满分5 > 初中英语试题 >

Zumba For Kids IWA Kidzventure Club Eve...

 

 

Zumba For Kids

IWA Kidzventure Club Event

Enrol your kids for a fun dance party set to hip-hop, salsa(萨尔萨舞) and more ….

Achieve confidence building, teamwork, teamwork, leadership, memory and creativity while learning difficult rhythms around the world.

For Whom: Kids of ago 5~10 years

When: 5 June 2019 4~5 pm

Where: A& J Creative Danceworld 18 cross street

What to Wear: Sportwear with socks & sports shoes, water bottles

FREE Event. For Few IWA Members’ Kids

Contact Free Tickets@ iwasinggapore, org/events for Free Tickets No Later Than 29 May 2019

              Admission

              $ 3  Per Person;

              $ 2.5 Per Person for a Group of 4 & More;

              $ 2.3 Per Person for a Group of 10 & More;

Interested? Register@ iwasingapore. org/events or

              Fill out an application (申请表) on site or

              Call at 66413982

Question? Questions@ iwasingapore. org/events

 

1.Who can join in the club event?

A.Dance lovers. B.Hip-hop stars.

C.Kids aged 5~10. D.Parents interested in the club event.

2.Where is the club?

A.In singapore. B.In UK. C.In China. D.In Australia.

3.A group of 10 kids will go to the club with a free ticket, they should pay _____in total.

A.$ 27 B.$ 22.5 C.$ 20.7 D.$ 20

4.How can you join in the club event?

A.Fill in an applicaion online.

B.Mail to Register @ iwasingapore. org/events.

C.Mair to Questions @ iwasingapore. org/events.

D.Mail to Free tickets@ iwasingapore. org/events.

5.Which one is TRUE according to the ad.?

A.Kids may wear casual clothes to the club event.

B.If you want to get more information, call at66413982.

C.IWA Members’ kids do not have to pay for the club event.

D.Though the club event, kids may learn to cooperate with others.

 

1.C 2.A 3.C 4.B 5.B 【解析】 这篇短文主要介绍了Zumba For Kids的俱乐部活动事宜。 1.细节理解。根据文中For Whom: Kids of ago 5~10 years可知,5到10岁的孩子们可以参加这个活动。故选C。 2.细节理解。根据文中Contact Free Tickets@ iwasinggapore, org/events for Free Tickets No Later Than 29 May 2019可知,这个俱乐部在新加坡。故选A。 3.细节理解。根据文中$ 2.3 Per Person for a Group of 10 & More;可知,选项C是正确的。故选C。 4.细节理解。根据文中Interested? Register@ iwasingapore. org/events 可知,这里是联系方式。故选B。 5.细节理解。根据文中Call at 66413982可知,如果您想了解更多信息,请拨打66413982。 故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    完形填空

Have you ever offered a helping hand to those who are in trouble

One day, two ______ were walking along the road to school when they saw an old woman carrying a large basket of pears. They thought the woman looked very ______. They went up to her and said, “Are you going to town? If you are, we will help carry your basket.”

“Thank you,” ______ the woman, “you are very kind. You see I’m weak and ill.” Then she told them that she was now going to market to ______ the pears which grew on the only tree in her little garden.

“We are all going to the _____.” said the boys. “Let us have the basket.” And they took hold of it, one each side. They walked ______  with the heavy basket, but happily.

The other day, I saw a little girl stop and ______  a piece of orange peel (), which she threw into the dustbin (垃圾桶), “I wish ______  would throw that on the sidewalk,” said she. “Someone may step on it and fall.”

Perhaps some may say that these are not ______ things. That is right. But such a little thing shows that you have a thoughtful mind and a feeling heart. We must not wait for the ______to do great things. We must begin with little things of love.

1.A.boys B.girls C.men D.women

2.A.bored B.tired C.pleased D.surprised

3.A.asked B.told C.replied D.spoke

4.A.bring B.buy C.take D.sell

5.A.town B.market C.garden D.school

6.A.weakly B.quickly C.slowly D.quietly

7.A.take out B.cut off C.put down D.pick up

8.A.nobody B.everybody C.somebody D.anybody

9.A.little B.good C.great D.bad

10.A.pay B.time C.advice D.love

 

查看答案

—My name is Lucas.

— __________?I didn't hear it clearly.

A.OK B.Pardon C.really D.All right

 

查看答案

—Many people talk about "Didi". I really wonder __________.

—You can call to order a taxi through it on your mobile phone easily.

A.that they are used for B.who uses them most

C.what did they use to be D.what they are used for

 

查看答案

— Have you watched the TV play" In the Name of People”?

— It' s the most popular play _______our Party' s trying to struggle against corruption(反对腐败).

A.where show B.which show C.that shows D.who shows

 

查看答案

—Did you watch the China's Military Parade(中国的阅兵式) on TV? It _______to mark the 70th anniversary of the founding of the People's Republic of China.

—Yes. How great it was!

A.held B.will hold C.is held D.was held

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.