满分5 > 初中英语试题 >

Please Join Us for a Day at the Happy Va...

    Please Join Us for a Day at the Happy Valley

Invite children aged 12 to 16 to take part in the "Happy Winter Vacation" at the Happy Valley. Children will find the Happy Valley is a good place to play. There is a most popular amusement equipment(娱乐设备) here, such as more than 100 amusement rides. Free service for sports lovers. There are 15 ping-pong tables, an indoor football field and three climbing walls. If you can't wait to take part in the activity, please enter your name in the boxes before January 10.

·The cost of the trip is 180. This includes entrance tickets and all rides.

·We suggest bringing your own food.

·Buses leave at 9:00 a.m. at the school gate and return at 5:00 p.m. at the Happy Valley gate.

·Date:Wednesday, January 21.

·If you need more information, please call Miss Xu at 9055-6268.

1.Who can take part in the "Happy Winter Vacation"?

A.Children under 10. B.Children over 16.

C.Children aged 12-16. D.Children aged 11-15.

2.The cost of the trip is_____________.

A.$90 B.$180 C.180 D.90

3.The children had better bring____________.

A.football B.food C.ping-pong D.gloves

4.When can children go to the Happy Valley?

A.On January 10. B.Before January 10. C.On February 10 D.On January 21.

5.How can you get more information?

A.Give Miss Xu a ring. B.Ask Mr. Wang. C.Search on the Internet. D.Ask the manager.

 

1.C 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】 文章大意:短文主要是关于欢乐谷的“冬季快乐假期”活动的宣传广告信息。 1.细节理解题。根据文中Invite children aged 12 to 16 to take part in the "Happy Winter Vacation" at the Happy Valley. 可知12到16岁之间的孩子可以参加,故答案为C。 2.细节理解题。根据文中The cost of the trip is ¥180. This includes entrance tickets and all rides.旅游的费用是180元,包括入场券和所有的游乐设施可知,故答案为C。 3.细节理解题。根据文中We suggest bringing your own food.可知最好带上自己的食物,故答案为B。 4.细节理解题。根据文中Date: Wednesday, January 21.一月二十一号,星期三可知,故答案为D。 5.细节理解题。根据文中If you need more information, please call Miss Xu at 9055-6268.如果你需要更多的信息,请给徐女士打电话可知,故答案为A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据对话内容,从下面方框中选出能填入空白处的最佳选项,完成各小题,(其中有两项是多余的).并用2B铅笔把答题卡对应题目的答案标号涂黑.

A:Hello,Wang Lei! 1.

B:I have some trouble in speaking English.

A:2.

B:No. I feel nervous when I speak it in public.

A:That's a problem. 3.

B:You're right. But I'm afraid of making mistakes when speaking English.

A:Don't worry. 4.

B:Maybe I need a change.

A. That's good. 5.

B:OK. I will practice it every day from now on. Thank you very much.

A:You're welcome.

 

A. Is Spanish similar to English?

B. Everyone makes mistakes.

C. Learning English well needs lots of practice.

D. Do you often speak English in public?

E. How are you getting on with your English?

F. You can't speak English well if you don't speak it often.

G. Chinese is widely used throughout the world now.

 

 

查看答案

    Your winter holidays are coming. You must be very excited. Have you decided ______ to go and how to get there? If not,I suggest you making ________ decisions.

When spending holidays,you need to choose many kinds of places to stay,such as hotels,farms,villages and so on. All the hotels offer a room to sleep. Most hotels ______ other services. Some of them ______ offer free breakfast. You can even have personal services every day in some hotels,but they are expensive. So you had better ______ your traveling expenses. You must understand where and when you are going, and how long you will stay ______ that city and so on.

Some of the tourists usually rent some vacation homes out for a week or more. You can also rent ______ for a night or two. You can find some vacation homes on rent online. You can do some cooking in your vacation home. This will help to save money. Eating three meals a day at a restaurant can be very ______! If you agree with me,you can find out vacation homes for rent by ______ online.

You should think about ______ thing when you plan to make your winter holiday. That is how you will go. By air or train? All of this you should consider carefully.

1.A.what B.how C.where D.which

2.A.any B.more C.much D.little

3.A.take B.manage C.shut D.offer

4.A.seldom B.even C.never D.sometimes

5.A.think for B.think up C.think about D.think back

6.A.in B.on C.at D.with

7.A.that B.this C.it D.one

8.A.expensive B.happy C.harmful D.useful

9.A.painting B.searching C.describing D.stealing

10.A.the other B.others C.another D.other

 

查看答案

We ought to help each other.

A.should B.would C.may D.might

 

查看答案

That's too bad.

A.really bored B.really important C.really awful D.really nice

 

查看答案

As a matter of fact, Lucy is good at dancing.

A.In fact B.So far C.As long as D.From now on

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.