满分5 > 初中英语试题 >

Class Five had a school trip last Friday...

Class Five had a school trip last Friday.They spent a day on a big farm.Did the students like the tripLet's see what they said.

It was a really great trip.It was my first time to see so many animals.I even milked a cow.How interestingI also picked some strawberries for my mother.

—Cathy

I will never go to the farm again.It's far away from the city center.And it's dirty.Our teacher asked us to pick vegetablesbut I didn't do it.It was really hard work.

—Ben

 

The farm is beautiful.You can find it in my photos.And the farmers are friendly.They cooked delicious food for us.I'd like to go to the farm with my parents next time.

—Eddie

 

 

 

1.Cathy thought ________ was interesting.

A.riding a horse B.milking a cow

C.picking strawberries D.taking photos

2.Ben said he didn't like the ________ farm.

A.busy B.dirty

C.old D.hot

3.Eddie enjoyed the ________ on the farm.

A.cheap fruit B.lovely animals

C.beautiful flowers D.delicious food

4.________ would like to visit the farm again.

A.Eddie B.Cathy

C.Ben D.The teacher

5.What can we learn from the material(材料)?

A.All the students love the trip.

B.The weather was fine last Friday.

C.The farmers are nice.

D.The farm is very small.

 

1.B 2.B 3.D 4.A 5.C 【解析】 文章大意:表格显示了 Cathy、Ben和Edie对学校旅行的看法。 Cathy认为这次旅行很棒;Ben觉得农场离市区太远,而且有些脏; Eddie非常喜欢这次旅行,他想和父母再来一次。 1.细节理解题。根据Cathy 对本次旅行的描述“I even milked a cow. How interesting!”可知,凯西认为挤牛奶很有趣。故答案为B。 2.细节理解题。根据Ben对本次旅行的描述“I will never go to the farm again. It's far away from the city center. And it's dirty.”可知,本说他不喜欢那个脏的农场。故答案为B。 3.细节理解题。根据Eddie对本次旅行的描述“And the farmers are friendly. They cooked delicious food for us.”可知,埃迪喜欢农场里的美味食物。故答案为D。 4.细节理解题。根据Eddie对本次旅行的描述“I'd like to go to the farm with my parents next time.”可知,埃迪想和父母一起再去农场看看。故答案为A。 5.细节判断题。根据文中句子“I will never go to the farm again. It's far away from the city center.”可知,Ben并不喜欢这次旅行,A错误;短文并没有提到天气情况,故B答案错误;根据文中句子“And the farmers are friendly.”可知,那里的农民非常友好,故C答案正确;根据文中句子“They spent a day on a big farm.”可知,农场很大,故D答案错误。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据汉语意思完成句子,每空一词

1.上周六你们去钓鱼了吗?

Did you________ last Saturday?

2.昨天我们参观了消防站。

We____________ yesterday.

3.简和她哥哥上周末爬山了。

Jane and her brother____________ last weekend.

4.三天前劳拉去乡下了。

Laura ______________three days ago.

5.前天托尼参观了一间艺术博物馆。

The day before yesterday Tony visited______________.

 

查看答案

—__________ your brother start learning English?

—Two years ago.

A.When did B.Why did

C.When do D.Who did

 

查看答案

—How was your weekend.Mike?

—__________

A.It was great B.You are welcome

C.Thanks a lot D.Sorry

 

查看答案

It__________ cold and cloudy yesterday.

A.is B.was

C.did D.does

 

查看答案

Mr. Brown __________ a picture of his son last Sunday.

A.draw B.drew

C.draws D.drawing

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.