满分5 > 初中英语试题 >

Weekend Tours by Mini—Coach(微型长途汽车) .Our...

    Weekend Tours by Mini—Coach(微型长途汽车) .Our mini—coaches leave London on Saturday morning and return on Sunday evening.All of these tours include the service of a guide.The price includes hotels and breakfast.You should bring enough money for your other meals (lunch and dinner), tickets and souvenirs(纪念品) Assembly(集合) points:

·Gambridge: 7:00 a m outside Cambridge Police Station, Parkside, Cambridge.

·London: 8:30 a.m.outside International Students House.229 Great Portland Street.

Tour

A

B

Place to visit

Oxford.Bath& Chester

Stonehenge & North Wales

Country

England

Wales/ England

Cick on the link:http//www.ukstudentlife.com/Travel/Tours/Company/html/to learn more.

 

根据材料内容,选择最佳选项,并在答题卡上将选定答案的字母标号涂黑。

1.How long do the tours last?

A.For one day. B.For two days. C.For three day D.For four days.

2.If you join the tour, you don't have to pay for your________.

A.breakfast B.lunch C.dinner D.tickets

3.If you live in Cambridge, you d better wait for the mini—coach before________in the morning.

A.7:00 B.8:00 C.8:30 D.9:00

4.If you take the tour B, you can visit________.

A.Bath B.Chester C.Oxford D.Stonehenge

5.Where will you probably see the information?

A.On TV B.In a book C.On the Internet. D.On the radio

 

1.B 2.A 3.A 4.D 5.C 【解析】 文章大意:这是一则广告文体的文章。主要讲述的是周末乘微型长途车去旅行时的一些情况,一共有两条路线,可以点击链接了解更多。 1.细节理解题。根据文中“Our mini—coaches leave London on Saturday morning and return on Sunday evening.” 我们的小客车星期六上午离开伦敦,星期天晚上返回。可知,旅行会持续2天,故答案为B。 2.细节理解题。根据文中“The price includes hotels and breakfast.” 价格包括旅馆和早餐。可知,早餐是免费的,故答案为A。 3.细节理解题。根据文中“Gambridge: 7:00 a m outside Cambridge Police Station, Parkside, Cambridge.” 甘布里奇:上午7:00,剑桥市帕克塞德剑桥警察局外。可知,如果你住在剑桥,你最好在早上7点之前等车,故答案为A。 4.细节理解题。根据表格中TourB对应的信息“Stonehenge & North Wales”可知,如果你参加旅游B,你可以参观巨石阵,故答案为D。 5.推理判断题。根据文中点击链http://www.ukstudentlife.com/Travel/Tours/Company/html/了解更多信息。可推知,这篇文章最有可能出现在网上,故答案为C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Dr Martin Luther King Jr.once said, "It is always the right time to do the right thing." Joey Prusak, a manager of a Dairy Queen(a store which mainly sells ice —cream), is a person who recently did the right thing.

While serving customers at the Dairy Queen recently, Joey saw that an old man waiting in line dropped a twenty—dollar bill (钞票).However, the old man did not notice the bill fall to the ground.Then a young woman saw this and quickly picked up the bill, but instead of returning it to the old man, she put it into her own pocket!

When Joey saw this, he asked the young woman to return the bill to the old man.The young woman refused.So Joey asked the young woman to leave his store at once.Then, Joey took out his own $20 and gave it to the old man.Joey made about $10 an hour, so his kindness cost him about 2 hours of work.

Although he did not ask for any recognition(赞扬), words about his good act spread and made him famous.Many people visited the store to meet Joey and praised him for helping the old man. As J.C.Watts said, "A good people is doing the right thing when nobody's looking, Joey Prusak is a person with a good character, and he is a great example to all.

根据短文内容,判断下列句子正误,正确的答题卡上将“T”涂黑,错误的在答题卡上将“F”涂黑。

1.Both Joey and the old man noticed the bill fall to the ground.

2.Joey asked the young woman to leave the store because she refused to return the bill.

3.Joey gave the old man $30.which cost him about 2 hours of work.

4.Many people visited Joey's store to praise him for helping the old man.

5.The writer encourages readers to learn from Joey by writing the passage.

 

查看答案

    One day, our teacher said that he had an exercise for us to try.First we stood, facing away from our classmates.Then we_________backward, depending on another student to catch us.Most of us were not_________with this.We couldn't fall back for more than a few inches(英寸)_________stopping ourselves.

Finally, Judy gave it a try.She is a thin, quiet, dark—haired girl who always wears big white sweaters.Judy _________her arms over her chest(胸膛),her eyes, fell backward, and did not stop.She looked like one of the TV ads (广告)where the model jumps_________the pool.For a moment.I was sure she was going to fall onto the_________.At the last moment, her partner caught her head and shoulders and pulled her_________immediately.

“Wow!”several students yelled.Some clapped their hands.Our teacher finally smiled. “You see,” he said." You closed your eyes.That was the _________Sometimes you cannot believe what you see.You have to believe what you_________.And if you are ever going to have__________trust you, you must feel that you can trust them too —even when you're in the dark.Even when you're falling.”

1.A.fell B.connected C.drove D.laid

2.A.believable B.comfortable C.embarrassed D.painful

3.A.after B.before C.since D.for

4.A.opened B.divided C.lifted D.crossed

5.A.onto B.into C.from D.out

6.A.pool B.water C.public D.floor

7.A.away B.back C.up D.down

8.A.difference B.business C.victory D.secret

9.A.see B.feel C.hear D.smell

10.A.other B.the other C.another D.others

 

查看答案

—Do you think__________?

—It must be Carla's.She loves volleyball.

A.who is Carla B.who Carla is C.whose volleyball this is D.whose volleyball is this

 

查看答案

—Miss Li, which subject should I choose?

You must decide by yourself.Don't let anyone else__________you.

A.doubt B.punish C.prevent D.influence

 

查看答案

The small town is really beautiful and worth__________if you have time

A.visit B.visited C.visiting D.to visit

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.