满分5 > 初中英语试题 >

阅读理解。 A man made a nice talking machine(...

阅读理解。

A man made a nice talking machine(机器).It could weigh people’s weight .The man wanted to try the machine before he could make a lot of machines.

He put the machine into the waiting room of a station. There were always lots of people in and out.

The first one who used the machine was an Indian woman. She stood on the machine, the machine thought for a few seconds to decide which language to speak. “Good morning, Madam.” it said in Indian. “Your weight is 72 kilograms. That’s three kilograms more .If you eat more fruit and vegetables, you will be soon all right .Please have a nice day.”

The second one to use the machine was a Chinese girl .She stood on the machine and waited to hear her weight. “Good morning, Miss.” the machine said in Chinese. “Your weight is 45 kilograms. It’s all right for your age. Keep eating what you eat every day .Please have a nice day.”

The third one to use the machine was a very fat American woman. She thought for a long time to stand on the machine. The machine spoke quickly in English, “Good morning .Will one of you get off?”

1.The machine in this passage could _______ .

A.make people laugh

B.tell people what they should eat

C.speak all kinds of languages

D.weigh and talk to people

2.The man put his first machine _______ .

A.in the station

B.in a train

C.in the doctor’s waiting room

D.in the women’s room

3.The machine told the Indian woman _______ .

A.she was a little heavier

B.she was a little lighter

C.it couldn’t speak Indian

D.to eat what she wanted to eat

4.How was the American woman?

A.She was healthy.

B.She was too heavy

C.She liked thinking.

D.The machine didn’t like her.

 

1.A 2.A 3.B 4.C 【解析】 本文讲述一个人做了一个很好的会说话的机器。它可以称人的体重。这个人想在他能做很多机器之前先试试这个机器。 1.细节理解题。根据第1段第1和2句“A man made a nice talking machine(机器).It could weigh people’s weight .”可知这部机器能测体重还能和人们说话;故选D。 2.细节理解题。根据第2段第1句“He put the machine into the waiting room of a station.”可知,他把机器放在了车站候车室,故选A。 3.细节理解题。根据第三段第4句“Your weight is 72 kilograms.That’s three kilograms more .”可知“机器告诉印度女士,她超胖3千克”,故选A。 4.推理判断题。根据第5段最后一句“Good morning .Will one of you get off?”可知这部机器认为上来了不止一个人,这个女人很重,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

The Town Zoo

1. Stay behind the yellow line.

2. Do not feed the animals.

3. Do not put your fingers through the fences(栅栏).

4. Do not bring balloons into the zoo.

5. Do not play ball games or ride bicycles in the zoo.

6. Do not shout or clap your hands. This may frighten the animals.

7. Keep the zoo clean. Eat only in the eating areas.

Some animals take a midday nap(小睡). If you cannot see them, come back later.

Adults
 

$20
 

Children under 12
 

$8
 

Students under 18
 

$12
 

Senior citizens over 60
 

$10
 

 

 

Opening hours:

Monday to Friday 900 a.m.400p.m.

Saturday and Sunday 1000 a.m.500 pm

1.If visitors can not see the animals, the animals may be______.

A.playing B.eating C.acting D.sleeping

2.Jack is eight years old. He goes to the zoo with his 58-year-old grandfatherHow much should they pay for visiting the zoo?

A.$18. B.$22. C.$28. D.$32.

3.What should we do in order not to frighten the animals?

A.We should ride bikes. B.We should keep quiet.

C.e should feed the animals. D.We should keep the zoo clean.

 

查看答案

    A squirrel and a bird are close friends. One day, they see a snowman in front of a house.”Look at the snowman,” says the squirrel.”He looks ________________ .Do you think we can cheer him up?”

“Of course,” says the bird.”I will sing to him.________________ will make him feel better.”

“I will give him a present,” says the squirrel, ”That may cheer________________up.”

The squirrel goes back ______ and brings some nuts and puts them in front of the snowman. The bird sings her favourite songs.________________, the snowman doesn’t smile.

“We can’t cheer him up,” says the squirrel, ”Can you call the________________in the house out? Maybe they know_____________to do.”

The bird flies to the ___________ and sings to the children.

“Listen!” a boy cries ______________.”A bird is singing. It is a______________ day. Let’s go out and play.”

The boy and his sister put on their coats and boots.They_____ to play in the snow. They see the nuts on the playground.

“We can use these to give our snowman a bigger______________,”  the boy says, ”He needs a  smile on his face.” “And we can make another snowman. We can give him a big ______ , too,” says the girl. The squirrel and the bird watch the children ________ a nearby tree.

“Look!” the squirrel says to the bird. “ The snowman is smiling. And they are _____ another snowman.”

“That’s good” says the bird, “ Everyone needs a close friend.”

1.A.sad B.happy C.nervous D.hungry

2.A.Food B.Songs C.Words D.Jokes

3.A.it B.her C.him D.me

4.A.home B.office C.work D.school

5.A.Even B.Still C.So D.Always

6.A.teachers B.workers C.children D.parents

7.A.what B.where C.how D.when

8.A.table B.kitchen C.bathroom D.window

9.A.inside B.outside C.front D.back

10.A.rainy B.windy C.foggy D.nice

11.A.come in B.walk back C.run out D.jump into

12.A.mouth B.arm C.hair D.head

13.A.coat B.dinner C.smile D.party

14.A.to B.on C.at D.from

15.A.playing B.making C.drawing D.finding

 

查看答案

— More and more wild animals are in danger.

—________

A.Congratulation! B.What a pity! C.I don’t think so D.Good idea

 

查看答案

You can see eighty percent(百分之) of the class ____ most of the work. The rest of the work ________ really difficult.

A.is doing, is B.are doing, are C.are doing, is D.is doing, are

 

查看答案

Lily is stronger than ________in her class.

A.any other boy B.any boy C.the other boy D.other boys

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.