满分5 > 初中英语试题 >

Long long ago, there was a beautiful lit...

    Long long ago, there was a beautiful little girl. She was alone because she had no family and no home. She only had her clothes and some bread. But she was very kind.

A man asked her if she had something to eat. She gave him her bread A child cried and told her that his head was very cold. So she gave him her hat. Then, she met a child with no coat. She gave him her coat.

One day, in the cold dark forest, she met another child who asked for her dress. The little girl thought that it was dark and nobody could see her, so she gave her dress away. At last, she had almost nothing: no family, nowhere to live, nothing to eat and little to wear.

Suddenly, stars fell from the sky. These stars became pieces of money and a beautiful dress.

The little girl was rich for the rest of her life and she still helped the people in need with her money.

1.The beautiful little girl was         because she had no family and no home.

A. lazy B. alone C. rich D. thin

2.When she met a child with no coat, she gave him her          .

A. bread B. hat C. coat D. money

3.        , she gave her dress away.

A. In an old house B. In the forest C. In the sky D. At home

4.               fell from the sky became pieces of money and a beautiful dress.

A. The hat B. The coat C. The bread D. The stars

5.The little girl was rich for the rest of her life because of her             .

A. kindness B. family C. beauty D. dress

 

1.B 2.C 3.B 4.D 5.A 【解析】 这篇短文给我们讲述了一个故事:从前有一个美丽的小女孩,她非常的善良,她把自己拥有的东西都给了那些有需要的人,自己几乎一无所有的。突然星星从天而降,变成了钱和漂亮的衣服。这个小女孩变得很富有,她仍然用她的钱去帮助那些有需要的人。 1.细节理解题。根据短文第一段中She was alone because she had no family and no home可知,这个小女孩没有家人、没有家,所以她只有独自一人。由此可知应选B。 2.细节理解题。根据短文第二段最后一句话Then, she met a child with no coat. She gave him her coat.可知,小女孩遇到了一个没有外套的孩子,她把自己的外套给了他。由此可知应选C。 3.细节理解题。根据短文第三段中One day, in the cold dark forest, she met another child who asked for her dress. The little girl thought that it was dark and nobody could see her, so she gave her dress away可知,在又冷又黑的森林里,小女孩遇到了一个孩子,那个孩子想要她的裙子,她把裙子给了他。由此可知应选B。 4.细节理解题。根据短文第四段Suddenly, stars fell from the sky. These stars became pieces of money and a beautiful dress可知,星星从天而降,变成了钱和美丽的衣服。由此可知应选D。 5.推理判断题。根据短文第一段的最后一句话But she was very kind.以及短文的最后一句话The little girl was rich for the rest of her life and she still helped the people in need with her money.可知,小女孩用自己的所有去帮助那些有需要的人,因此她的余生都是富有的。故应选A。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Li Wen is a 15-year-old boy. He works hard and does well in school. It is hard to believe that he used to have difficulties in school. When his parents moved to the city to work, they could not be at home to take care of him. So he became less interested in studying and was absent from classes. Then his parents made a decision to send him to a boarding school. He found life there difficult. One day he told his teacher he wanted to leave the school. His teacher advised his parents to talk with their son in person. This conversation changed his life. He realized that his parents would always love him, and they would be proud of everything good that he did. Now he is much happier and more outgoing than he used to be.

1.Li Wen works hard and he is good at his lessons.

2.Li Wen used to have difficulties in school.

3.Li Wen became more interested in studying after his parents moved to the city.

4.Li Wen’s teacher advised Li Wen to talk with his parents himself.

5.Li Wen becomes much happier and more outgoing now.

 

查看答案

    Last year, we took a trip to New York City. When we________ our hotel, it was around 2 a.m. My son, Joseph, looked out at the lights of Times Square and said he wanted to go ______. I told him it was too ______ to go out, but he kept looking out of the window and said, “Just for two minutes.”

My wife and I just looked at each other, smiled and said, “Two minutes.” We got dressed and walked into the center of Times Square. _______ we got there, my son pointed at the lights and said, “Dad, _______!” And then he started to fall asleep. So we had to go back to the hotel.

It took us 20 minutes to _____ for the 20 seconds we spent outside, but it made our son ________ and that meant a lot to us. That night, I learned a lesson about happiness. We sometimes have chances to create happy moments in our lives, but we often find an excuse(借口) to do________.

Because of my son, I learned that I am the biggest _______to my own happiness. Because happiness is a door that is always open, we are the ones ________ have to decide if we are going to walk through the door.

1.A.arrived in B.arrived C.got D.arrived at

2.A.inside B.outside C.back D.home

3.A.hot B.early C.late D.cold

4.A.If B.Unless C.Because D.When

5.A.listen B.touch C.look D.smile

6.A.make rules B.get ready C.do sports D.have dinner

7.A.sad B.happy C.bored D.patient

8.A.something else B.else something C.nothing else D.else nothing

9.A.friend B.teacher C.enemy D.father

10.A.who B.which C.what D.where

 

查看答案

—Could you tell me how to pay for the food by QR(二维码) on the smart phone?

     

A.Take it easy. B.It doesn’t matter. C.You’re welcome. D.Sure, I’d love to.

 

查看答案

— What did Alice say just now?

—Sorry, I didn’t notice what she said.

A.look forward to B.pay attention to C.get on with D.take pride in

 

查看答案

They’re talking about how to get there.

A.how they can B.what to C.how can they D.when to

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.