满分5 > 初中英语试题 >

Global English Club ☆English training i...

 

Global English Club

English training in four skillslistening, speaking, reading and writing.

4-month (800 yuan), 6-month (1,400 yuan) and one year (2,500 yuan) courses.

Choice of morning or evening classes, 3 hours per day, Mon. ~ Fri.

All native teachers from Canada and USA.

Tel: 887 - 2806

Add: 306 Xinhua Road

Body-building Club

All facilities (设备) supplied.

On the top floor of Sunny Hotel.

Every evening from 6:00 to 9:00, Mon. ~Sun.

Drinks and fruits ready for you during breaks.

Tel: 635 - 3188

Add: 369 Dunhuang Road

Piano Club

One-to-one training on Sat, & Sun. from 2:00 p. m. to 5:00 p. m. (150 yuan per hour)

Experienced teachers.

Pianos supplied for free.

Convenient transportation.

Tel: 875 - 6038

Add: 808 Park Road

 

 

1.If you want to improve your English, what will you do?

A.You will dial 635 - 3188.

B.You will have classes either in the morning or evening.

C.You will go to 808 Park Road.

D.You will have classes both in the morning and evening.

2.How much do you need to pay for one-to-one piano training every time?

A.300 yuan. B.150 yuan. C.450 yuan. D.800 yuan.

3.If Jim is exercising in the Body-building Club, where can you find him?

A.At 808 Park Road. B.On the highest floor of Sunny Hotel.

C.At 696 Dunhuang Road. D.At 306 Xinhua Road.

 

1.B 2.C 3.B 【解析】 本文是是一篇广告布告类阅读。文章主要介绍了三个俱乐部的一些情况。 1.细节理解题。根据Global English Club中的“☆Choice of morning or evening classes, 3 hours per day, Mon. ~ Fri. 和☆Tel: 887 – 2806 ☆Add: 306 Xinhua Road”可知,课程是在早上或是晚上,上课地点是新华路306号,电话号码是887-2806。故选B。 2.细节理解题。根据Piano Club中的“★One-to-one training on Sat, & Sun. from 2:00 p. m. to 5:00 p. m. (150 yuan per hour)”可知一对一的钢琴课每次收费150*3=450元。故选C。 3.细节理解题。根据Body-building Club中的“◇On the top floor of Sunny Hotel. ◇Add: 369 Dunhuang Road”可知,可以在敦煌路369号阳光旅馆顶楼找到Jim。故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    To be honest, no matter how old we are, most of us love it when our parents do things for us. It makes our lives easier, and we have ______ to worry about.

Some parents are used to doing almost ______ for their children. ______ regard their older children (and sometimes even adults) ______ babies! It can be a very common problem in China. In big cities in China, most parents only have one child. Some parents care so much about the ______ of their children that they are afraid to let them go anywhere ______ do anything by themselves. As a result, their children ______ to learn social skills, and depend more on parents!

In fact, no children really ______ being looked after by their parents all the time. No parents will be happy if they know that. As a result of too much care, their children don't know about the world! Children need ______ own time to develop into adults and to learn ______ to deal with problems. Too much care spoils their fun when they are growing up. And when suddenly they can’t ______ on their parents, they will be in big trouble!

It is nice that parents ______ their care and attention to their children. It is nice that children know that their parents’ care ______ the result of love. And it will be nicer if children let their parents know how ______ love they really need, and how much love is ______ .

1.A.many B.few C.less D.least

2.A.anything B.something C.nothing D.everything

3.A.We B.They C.You D.He

4.A.as B.on C.with D.of

5.A.grades B.safety C.future D.health

6.A.and B.but C.or D.so

7.A.fail B.forget C.want D.decide

8.A.keep B.mind C.hate D.enjoy

9.A.his B.her C.theirs D.their

10.A.what B.where C.how D.why

11.A.argue B.go C.get D.depend

12.A.get B.show C.pay D.make

13.A.is B.are C.was D.were

14.A.old B.long C.much D.many

15.A.too much B.too many C.much too D.so many

 

查看答案

—Can Mr. King spare some time for the meeting?

—If he ________,he will try his best to make it.

A. will be invited    B. is invited    C. invites    D. invited

 

查看答案

—More and more teenagers are crazy about the Internet.

—As a student. I think we should know how to use it ________

A.wisely B.quickly C.especially D.possibly

 

查看答案

Look! Your English teacher is over there!

No, it can’t be him. He      to Shanghai for a teaching competition.

A.has gone B.has been C.will go D.went

 

查看答案

What do you think of Alice’s spoken English?

Wonderful. I think no one speaks      in our class.

A.better B.best C.well D.good

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.