满分5 > 初中英语试题 >

Delivery(递送)Man Ali's Restaurant is loo...

 

Delivery(递送)Man

Ali's Restaurant is looking for a delivery man to work in its new restaurant on Main Street.

Have your own motorbike.

Wage(工资):$15 per hour

Tel583-2699

Actors

A movie company is now filming a new movie in town. We're looking for anyone with acting experience.

Call us at 984-3049. You must have a driving licence(执照).

Dog Walker Articles

Do you want to make money and play with the dog at the same time?

Must like dogs and enjoy exercising.

Work two hours per day(Monday-Saturday)

Wage$10 per hour

Tel662-4083

Articles

We're looking for articles about unusual objects. Have you ever had one? Tell us about it---describe it and explain why it's so unusual.

Call 777-6238 or email us at

amazingdesigns@qq.com.

 

 

根据表格信息,选择正确的答案。

1.__________ is required(需要)if you want to work for Ali's Restaurant.

A.A motorbike B.Work experience C.A driving licence

2.Bill wants to act in film. He should call __________.

A.77-6238 B.984-3049 C.583-2699

3.If Bob works as a dog walker, he can get __________ a week.

A.$40 B.$100 C.$120

4.Who might be most interested in "Articles"?

A.Those who like reading articles.

B.Those who want to improve their writing.

C.Those who enjoy collecting special things.

5.Which of the following is TRUE?

A.The four notices are all about jobs.

B.The delivery man needs to work two hours a day.

C.If you want to be a dog walkeryou can make a call.

 

1.A 2.B 3.C 4.A 5.C 【解析】 文章大意:表格是四则广告。(一)招聘送货员;(二)招聘演员;(三)招聘遛狗的人;(四)征文。 1.细节理解题。根据文中“Have your own motorbike.”有一辆你自己的摩托车可知,故答案为 A。 2.细节理解题。根据文中“A movie company is now filming a new movie in town.”一个电影公司正在城镇中拍摄一部新电影可知,这则广告是在寻找演员;根据Call us at 984-3049.可知,故答案为B。 3.推理判断题。根据文中“Work two hours per day(Monday-Saturday) Wage:$10 per hour”每天工作两个小时(周一到周六)工资:每小时10$可知,每天工资20美元,每周工作六天,20乘6等于120美元,故答案为C。 4.细节理解题。根据文中“We're looking for articles about unusual objects.”我们正在寻找关于不寻常的物体的文章;“Tell us about it---describe it and explain why it's so unusual.”把它告诉我们:描述并且解释它为什么不寻常可知,喜欢读文章的那些人可能对“文章”最感兴趣,故答案为A。 5.细节理解题。根据文中四则广告内容可知,第四则广告是征文,所以不都是关于工作,故A错误;第一则广告中没有提到送货员一天工作几个小时,故B错误;根据第三则广告中Tel:662-4083可知,可以打电话,故答案为C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    A frog(青蛙)lived in a small well(井). He said to a turtle(乌龟)who lived in the East Sea, "I'm so happy! When I go out, I jump out of the well. When I come home, I rest in the holes on the wall of the well. If I walk in the mud(泥土), it will cover up my feet. I look around here, and no one can compare with me. I'm the owner of this well. My dear sir, why don't you come over and look around my place?"

Then the turtle told the frog about the East Sea.

"You have no idea how large and how deep the sea is. In the past, there were floods(洪水)for many years, but the water in the sea didn't become more. And when it was dry for many years, the water in the sea didn't become less. The sea, doesn't change with time and it doesn't rise or fall as the rain falls, either. The greatest happiness is to live in the East Sea." After hearing this, the frog was shocked(震撼).

There's always someone better than you; there's always something greater than you know. So everyone should be humble(谦逊的).

根据短文内容判断正误,正确的在括号内填A,错误的在括号内填B

1.The frog said he was the owner of the well because no one there could compare with him.

2.The frog knew how deep the East Sea was.

3.The turtle thought he could compare with the frog.

4.The frog was shocked by the turtle's words.

5.The passage wants to tell that people shouldn't be confident.

 

查看答案

    When we think of paper, we think of newspapers and ________. But there are many other uses. Only half of the world's paper ________ for books and newspapers.

Paper is very good for keeping ________ warm. You have perhaps seen homeless men asleep on a large number of newspapers. In Finland, it is ________ -40 in winter. The farmers wear paper boots(靴子)in the snow. Nothing could be ________.

Each year, more and more things are made of paper. We ________ paper cups and plates for a long time. But now we hear that chairs, tables, and even beds can be made ________ paper. With paper boots and shoes, you can also wear paper hats, paper dresses, and paper raincoats. When you have used them once, you throw them away ______ buy new ones.

The latest use of paper seems to be paper ________. These are not small houses for children to play in, but real, big houses for people ________. You can buy a house with three rooms for about 500 dollars. You can put it up by yourself in a few hours, and you can use it for about five years.

1.A.apples B.books C.eats

2.A.is used B.used C.are used

3.A.your B.you C.yourself

4.A.sometime B.some times C.sometimes

5.A.warmer B.warm C.cold

6.A.had bought B.have had C.had had

7.A.for B.from C.of

8.A.and B.so C.but

9.A.newspaper B.tables C.houses

10.A.to live B.to live in C.living

 

查看答案

CO2 is __________ one carbon atom(碳原子)and two oxygen(氧)atoms.

A.made from B.made of C.made up of

 

查看答案

—Has the teacher told you __________?

—In a few days.

A.when will he be back B.when he will be back C.when he would be back

 

查看答案

Is this school __________ you visited last week?

A.which B.where C.the one

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.