满分5 > 初中英语试题 >

阅读表达 Dear Lucy, I had a great weekend.I ...

阅读表达

Dear Lucy,

I had a great weekend.I went camping with my cousins in a small village.The village was far,so we drove there.It took us six hours to get there.There was a beautiful lake in the village and we put up our three tents by the lake.In the evening,we made a fire.Then we sat around the fire and told interesting stories.

The next morning,we took photos in the village.The people there were very friendly.Some of them asked us to their homes and cooked good food for us.I had a lot of fun.I got home on Sunday evening.We all felt very tired,but we were happy.

How was your weekendWrite to me soon.

Jeff

根据短文内容,回答下列问题。

1.Where did Jeff go camping with his cousins?

___________________________________

2.How did Jeff and his cousins go there?

___________________________________

3.How many tents did they put up?

___________________________________

4.How long did they stay there?

___________________________________

5.How did they feel?

___________________________________

 

1.In a small village. 2.By car./They drove there. 3.Three. 4.For two days. 5.They felt very tired but happy. 【解析】 本篇是一篇书信文,讲述了杰夫和堂兄们在周末一起去小村庄露营的事。他们在湖边搭帐篷,在火边生活讲故事,还在村庄拍照。虽然很累但很开心。 1.细节理解题,根据“I went camping with my cousins in a small village. 我和我的堂兄弟们去一个小村庄野营。”可知答案他们去了小村庄,故答案为In a small village。 2.细节理解题,根据“The village was far, so we drove there村子很远,所以我们开车去了那里”可知答案是他们开车去的,故答案为By car./They drove there。 3.细节理解题,根据“we put up our three tents by the lake我们在湖边搭起了三个帐篷”可知答案他们搭了三个帐篷,故答案为Three。 4.细节理解题, 根据“I got home on Sunday evening. 我星期天晚上回到家。”,可知他们待了两天,故答案为For two days。 5.细节理解题,根据“We all felt very tired,but we were happy. 我们都觉得很累,但是我们很高兴。”可知答案他们过的很开心,故答案为They felt very tired but happy。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据汉语意思完成句子,每空一词

1.别朝窗外看,请认真听老师讲。

Don't __________ __________ __________ the window.Please listen to the teacher carefully.

2.我的小女儿开始跳上跳下。

My little girl started to jump __________ __________ __________.

3.他们搭起帐篷,然后去钓鱼了。

They __________ __________  the tent and then went fishing.

4.当她看到她的新房间时,她吃了一惊。

When she saw her new room,she__________ __________ __________.

5.我们彼此非常友好。

We are very friendly to__________ __________.

6.玛丽大声喊我们进来帮助她。

Mary __________ __________   us to come in and help her.

 

查看答案

—Where is Mike?

—I saw him_______with Mr. Smith in the hallways just now.

A. to talk B. talking C. talked D. talks

 

查看答案

Xiao Linthis desk is        heavy       I can't move it.

Don't worry.I'll help you.

A. suchthat B. tooto C. sothat

 

查看答案

—I feel something ________ under the bed.

—Really?Let me have a look.

A.moves B.moved C.moving D.to move

 

查看答案

_    __is difficult for them to finish the work in two days.

A.This B.That C.He D.It

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.