满分5 > 初中英语试题 >

—It’s so _________ that there are no sta...

It’s so _________ that there are no staff in the bank at this time.  

Don't you know it's the first self-service bank in China?

A.strange B.awful C.unlucky

 

A 【解析】 句意:——很奇怪,银行现在没有职员。——难道你不知道这是中国第一家自助银行吗? 考查形容词辨析。strange奇怪的;awful可怕的;unlucky不幸的;从文字的表层意思推断空格是“对这个时间银行职员还没上班感到奇怪”;故选A。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Oh, it's raining again! I forgot to bring my umbrella. Can I share_________ with you?

A.his B.mine C.yours

 

查看答案

It's useless to regret what has been done. Don't make those mistakes again.

I won't. That's a_________.

A.position B.promise C.purpose

 

查看答案

请以My weekend为题写一篇短文介绍你的周末生活,可适当发挥。(不少于60)

提示:

1.When do you get up(起床) on weekends?

2.What subjects do you study on weekends?Why?

3.What activities do you do on weekends?Why?

 

查看答案

    What can a school boy do? Can he write a novel (小说) of 60,000 Chinese characters(汉字)? Yes, he can. Wan Yi was born (出生) in 2002 in Sichuan. He wrote his first novel in 2014 and his second novel in 2018. Wan Yi is a good boy and he doesn’t talk much. He likes reading and writing. Many stories that he writes are from his school life(生活), like his good friends, teachers and classmates.

Answer the following questions according to the passage.

1.How old is Wan Yi now?

________________________________________________________

2.Is Wan Yi a student or a teacher?

________________________________________________________

3.What does he like doing?

________________________________________________________

4.What are his stories from?

________________________________________________________

5.How many books does Wan Yi write?

________________________________________________________

 

查看答案

Judge the following sentences true ( T ) or false ( F ) according to the passage.

My name is Wang Qiang. I live in Weifang, China. I have a friend from the United States. His name is Victor. He is thirteen years old. He speaks English. He can speak a little Chinese. He has a sister and a brother. He likes music and dancing, but he doesnt like math. He usually gets up early in the morning. Now, look at the pictures. In the first photo, he is eating dinner with his family. In the next photo, he is playing basketball at school. In the last photo, you can see he is swimming at the pool. He is a good boy, and he has a happy family.

1.There are five children in Victor’s family.

2.Victor is from America.

3.Victor’s favorite subject is math.

4.Victor can’t play basketball.

5.Wang Qiang is from China.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.