满分5 > 初中英语试题 >

Dec 11th Dear Morey, I just got your le...

 

 

Dec 11th

Dear Morey,

I just got your letter with the picture of you riding your e-bike to work. From the smile on your face, I can tell how much you' enjoy that. I still remember when you could hardly ride a bicycle. You've come a long way!

Now here's some advice. I'm sure you're a good rider. But it is dangerous to ride without a helmet(头盔). So please get yourself a helmet. Wear it every time you ride. A helmet will help protect you from a head injury.

No, I'm not trying to be a bossy(多管事的)know-it-all. I just don't want a bad fall to: take that smile away from your face. When you visit me this summer, bring your helmet. Let's enjoy some great rides together!

Your cousin,

Vera

 

1.Who is Morey?

A.Vera's doctor. B.Vera's cousin.

C.Vera's classmate. D.Vera's friend.

2.What can you learn from Morey' s picture?

A.He is not a good rider. B.He is afraid of riding his e-bike.

C.He spent little time learning riding. D.He is not wearing a helmet on riding.

3.Why does Vera write this letter to Morey?

A.Because she is very bossy. B.Because she doesn't have an e-bike.

C.Because she cares a lot about safety. D.Because she wants to look up to him.

 

1.B 2.D 3.C 【解析】 这篇短文Vera写给自己的表弟Morey的信,Morey学会了骑电动车,Vera为他高兴,但同时也建议他要佩戴头盔,保证安全。 1.细节理解题。根据短文开头 “Dear Morey”以及信最后的署名 “Your cousin Vera”可知,Vera和Morey是表姐弟的关系。故选B。 2.推理判断题。根据第二段 “I'm sure you're a good rider. But it is dangerous to ride without a helmet”可知,Vera很高兴Morey会骑电动车了,但她说:不戴头盔骑电动车是非常危险的,由此我们可以猜测,在Morey的照片里,他没有戴头盔。故选D。 3.主旨大意题。根据文意可知,Vera给Morey写信,提醒他骑电动车的时候应该戴头盔,这样才安全。C选项“她很关心安全”符合文章的主旨,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Once there was a tree, and a little boy. Every day, the boy would come and gather her leaves, make _____ into crowns, and play king of the forest. He would _____ up her trunk(树干),swing from her branches, and eat apples. When he was _____,he would sleep in her shade. And the boy loved the tree very much. And the tree was happy.

But time went by, and the boy grew older, the tree was _____ alone.

Then one day, the boy came to the _____and the tree said, "come, boy, come and climb my truck and swing from my branches and eat apples, play _____ my shade and be happy." "I am too big to climb and play," said the boy, "I want to _____ things and have fun. I need some money. Can you give me some money?" "I am so sorry," said the tree, "I don't have money. I have only, leaves and apples. Take my apples and _____ them, so you'll have money and be happy. " _____ the boy gathered her apples and carried them away. The tree was happy.

______ a long time, the boy came back and the tree shook with ______. She shouted, "come, boy, come and climb my truck and swing from my branches and be happy." "I am too ______ to climb trees," said the boy, "I want a wife and I want children, so I need a house. Can you give me a house?" "I have ______ houses" said the tree, "But you can ______ my branches and build a house. Then you will be happy." So the boy cut off her branches and carried them away. And The tree was happy.

Year after year, the boy came back only for ______ he needs from the tree. But the tree was happy to give the boy anything that she could give him, leaving her stump(树桩)in the end.

1.A.her B.him C.them D.it

2.A.climb B.stay C.get D.cut

3.A.happy B.tired C.excited D.surprised

4.A.never B.ever C.seldom D.often

5.A.apples B.tree C.shade D.branch

6.A.in B.with C.for D.above

7.A.review B.steal C.buy D.list

8.A.repeat B.spread C.protect D.sell

9.A.But B.So C.Or D.However

10.A.With B.For C.After D.Before

11.A.sadness B.happiness C.coldness D.kindness

12.A.busy B.free C.afraid D.small

13.A.many B.some C.any D.no

14.A.take down B.put off C.cut off D.burn down

15.A.whatever B.wherever C.whenever D.however

 

查看答案

书面表达。

作为英语学习者,我们都有自己的学习体会和经验,请根据以下提示内容以“How to be a good English learner”为题写一篇短文。

1.记忆单词,短语和有用的句子;

2. 认真听课,记笔记,尝试用英语写日记;

3. 听英语歌曲,看英文电影,阅读英语故事,通过小组学习提高自己;

4. 词数控制在80词左右,可适当自由发挥,文中不能出现真实姓名和学校。

How to be a good English learner?

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

查看答案

根据提示,完成句子,每空一词。(包括缩写词)

1.拥有健康的生活方式很重要。

It’s important to have a ________ ________.

2.作为中国人,我们应该为一带一路感到自豪。

As Chinese, we should be ________ ________ the Belt and Road.

3.She wants to join the art club. (对画线部分提问)

________ club ________ she want to join?

4.She usually takes the bus to school. (改为同义句)

She usually goes to school ________ ________.

5.You can’t run in the hallways. (改为祈使句)

________ ________ in the hallways!

 

查看答案

    1. Artificial Intelligence (人工智能), or AI in short, is the science of giving computers and machines ability to think and work like humans. AI scientists and engineers have made a lot of cool technologies.

AI is getting close to the human ability to read faces. As a result, facial recognition (面部识别) is used a lot in the world. Chinese police use this technology to find criminals. They even caught six criminals on a famous singer’s concerts in six different cities. 2.

AI is also used in self-driving cars. Carmakers are testing a light signal system to help them “speak” to humans. The system can tell passers-by (行人) that the car is about to speed up. It seemed that it can soon take the place of a real person. 3.

4. Service Robots can show you how powerful AI is. Imagine this—you come back from school and your robot house keeper is waiting for you at the door. After dinner, he teaches you to play the piano just like a real music teacher. Such thoughts will soon happen in the real world. In the future, more and more service robots will become good home helpers.

AI is so powerful that it can help people and even replace us in many fields. 5.

 

A. Do we still need to learn how to drive?

B. In a way it is helpful for the police to get bad guys.

C. Do you know what Artificial Intelligence is?

D. AI age is coming, are you ready for it?

E. Have you ever wished to have a robot?

 

 

 

 

 

 

查看答案

 

Lost

A white cat, which belongs to David, got lost.

If you find it, please call Sam at 385-0926.

BOOK SALE

Little Women

—by Louisa May Alcott

A story of four sisters used to be $59.60 but only $29.60 now.

Red Sea Action

From Saturday to Sunday

Showtime Cinema

$20 (half for children under 12)

Call Dave at 332-5147

CAR FOR RENT

A new car for rent, $60 a month and an old one needs to be half only.

Call Mary at 591-3127 for more information.

 

 

1.Who lost a white cat?

A.Sam. B.David. C.Mary. D.Dave.

2.You need to pay ________ if you buy the book Little Women now.

A.$59.60 B.$20 C.$40 D.$29.60

3.When can we see the movie Red Sea Action?

A.Only on Saturday. B.Only on Sunday.

C.On weekends. D.On weekdays

4.If you want to rent an old car, you have to pay ________ a month.

A.$60 B.$120 C.$30 D.$20

5.Those ads above are most probably from a ________.

A.map B.dictionary C.newspaper D.book

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.