满分5 > 初中英语试题 >

请阅读下面的材料,然后从A—F中选出与材料相匹配的图片,并在答题卡上将该项涂黑。...

请阅读下面的材料,然后从A—F中选出与材料相匹配的图片,并在答题卡上将该项涂黑。其中有一项是多余的。

A.                  B.               C.

D.                  E.               F.

1. Koby: I’d like to have a relaxing day on Sunday. The weather report says it will be sunny. So I want to have a picnic with my family. We can enjoy nice food in the open air.

2. Colin: I really want to play or chat with my friends. But I can’t. I have to study hard for the coming exams. If I get good grades in all the subjects, my parents will be happy.

3.Molly: The coming weekend must be interesting for me. My parents say they will take me to Sanya. I’ve never seen the sea. I think it must be wonderful to swim in the sea and walk along the beaches.

4.Pear: Swimming is my favorite sport. But I’m afraid I can’t do it this weekend. My mother has asked a piano teacher to teach me at home.

5.Kelly: I have many things to do this weekend. But most of them are not important. Only one thing I have to do is that I’ll take part in Lisa’s birthday party.

 

1.D 2.A 3.B 4.F 5.C 【解析】 本文是五个人的自述,主要介绍了这五个人周末要做的事情。 1.根据第一段中“So I want to have a picnic with my family. We can enjoy nice food in the open air.”可知,科比想和家人去野餐,他们可以在户外享受美食;结合图片信息可知,D图中时几个人在户外用餐。故选D。 2.根据第二段中“I have to study hard for the coming exams.”可知,科林不得不努力学习准备即将到来的考试;结合图片信息可知,A图中有一个孩子正在写作业。故选A。 3.根据第三段中“I’ve never seen the sea. I think it must be wonderful to swim in the sea and walk along the beaches.”可知,莫莉要去三亚看大海和沿着沙滩散步;结合图片信息可知,B图中有沙滩和大海。故选B。 4.根据第四段中“My mother has asked a piano teacher to teach me at home.”可知,皮尔这周末会在家跟老师学钢琴;根据图示信息可知,F图中有一位女士和一架钢琴。故选F。 5.根据第五段中“Only one thing I have to do is that I’ll take part in Lisa’s birthday party.”可知,凯丽会参加丽萨的生日聚会;结合图片信息可知,C图中有一些小朋友和Happy Birthday。故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Life is like a journey on a train with its stations, with changes of route(路线) and with accidents!

At birth we get on the train and_______ our parents. They are the people who give us tickets. We believe they will always_______ by our side. However, at some station our parents will get off the train, leaving_______ on this journey alone.

As time goes by, other people will get on the train. Many of them will be important — our brothers, sisters, friends, children, and_______ the love of our life.

Many will get off during the journey and touch our hearts.

Many will go so unnoticed that it seems_______ for us to find out when they left their seats.

This train ride will _______ happiness, sadness, hopes, hellos and goodbyes.

The question to everyone is: We don’t know at which station we ourselves will_______. So, we must live in the best way — love, forgive, and show the best of ourselves to others. It is important to do this _______ when the time comes for us to get off and leave our seats empty(空的), we should leave behind beautiful memories (记忆) for those who will_______ to travel on the train of life. Thank you for being one of the________ on my train. Have a very pleasant journey of life!

1.A.meet B.help C.bring

2.A.work B.study C.travel

3.A.it B.you C.us

4.A.even B.still C.just

5.A.possible B.different C.difficult

6.A.be full of B.be good with C.be made of

7.A.grow up B.get off C.give up

8.A.although B.unless C.because

9.A.join B.choose C.continue

10.A.students B.teachers C.passengers

 

查看答案

请根据对话内容,从方框内所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项,并在答题卡上将该项涂黑。选项中有两项为多余选项。

(Anna meets Alice on her way home.)

Anna: Hello, Alice. What are you going to do this May Day?

Alice: Hi, Anna.1.

Anna: A trip? Where are you going?

Alice: To the mountain near a village. I hear that flowers are blooming(开花) on the top of the mountain now.2.

Anna: Wow!3.

Alice: Nobody. I'll go there alone.

Anna: How will you go there?

Alice: By bus. There are buses starting from here every day.

Anna: Sounds great.4.

Alice: Of course. Remember to wear your sports shoes and a pair of sunglasses.

Anna: OK. I will wait for you at the bus stop. How about 7:30 tomorrow morning?

Alice: That’s all right.5.

 

A. Who will you go there with?

B. I’m preparing for a trip.

C. I will go there on time.

D. What a pity!

E. It’s very beautiful there.

F. It’s my pleasure.

G. Can I go there with you?

 

 

 

 

查看答案

—Wow! So many toys for the sick kids. Can you tell me________ ?

—We organized a book sale at school.

A.where you bought them B.when you visited the kids C.how you raised so much money

 

查看答案

—I’m felling terrible! I have a bad cold.

—________.You’d better go to see the doctor right now.

A.I’ m afraid not B.Sorry to hear that C.You are right

 

查看答案

—What were your parents doing at eight yesterday evening?

—My father was reading a newspaper________ my mother was cleaning the house.

A.while B.as soon as C.after

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.