满分5 > 初中英语试题 >

Dear Pen Pal, My name is Robert.I am fou...

Dear Pen Pal,

My name is Robert.I am fourteen years old.I’m short, and I have a medium build.I have short curly brown hair.I don’t wear glasses.I usually wear T-shirts and jeans.

I want to be a musician when I grow up.I want to play the drums in the rock band.Can you play any instrument? My favorite rock singer is Bad Boy.He is very popular.Do you know him? I like his music very much.He also plays the guitar and dances very well.He’s tall and very thin.He has a black beard.He sometimes wears funny glasses.He often wears T-shirts and jeans.Who is your favorite singer?

What do you look like? Are you tall? Is your hair long or short? Do you wear glasses? Write soon and tell me about yourself.

Robert

阅读上面一封信,回答下列问题

1.Who is Robert’s favorite rock singer?

2.Is Bad Boy thin?

3.Does Bad Boy have a blonde beard?

4.What kind of glasses does Bad Boy wear?

5.What clothes does Bad Boy wear?

 

1.His favorite rock singer is Bad Boy. 2.Yes, he is. 3.No, he doesn’t.He has a black beard. 4.He sometimes wears funny glasses. 5.He often wears T-shirts and jeans 【解析】 这篇短文是Peter写给他的笔友的一封信,在信中Peter介绍了他自己的外貌以及他最喜欢的摇滚歌手Bad Boy的一些情况。他还想知道他的笔友是什么样子的。 1.题意:罗伯特最喜欢的摇滚歌手是谁? 根据第2段第4句“My favorite rock singer is Bad Boy.”可知“罗伯特最喜欢的摇滚歌手是Bad Boy。”故答案为His favorite rock singer is Bad Boy.。 2.题意:Bad Boy瘦吗? 根据短文第二段第9句“He’s tall and very thin.”可知“Bad Boy又高又瘦”,故是肯定回答,答案为Yes, he is.。 3.题意:Bad Boy有金发胡子吗? 根据短文第二段中第10句“He has a black beard”可知“Bad Boy 的胡子是黑色的”,故是否定回答,答案为No, he doesn’t.He has a black beard.。 4.题意:Bad Boy戴什么样的眼镜? 根据短文第二段第11句“He sometimes wears funny glasses”可知“Bad Boy有时候戴非常有趣的眼镜。”故答案为He sometimes wears funny glasses.。 5.题意:Bad Boy穿什么衣服? 根据短文第二段第12句“He often wears T-shirts and jeans”可知“Bad Boy经常穿T恤衫和牛仔裤。”故答案为He often wears T-shirts and jeans。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据汉语意思完成句子,每空一词

1.你能告诉我你的新朋友长什么样吗?

Can you tell me _____your new friend_______

2.你们为何不把它登在报纸上?

Why don't you_____ it__________-

3.你可以给我画张像吗?

Can you __________me?

4.最后,在他们的帮助下我们完成了工作。

____________we finish the work with their help.

5.许多人并非总是以同样的方式看待事物。

Many people don't always see thingsthe_________.

 

查看答案

—Do you enjoy reading?

—YesI think it's a good __________ to learn more about the world.

A.life B.way

C.message D.dream

 

查看答案

I'm busy now.Let's talk about it __________ day.

A.other B.the other

C.others D.another

 

查看答案

They put pictures of the lost boy ________ newspapers.

A.on B.at C.in D.with

 

查看答案

__________ of us __________ a good plan for the holidays.

A.Everyhas B.Eachhas

C.Everyhave D.Eachhave

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.