a house nearby. She k______ on the door, but nobody was there. So she e______the house. There w______ three bowls of food, and three chairs. She f______ all the food in the small bowl, and she tried the small chair. But she was so heavy, the chair was in p______. Finally, she went into the bedroom.

When the bears r______ home, Goldilocks was asleep. When she woke up, the bears were all around her, so she j______ out of the bed and h______ back to her home.

1.________

2.________

3.________

4.________

5.________

6.________

7.________

8.________

9.________

10.________

 

1.picked 2.noticed 3.knocked 4.entered 5.were 6.finished 7.pieces 8.returned 9.jumped 10.hurried 【解析】 本文讲述了一个金发姑娘在森林里看见一座房子,她进去后,吃了里面的食物,然后躺在床上睡着了。当她醒来时,看见熊在她周围,她跳下床,急忙回到家里。 1.句意:一天,一个叫金发姑娘的小女孩在森林里摘了一些花。 pick flowers“摘花”。根据one day可知,此处叙述发生过的事,因此用一般过去时,故填picked。 2.句意:然后她注意到附近有一座房子。 结合句意,此处表示注意到一座房子,此处叙述发生过的事,因此用一般过去时,故填noticed。 3.句意:她敲门,但没人在那里。 knock on the door“敲门”,根据was可知,此处用一般过去时,故填knocked。 4.句意:所以她进了屋里。 根据“She k___3___ on the door, but nobody was there.”可知,她敲了门,但是没人,她就进了屋里,故填entered。 5.句意:有三碗食物和三把椅子。 there be句型,表示存在;主语three bowls of food是复数形式,谓语用复数形式,故填were。 6.句意:她把小碗里的食物吃完了,又试了试小椅子。 此处表示她吃完了食物,然后又去试着那个小椅子,故填finished。 7.句意:但是她太重了,椅子都碎了。 in pieces“碎的”,故填pieces。 8.句意:当熊们回到家时,金发姑娘已经睡着了。 根据“Goldilocks was asleep.”可知,它们看见金发姑娘睡着了,因此表示它们回家了,故填returned。 9.句意:当她醒来的时候,熊都在她身边,所以她跳下床,急忙回到家里。 根据“When she woke up, the bears were all around her,”可知,她一醒来就看见熊在她身边,因此她吓了一跳,从床上跳下来,jump out of从……跳下来,故填jumped。 10.句意:当她醒来的时候,熊都在她身边,所以她跳下床,急忙回到家里。 根据“When she woke up, the bears were all around her,”可知,她一醒来就看见熊在她身边,因此匆忙跑回家。hurry to do sth“急忙做某事”,故填hurried。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据汉语意思完成下列句子, 每空一词

1.金凤花姑娘再也不去黑暗的森林里散步了。

Goldilocks didn't ________ ________ ________ ________in the dark forest again.

2.许多古老的故事都是以从前开始的。

Many old stories________ ________ “Once upon a time”.

3.琳达敲了一下门。

Linda ________ ________the door.

4.她四下里望了望但那儿没有人。

She________ ________but there was nobody there.

5.最后那只聪明的狐狸从井里跳了出来。

Finally the clever fox ________ ________ ________ the well.

 

查看答案

    A dog and a donkey wanted to go to the market with their master(主人). It was a very long walk across a mountainous path. At noon, the master ate a little food he brought, unloaded() the donkey, and sat down under a tree for a rest. The donkey began to eat the grass growing there, but there was nothing for the dog to eat.

“There is some food among the things you are carrying,” said the dog to the donkey.

“Let's take one and share it between ourselves.”

“Wait till the master gets up!” said the donkey. “He can give you the food then.”

Just then a hungry wolf came there.

“Help me, help me, dog!” cried the donkey.

“I'm so hungry that I don't have the strength(力量) to do anything, ” replied the dog. “Wait till the master gets up. He may help you.”

根据短文内容, 回答下列问题。

1.Where did they want to go?

_________________________________________________

2.Why did they stop at noon?

_________________________________________________

3.What did the donkey eat at noon?

_________________________________________________

4.What did the dog eat at noon?

_________________________________________________

5.Did the dog want to help the donkey when a wolf came?

_________________________________________________

 

查看答案

阅读理解(判断正误:T表示正确,F表示错误)

One day a poor man was cutting a big piece of wood near a river. Suddenly his old axe (斧头) fell into the water. He felt very sad because he lost his only axe. Then all at once a beautiful fairy (仙女)came out and asked the man what was the matter.

“I have lost my axe.” he said. “It fell into the water when I was cutting the wood.” The fairy showed him a gold(金) axe and asked, “Is this yours?” “No.” said the man.

The fairy then showed him a silver(银) axe and asked again. “Is this yours?” “No.” again answered the man. Then she showed him the old axe.

“Yes, this is mine.” called out the happy man. “I know that well enough.” said the fairy, “I only want to see if you can tell me the truth, and now I’ll give you the gold axe and the silver axe besides(除了--外) your own one.”

1.The man with his old axe fell into the river

2.The fairy came out and asked what was wrong with him

3.The sad man only wanted the gold and silver axes

4.The fairy found his lost axe for the man

5.From the story, we know that an honest (诚实的)man may get more

 

查看答案

    A lamb(小羊)was on her way home. Suddenly a wolf(狼)came up and stopped her. The lamb said, “I know you are going to eat me. But before you eat me, I would like to hear you play the flute(笛子). You can play the flute better than anyone else, even the shepherd(牧羊人)himself.”

The wolf was so happy. And he took out(拿出)his flute and began to play.

The wolf finished one piece. Then the lamb said some good words and asked him to play another(另一个)piece again.

The shepherd and the dogs heard the sound. Then they ran to the lamb and the wolf. They caught the wolf and saved(挽救) the lamb.

1.The lamb knew the wolf was going to        _.

A.eat her B.walk around C.play with her D.visit the shepherd

2.The lamb asked the wolf to        _.

A.run with her B.sing a song

C.play the flute D.say good words

3.The underlined word “they” refers to(指的是)_       .

A.the wolf and the lamb B.the shepherd and the dogs

C.the wolf and the dogs D.the lamb and the dogs

4.According to the passage, which of the following is TRUE?

A.The wolf was angry.

B.The lamb like the flute very much.

C.The shepherd liked to listen to music.

D.The lamb wanted someone to hear the sound and save her.

5.The best title(标题)of this passage is        .

A.A Clever Lamb B.A Beautiful Song

C.A Happy Wolf D.A Kind Wolf

 

查看答案

    A grandma once lived in a small town. She felt very lonely, ______ she planted a sweet potato(红薯) in her front yard. She ______ it every day. And the sweet potato grew ______. “It's time to pull up the sweet potato. Hey, Doggy, come and help me,” the grandma called her doggy. “I will be ______ to help,” the doggy said. The grandma and the doggy ______ to pull out the sweet potato together, but it would not______. A little chicken and her baby chicks all______in at the back of the line. They kept pulling, and______face turned red. While the______and her friends pulled the top of the sweet potato, a mouse and his friends were pulling the bottom of the sweet potato______! How funny!

1.A.or B.but C.so D.and

2.A.rode B.knew C.watered D.walked

3.A.smaller and smaller B.bigger and bigger C.shorter and shorter              D.lower and lower

4.A.unhappy B.dangerous C.safe D.happy

5.A.tried B.finished C.rushed D.did

6.A.leave B.move C.die D.walk

7.A.cut B.started C.joined D.left

8.A.nobody's B.everyone's C.no one's D.someone's

9.A.grandma B.grandpa C.doggy D.son

10.A.on B.at C.down D.in

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.