满分5 > 初中英语试题 >

An 11-year-old boy Frank loved to read g...

    An 11yearold boy Frank loved to read ghost() stories. Every time he paid a visit to the library and got back a horror story. And he liked playing scary tricks on his friends.

One day, Frank's friend Pavan asked him to come over to his house after school. Frank played there until very late. He walked along the road in the quiet wood. How dark it was!

Then he heard a noise that came from behind. “Guess what I can do with my long bony fingers and my long sharp teeth?” It was a human voice.

Hearing the terrible voice, Frank started to run, but the terrible voice still went after him.

Out of breath, he stopped, nervous. In a trembling(发抖的) voice, he asked, “Who's there?”

But all he heard was the voice saying: “Guess what I can do with my long bony fingers and my long sharp teeth?”

Frank started running again. When Frank arrived home, he gathered his last bit of courage and turned to ask, “Who are you and what can you do with your long bony fingers and your long sharp teeth?”

“Aha! Frank! Didn't you find that I was running after you all the time?” said his dad.

“Daddy? It's you? You mean the voice came from you? But why?” asked Frank.

“Well, I thought I would give you a scare for a change, just like you do to others after reading one of your stories!” said Frank's dad.

Frank looked at his father for a long time. And then they went inside the house together.

1.What did Frank like to read?

A.Poems. B.Ghost stories. C.Funny stories. D.Science fictions.

2.How did Frank feel when he heard the noise that came from behind?

A.Calm. B.Excited. C.Happy. D.Scared.

3.Who was the man that followed Frank?

A.Frank's father. B.A ghost. C.No one. D.His friend.

4.What's the best title for this passage?

A.A trembling voice B.A strict father C.A scary night D.A naughty boy

 

1.B 2.D 3.A 4.C 【解析】 本文是记叙文。11岁的弗兰克爱看鬼故事。一天晚上他独自回家,一个人跟在他后面发出恐怖的声音,他很害怕,飞快跑到家,当那个人和他说话时,才发现原来是他父亲,他劝弗兰克改变经常看鬼故事的坏习惯。 1.细节理解题。根据第一段第1句“An 11-year-old boy Frank loved to read ghost(鬼) stories.”可知,Frank喜欢读鬼故事,故选B。 2.推理判断题。根据第五段“In a trembling(发抖的) voice, he asked, “Who's there?””可知,他听到可怕的声音后,用发抖的声音问 “你是谁?”,可推测他此时感到恐惧,故选D。 3.细节理解题。根据第九段“Daddy? It's you? You mean the voice came from you?可知,跟在Frank后面的这个人是他的爸爸,故选A。 4.标题归纳题。根据短文内容可知,这是经常看恐怖小说的Frank独自在一个恐怖的晚上走路,被爸爸恐吓的故事,所以故事讲的是恐怖的晚上,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Once upon a time there was a hungry fox that was looking for something to eat He was very____No matter how hard he tried the fox could not find any food____ he went to the side of the forest and looked for food there He found a big tree____ a hole in it

Inside the hole was a package The hungry fox thought that there____be food in itand he became very happy He jumped into the hole and when he ____ the package he saw there____lot of food in it

The fox happily began to eat After the fox had finished ____ he felt thirsty and decided to leave the hole ____drink some water However no matter how hard he tried he could not get out of the hole Do you know ___Yes the fox had eaten so much food that he became _____ big to go through the hole

1.A.happy B.excited C.hungry D.glad

2.A.Finally B.Before C.While D.After

3.A.from B.over C.with D.of

4.A.shall B.will C.can D.might

5.A.open B.opened C.opens D.opening

6.A.is B.are C.was D.were

7.A.eat B.ate C.to eat D.eating

8.A.and B.but C.then D.or

9.A.what B.why C.who D.how

10.A.very B.too C.so D.also

 

查看答案

根据汉语意思完成下列句子,每空一词

1.请稍等,我完成作业就去。

Please ________ ________ ________. I will go after finishing my homework.

2.我姐姐经常晚饭后和妈妈去散步。

My sister often ________ ________ ________ ________ with my mother after supper.

3.有人在敲门。

Someone is ________ ________ the door.

4.凯特捡起地上的钱包并决定把它交给老师。

Kate ________ ________ the wallet on the ground and________ to give it to the teacher.

5.她环顾四周,看到了一些奇怪的东西。

She ________ ________ and saw something strange.

 

查看答案

When will you finish  ________   your homework?

A.to do B.to doing C.do D.doing

 

查看答案

We noticed our new teacher  ________   into the dining hall when we were running.

A.walking B.walks C.to walk D.walked

 

查看答案

Last week, students in our class ________  to the museum.

A.decide to go B.decide go C.decided to go D.decided go

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.