满分5 > 初中英语试题 >

Frank I used to have long hair and look...

 

Frank

I used to have long hair and look really thin. And I was kind of serious, too. But now I have short blond hair and I'm of medium build. I've become more outgoing and I like to smile a lot. The only problem is that I have to wear glasses because I watch too much TV.

Cindy

Do you think I'm a smart and nice girl? But I used to be kind of fat because I exercised little and ate lots of junk food. Now I usually do more sports every day and I hardly eat junk food. I used to be active, but now I'm a little serious. Maybe that's because I always have too much stress from my school!

Peter

You can't imagine how much I've changed these years. I used to play online games, but now I like exercising. And soccer is my favorite sport. I used to hate all my subjects, but now I'm one of the top students in my class. I used to eat so much junk food and get sick easily, but now I only like healthy food.

Helen

I used to be too shy to speak in public. So I had few close friends. But now I love talking and many true friends are around me. I used to be afraid of the dark, but now I'm brave enough to stay at home alone for a week. If you'd like to change yourself, ask me!

 

 

1.What are the four young people mainly talking about?

A.Looks. B.Changes C.Hobbies D.Problems

2.Who is good at his/her subjects now?

A.Frank B.Cindy. C.Peter D.Helen

3.What can we know from the passage?

A.Frank has become more outgoing now. B.Cindy is active and likes exercising.

C.Others are ready to help Helen to change. D.Peter used to be in good health and exercise much.

 

1.B 2.C 3.A 【解析】 四个年轻人谈论了自己由过去到现在的变化。Frank变得外向了,Cindy变得有些严肃了,Peter变得更加健康了,Helen变得更加勇敢了。 1.推理判断题。根据每段都有一句“I used to be….but now…”可知,四个年轻人介绍了过去到现在的变化。looks外貌;changes改变,变化;hobbies兴趣爱好;problems问题。故选B。 2.细节理解题。根据Peter所在段落“I used to hate all my subjects, but now I’m one of the top students in my class.”可知,他过去讨厌所有的学科,现在是班里优等生之一。所以,Peter现在擅长他所有的科目了。故选C。 3.细节理解题。根据Frank所在段落“I’ve become more outgoing and I like to smile a lot.”可知,Frank现在变得开朗外向且爱笑了。A正确;根据Cindy所在段落“Now I usually do more sports every day and I hardly eat junk food. I used to be active, but now I’m a little serious.”可知,Cindy现在每天做运动,几乎不怎么吃垃圾食品。她过去活跃,但是现在有一点严肃了。B选项Cindy活跃并且爱运动,她现在是变得有点严肃了。B错误;根据Helen所在段落“I used to be too shy to speak in public. So I had few close friends.”可知,Helen过去很害羞以至于不敢在公共场合讲话,所以几乎没有朋友。 C选项其他人愿意帮助Helen,文章没有明确说,C选项表述不正确。根据Peter所在段落“I used to eat so much junk food and get sick easily...”以及“…but now I like exercising.”可知,Peter过去因为吃太多垃圾食品很容易生病。他现在爱运动。D选项Peter以前身体好且爱锻炼,表述不符。综上,故选A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Once upon a time there was no tea at all in England. People there used to drink a light beer. No coffee or milk but large glasses of beer stood on the breakfast table.

When tea was first brought to England, an old couple got some as a special treat. But they do not know how it should be used. They cooked the leaves in hot water, and spread them on a piece of bacon (熏肉) which they were going to have for dinner. They ate the leaves, and threw the tea away! However, tea is becoming as popular as coffee and milk in England today.

Tea is the leaf of a plant which grows widely in China, Japan and some other countries. Tea farmers usually grow many tea plants on a large piece of land. When the leaves are ready to be picked, it is the busiest time for tea farmers in a year. They pull off the leaves and dry them. In their spare time, they pick out the best leaves and get them ready for market. In China, whenever a visitor comes into house, he is served with a cup of tea.

1.Beer was served for breakfast in England long ago.

2.Tea was first brought to England by an old couple.

3.The old couple threw the tea leaves away and enjoyed tea.

4.Tea farmers are the busiest in a year when they pick and dry tea leaves.

5.Tea, coffee and milk are all popular in England today.

 

查看答案

    Last Monday, my mother went to Nanjing on business. My father was busy with his work. He had no time to ___ me. So he gave me some money and told me to buy ____ I want to have for supper.

There is a ____ noodle shop in our neighborhood. The owner of the noodle shop is a southerner who comes from Shenzhen. There are often many customers enjoying eating delicious noodles in the noodle shop. Sometimes, some ____ have to wait for dinner. The noodle shop is very popular so the owner must ____ a lot of money.

After school, I went to the noodle shop in a hurry because I was hungry. But when I arrived there. I found a ___ on the door. It read,“Sorrytoday we only serve the sanitation workers(环卫工人). The sanitation workers are welcome to have dinner for free."

A customer like me said that the owner wanted to ____ the sanitation workers. The owner said that those workers work very hard every day. He only wanted to ____ his own thanks to those workers. So he decided to offer those workers a free bowl of noodles.

Through the windows of the noodle shop, I ____about thirty sanitation workers eating noodles. They seemed to be talking about some interesting things. There were big smiles on their faces. ____ I didn't eat delicious noodles, I was moved by the owner's kindness. In fact, in the world, kindness is everywhere.

1.A.look at B.look for C.look up D.look after

2.A.what B.why C.when D.where

3.A.expensive B.cheap C.famous D.formal

4.A.customers B.owners C.waiters D.workers

5.A.earn B.pay C.cost D.spend

6.A.flower B.notice C.mark D.lantern

7.A.praise B.change C.thank D.describe

8.A.buy B.give C.lend D.express

9.A.decided B.explained C.had D.saw

10.A.If B.Because C.Although D.Since

 

查看答案

    As the old Chinese saying goes,“food is very important for people.”Although food has played ___ important part in Chinese culture for years, hunger had been a huge problem in the country until the 1970s.

But there is a very great person ___ helps to solve the problem. The great person is the Chinese scientist Yuan Longping. When he was a child, he____ the people were hungry. And he felt very sad. He wanted to change the condition(状况). From then on. he studied hard in order to make people have ____ food than before to eat.

When Yuan Longping grew up and worked, he has been doing researches on rice ____ he was at college. He overcame one and another problems. In 1964, he discovered a______ rice plant after hard work. Since then, he has made great progress on hybrid rice (杂交水稻).Sohe ____ “the Father of Hybrid Rice." For the honor(荣誉),he never cares about it. He still works in the filed ____ dawn(黎明)to sunset like a farmer.

Yuan's hybrid rice is helping to solve food problems around the world. Although Yuan is knowledgeable, he understands that even the wisest people ____ still learn new things all the time. His spirit really encourages us  ___ hard. So learn from him from now on!

1.A.a B.the C./ D.an

2.A.what B.which C.who D.whose

3.A.see B.saw C.sees D.seen

4.A.more B.many C.much D.the most

5.A.although B.when C.if D.since

6.A.specially B.special C.most special D.more special

7.A.is called B.called C.was called D.calls

8.A.for B.beyond C.thought D.from

9.A.should B.must C.might D.could

10.A.study B.to study C.try D.to try

 

查看答案

    初中的学生和生活中有许多事情值得回忆。它使你激动,令你动情,让你回味。请以“My       Memory”为题写一篇英语短文,说说你的感受。

提示词:What happened?  When and where did it happen?  How did you feel?

要求:

1.参加提示内容,可适当发挥;

2.语句通顺;意思连续,书写工整;

3.文中不得出现你的任何真实信息(姓名、校名和地名等);

4.词数不少于70词。

My       Memory

 

 

 

查看答案

根据对话内容,将方框内符合对话情景的句子抄写在对话空白处,使对话恢复完整选项中有两项是多于的。

A: Hi, Mary. Your skirt looks really nice.

B: Thank you. 1.

A. This kind of skirt is now in style.2.

B: Cotton. Very comfortable to wear it.

A: Wow! Why not wear it to school?

B: 3. We must wear school uniforms.

A: I think we should be allowed to wear our own clothes.

B:I agree with you. 4.

A. Great!5.    

B: Sorry, I don’t know. It’s not polite to ask how much the gift costs.

A: Forgive me for saying this.

 

What is it made of?

I think it’s quite pretty.

It’s a birthday gift from my sister.

I wonder if my sister can buy one for me.

By the way, how much did your sister pay for it?

But I can wear it to Lily’s birthday party this Saturday.

We are not allowed to wear our own clothes at school.

 

 

 

 

 

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.