满分5 > 初中英语试题 >

请阅读下面内容,从每小题所给的A、B、C三个选项中选出一个最佳选项,并将答案填写...

请阅读下面内容,从每小题所给的ABC三个选项中选出一个最佳选项,并将答案填写到答题卷的相应位置上

 

WMBD Event – Year of the Bird

Migratory birds (候鸟) are now in danger and the numbe of migratory birds is going down every year largely because of human activitics. The Chequamegon Bird Club will hold a World migratory bird Day celebration this year for migratory bird fans.

The event will be held on saturday, April 19. The event is designed for all ages, with activities such as morning bird watching, wildflower walks, nature games and feeding orioles (金莺). In the afternoon, visitors will have a bus tour around Chequamegon Waters (Miller Dam). A presentation with a live vulture (秃鹰), hawk and owl will be held before lunch. The event is created to draw people’s attention to the important role of migratory bird in keeping the planet healthy.

A day for those who want to know more about migratory birds!

Bring your family with you and have fun! Let’s celebrate everything connected with migratory birds and the coming of spring! All the visitors don’t need to pay for the food or drinks.

Address: Perkinstown Winter Sports Area-Taylor County, N4186 Winter Sports Road, Medford. WI, 54451

Time: Saturday, April 19, 6:00 a.m. to 11:30 p.m.

For more information, visit www.ChequamegonBirdClub.org or call (715) 748-3160.

 

 

 

1.________ may want to join the event.

A.Book fans B.Bird lovers C.Music lovers

2.________ will NOT be held in the morning.

A.Nature games B.A presentation C.A bus tour

3.WMBD is created to ________.

A.advise people to keep healthy

B.celebrate the coming of the Spring Festival

C.make people know the importance of migratory birds

4.Visitors ________.

A.can have food and drinks for free

B.can’t join in the event if they are under 18

C.can take part in the activities before 5:00 a. m

5.The text is probably a ________.

A.a report B.a poster C.a diary

 

1.B 2.C 3.C 4.A 5.B 【解析】 本文介绍了Chequamegon鸟俱乐部为候鸟粉丝们举行世界候鸟日庆祝活动,介绍了具体的活动安排,时间,地点以及联系方式等。 1.细节理解题。根据文中The Chequamegon Bird Club will hold a World migratory bird Day celebration this year for migratory bird fans.Chequamegon鸟类俱乐部今年将为候鸟爱好者举办世界候鸟日庆祝活动。可知活动是为鸟类爱好者准备的,故选B。 2.细节理解题。根据文中In the afternoon, visitors will have a bus tour around Chequamegon Waters (Miller Dam). 下午,游客将乘坐巴士游览。可知答案,故选C。 3.推理判断题。根据文中WMBD Event – Year of the Bird及整个文章的理解可知,主要是为了让人们了解候鸟的重要性,故选C。 4.细节理解题。根据The event is designed for all ages可知,排除B;根据Saturday, April 19, 6:00 a.m. to 11:30 p.m可知,排除C;根据文中All the visitors don’t need to pay for the food or drinks.所有的客人不需要付食物和饮料的钱。可知食物和饮料都是免费的,故选A。 5.推理判断题。通过整篇文章的理解,主要是介绍俱乐部为粉丝们举行世界候鸟日庆祝活动,介绍了具体的活动安排,时间,地点以及联系方式等。所以这应该是一个宣传海报,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

 

I had spent an hour in the bank with my dad to transfer(转账)some money. I asked him, "Dad, why not use online banking?"

"________ would I do that?" He replied.

"Well, then you won't have to spend an hour here transfering your money. You can do your shopping online. Everything will be _____!”I was excited to try to persuade(说服)my father.    He asked, "If I do that, I won't ______ to step out of the house?" "Yes! " I said. I told him how Amazon(亚马逊)delivers(递送)everything and how even small things can be delivered to our doors.

However, his answer made me _____ . He said, "Since I walked into this bank today, I have met four of my old friends and I have chatted a while with the staff(员工). I have much free time, so I like to come to the bank and ______ different people. Two years ago, when I was seriously injured, the store owner from whom I buy fruit came to see me and prayed by my bed. ____ , when your mom fell down a few days ago, the bank manager saw her and helped her get to the hospital.”

He continued, "Why would I want to look at my computer all the time? I like to know the person around me. Does Amazon deliver bonds(情感纽带)and _____ as well?"

I was silent after hearing his words. My dad was right, of course. We shouldn't ________ technology so much. It's better to spend time with real people.

1.A.Why B.How C.Where

2.A.happier B.easier C.cheaper

3.A.need B.prefer C.encourage

4.A.upset B.surprised C.relaxed

5.A.hate B.meet C.avoid

6.A.Also B.Instead C.However

7.A.values B.thoughts C.relationships

8.A.give up B.depend on C.cut out

 

查看答案

Sally: I think chores like cleaning the room and cooking are really not teenagers' job. What's your idea?

Tim: 1. Nowadays students are under great pressure. We don't have energy to do housework.

Bob: I understand what you are saying. 2.

Sally: Really? Why do you say so?

Bob: 3. It's not fair to put all the burdens(负担)on them.

Tim: 4. But doing chores might waste our time for studying.

BobNot exactly. 5.

Sally: I agree with you. We should think about things from parents' point of view and try to balance schoolwork and housework.

 

A. I don't think so.

B. I agree with you.

C. Maybe you are right.

D. Because parents are as busy as us.

E. Because parents are good at doing chores.

F. But I think it's our duty to share the chores with our parents.

G. Chores such as sweeping the floor are good exercise that can relax us from tiring schoolwork.

 

 

 

查看答案

Every September, a number of travelers rush into Taiyuan. I wonder _________.

They come here for the Taiyuan International Marathon.

A.who they visit B.why they come here C.how they come here

 

查看答案

Our teacher always tells us to _________too many video games.

Your teacher is right. Playing too many video games is very harmful.

A.keep away from B.pay attention to C.look up to

 

查看答案

No matter what problems we meet, we should try to solve them, and even though we fail, teachers and parents ________ us.

A.are strict with B.are worried about C.are proud of

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.