满分5 > 初中英语试题 >

A good way to pass an exam is to work ha...

A good way to pass an exam is to work hard every day in a year. You may fail in an exam if you are lazy for most of the year and then work hard only a few days before the exam. If you want to be good at Englishyou have to read stories in English, and speak English as much as possible. A few days before the exam you should go to bed early. Do not go to bed late at night studying. Before you start the exam, read carefully over the question papers, try to understand the exact meaning of each question. When you have at last finished your exam, read over your answers. Correct the mistakes if there are any and be sure that you don’t miss anything out.

1.If people want to do well in an exam, they have to work hard_____.

A.every day in a year B.for most of the month

C.for only a few days D.late at night

2.If people want to learn English well, they_______.

A.only need to learn grammar

B.must often practise English

C.have to go to England

D.should go to bed early

3.It is important to ________ a few days before the exam.

A.play too much B.have a good sleep

C.read the question papers D.have a good drink

4.When people have finished the exam, they should_________.

A.stand up and leave at once

B.answer a few more questions

C.make sure that they don’t miss anything out

D.leave some mistakes on the question paper

5.The best title for the passage is ________.

A.An Important Exam B.An Easy Exam

C.Get Ready For Exam D.How to Pass an Exam

 

1.A 2.B 3.B 4.C 5.D 【解析】 这篇短文主要讲述考好成绩的方法是每天努力学习,只是考前那几天学习是考不好的。以学习英语为了作料详细的说明。 1.细节理解题。根据文章的第一句“A good way to pass an exam is to work hard every day in a year.”可知如果人们想要在考试中考好,就必须一年中的每天都要努力,故选A。 2.细节理解题。根据文章第三句“If you want to be good at English, you have to read stories in English, and speak English as much as possible.”可知学好英语多运用和练习。所以答案为B。 3.细节理解题。跟据文章第4和5句“A few days before the exam you should go to bed early. Do not go to bed late at night studying.”可知在考试前要睡好觉是非常重要的,故选B。 4.细节理解题。跟据文章最后两句“When you have at last finished your exam, read over your answers. Correct the mistakes if there are any and be sure that you don’t miss anything out.”可知当人们完成考试,他应当确保没有漏掉任何东西,故选C。 5.标题归纳题。这篇短文主要讲述考好成绩的方法是每天努力学习,及考试前应做些什么。故本文最佳标题是“如何通过考试”,故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    What is your favorite color? Do you like yellow, orange or red? If you do, you must be an active person who enjoys life. Do you like blue? Then you’re probably quiet and shy.

Colors do influence our moods (情绪). A yellow room makes most people feel more cheerful and more relaxed than a dark green one, and a red dress brings warmth. On the other hand, black is depressing (使人压抑的). There was a black bridge over the Thames River, near London. The number of people who killed themselves on that bridge used to be larger than on any other bridge in the area until it was repainted green.

Light and bright colors make people not only happier but also more active. In the factory, the workers will work better, harder, and have fewer accidents when their machines are painted orange rather than black.

根据短文内容,判断下列句子正误。(正确的“T”,错误的“F”.

1.An active person may like yellow, orange, or red.

2.Colors do influence on our moods.

3.Most people feel more relaxed in a bark green room than in a yellow one.

4.More people killed themselves on the black bridge because the bridge was too crowded.

5.In the factory, when the machines are painted orange, the workers will work harder.

 

查看答案

—-Could you please tell me ____________?

A.where is the bus stop B.where the bus stop is C.where was the bus stop D.where the bus stop was

 

查看答案

__________ you speak.  __________ your English will be.

A.The less; the more B.The less; the better C.The more; the less D.The more; the better

 

查看答案

—-Who called me just now?

—I don’t know, but it was a boy’s __________.

A.sound B.noisy C.voice D.noise

 

查看答案

I couldn’t finish my work on time ___________your help.

A.with B.without C.under D.for

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.