满分5 > 初中英语试题 >

Each year Americans in the United States...

    Each year Americans in the United States celebrate Thanksgiving on the fourth Thursday of November. Here are some common traditions.

Travel: One of the best things about Thanksgiving is spending time with family. Most people living far from home will travel a long way to be with their family. Thanksgiving is one of the busiest travel days of the year!

Feast(盛宴): Traditional foods are a large part of Thanksgiving celebrations. They include turkey, sauces, gravy, sweet potatoes, cornbread and so on. Many people serve pie for dessert at the end of the meal.

Wishbone: Breaking the turkey’s wishbone is part of their celebration. Two people each take one end of the wishbone, make a wish, and pull. Whoever ends up with the larger part of the bone gets their wish!

The Turkey Pardon(“特赦火鸡大典): It is an interesting white House tradition. Each year before Thanksgiving, the President of the US will let a live turkey free, allowing it to live out the rest of its life on a farm.

Helping Others: Some generous(慷慨的) people like to help the poor at Thanksgiving. Some volunteer to serve food to the homeless.

1.Most people will get together with their family at Thanksgiving.

2.“The Wishbone” is a program that people like watching at Thanksgiving.

3.The President of the US will share turkey with others on the farm.

4.Some people would like to help the poor at Thanksgiving.

5.The passage mainly tells us how American people celebrate Thanksgiving.

 

1.T 2.F 3.F 4.T 5.T 【解析】 本文科普了美国有关感恩节的相关知识,包括感恩节的日期,传统,美食等。 1.细节理解题。由第二段倒数第二句“Most people living far from home will travel a long way to be with their family.”可知在感恩节大多数人是要和家人待在一起的,故选T。 2.细节理解题。由第四段第一句“Breaking the turkey’s wishbone is part of their celebration.”可知“The Wishbone如愿骨”是一种分火鸡的活动,不是节目,故选F。 3.细节理解题。由第五段第二句“Each year before Thanksgiving, the President of the US will let a live turkey free, allowing it to live out the rest of its life on a farm.”可知总统会在感恩节前夕释放一只火鸡到农场,让它自由生活,而不是和别人分享火鸡,故选F。 4.细节理解题。由最后一段第一句“Some generous(慷慨的)people like to help the poor at Thanksgiving.”可知一些慷慨的人会在感恩节帮助穷人,故选T。 5.主旨大意题。由文章第一段“Each year Americans in the United States celebrate Thanksgiving on the fourth Thursday of November. Here are some common traditions.”可知本文主要讲的是美国人如何庆祝感恩节,故选T。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    One day, Jackie and Tony decided to visit one of their old friends Michael. Michael had dedicated(奉献) his life to praying(祈祷) and _______ others. Now, he was getting old and sick. _______ Jackie and Tony reached, they asked Michael about his life. Jackie asked, “Michael, can you _______ us what you have learned over the years?”

“Yes. Time and tide(岁月) wait for no man,” replied Michael. “So, we should never _______ time. We should do something meaningful.”

Tony said, “You’ve been praying to God for long. What do you pray for?”

Michael smiled and replied, “In the beginning when I was young, I prayed to God to give me the strength to change the world. But _______, I realized that I could never make it. Then, I started to pray to God to give me the strength to change people around me.”

“Your _______ has come true as we know that you’ve helped a lot of people,” said Jackie.

Michael shook his head and said, “Well, I’ve helped many, but I’ve _______ changed them. In fact, it’s _______ for me to change others. You know what? One can change, but only if he or she wants to. Now at this age, I finally _______ what I should have been praying for from the start.”

“What is it?” asked Jackie and Tony in surprise.

“The ability to ________ myself,” replied Michael with a smile.

1.A.teaching B.challenging C.helping D.waking

2.A.If B.After C.Before D.Although

3.A.share with B.depend on C.shout to D.compare with

4.A.save B.spend C.find D.waste

5.A.slowly B.probably C.actually D.certainly

6.A.habit B.advice C.wish D.opinion

7.A.always B.often C.sometimes D.never

8.A.easy B.important C.necessary D.impossible

9.A.forget B.realize C.repeat D.choose

10.A.accept B.change C.punish D.trust

 

查看答案

    I’m Michael. I live in Poland and Polish is my native language(母语), ___________ I can speak English very well. Now I want to share my experience with ___________.

I started to learn English ___________ listening to English songs when I was six. My dad encouraged me ___________ to The Beatles. In the beginning I ___________understand nothing of what they were singing. Then I got a book with the words of all the songs. I read ___________ book again and again. I learned most of the songs by heart. I sang them to my dad. Still, I had difficulty in ___________ the meaning of the songs. Learning English well to understand The Beatles became one of my ___________.

When I was 13 years old, I started reading science fiction books. I read them in Polish at first. The books were all translated(翻译) from English. I hoped I could read the books in English. I felt that the books in English would be even _________. I decided to read the books in English. This decision guided me for many years.

Today, I have become good at English and I can understand many English songs and English books. English ________ me so much satisfaction and pleasure. I also find it so useful in my job.

1.A.but B.if C.when D.because

2.A.they B.their C.you D.your

3.A.at B.by C.in D.on

4.A.listen B.listened C.listening D.to listen

5.A.couldn’t B.could C.must D.mustn’t

6.A./ B.the C.an D.a

7.A.understanding B.understand C.describe D.describing

8.A.secret B.secrets C.dream D.dreams

9.A.interesting B.interested C.more interesting D.the most interesting

10.A.gave B.was given C.has given D.will give

 

查看答案

    假如你叫皮特,请根据表格中所给的信息用英语写一则旅行日记。词数不少于60

Date

October 2nd, Tuesday

Weather

windy

Place

the Great Wall, the Palace Museum

Food

chicken, fried fish

Feeling

delicious, happy, tired

 

 

 

查看答案

任务型阅读

A school trip of last Sunday

Morning

First

Many boys climbed the hill.

Then

Girls were singing and dancing at 9:00.

Boys were sitting by the lake at that time. Some of them could swim, but others couldn’t.

Finally

We watched animals in the zoo.

Afternoon

We visited a museum.

 

阅读表格,回答下列问题。

1.When did they go for a school trip?

______________________________________________________________________

2.What were the girls doing at 9:00?

______________________________________________________________________

3.Were all the boys good at swimming?

______________________________________________________________________

4.Did they go to the zoo?

______________________________________________________________________

5.Where did they go in the afternoon?

______________________________________________________________________

 

查看答案

用所给词的正确形式填空,使短文完整、通颜。

Yesterday Jim and I visited a village. We1.(go) there by train. The train was2.(slowly) and we3.(see) many interesting things along the way.

Mr. Miller is a4.(farm). He5.(grow) many fruits on his farm. We6.(pick) some apples and oranges. And we also7.(milk) cows, and8.(feed) chickens. After lunch, we went9.(fish). Jim10.(teach) me how to fish. It was a great day.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.