满分5 > 初中英语试题 >

Mr. Brown retired(退休)two years ago. His ...

    Mr. Brown retired(退休)two years ago. His son bought a fish tank(鱼缸) with about fifty goldfish(金鱼)in it for him. Mr. Brown liked the goldfish very much and he took good care of them. He often told his friends about his goldfish and they often went to see them. Mr. Brown was very happy.

One night, a cat ate some of his goldfish. Mr. Brown tried to catch it, but he couldn't. He had to sleep near the fish tank and he couldn't sleep well. He was very tired. He asked one of his friends, “Where can I buy a shark(鲨鱼)?”

“A shark?” asked his friend. “What do you want to have it for?”

“I want to teach the cat a lesson!(教训)

1.How many goldfish did Mr. Brown's son buy for him?

__________________________________________

2.Who often came to see Mr. Brown's goldfish?

__________________________________________

3.What happened to Mr. Brown's goldfish one night?

___________________________________________

4.Did Mr. Brown's sleep well near the fish tank?

____________________________________________

5.Why did Mr. Brown want to buy a shark?

_____________________________________________

 

1.about fifty 2.Mr.Brown's friends./His friends. 3.A cat ate some of the goldfish 4.No,he didn't 5.He wanted to teach the cat a lesson. 【解析】 这个故事讲述的是Brown先生退休后,他的儿子给他买了一个鱼缸,里面有很多金鱼,Brown先生非常喜欢。但有一天一只猫吃掉了他的一些金鱼,Brown先生很生气,但有抓不住猫,所以他就睡在鱼缸旁边,总是睡不好觉。于是他就问朋友在哪里能买到鲨鱼,他想教训一下那只猫。 1.根据短文中 “His son bought a fish tank(鱼缸) with about fifty goldfish(金鱼)in it for him.”可知,Brown先生的儿子给他买了一个鱼缸,里面有大约50条金鱼。故答案为About fifty. 2.根据第一段 “He often told his friends about his goldfish and they often went to see them.”可知,Brown先生的朋友们经常来看金鱼。故答案为Mr. Brown's friends./His friends. 3.根据第二段 “One night, a cat ate some of his goldfish.”可知,一天晚上,一只猫吃掉了一些金鱼。故答案为A cat ate some of the goldfish. 4.根据第二段 “He had to sleep near the fish tank and he couldn't sleep well.”可知,Brown先生在鱼缸旁边睡不好觉,答案是否定的。故答案为No, he didn’t. 5.根据短文最后 ““I want to teach the cat a lesson!(教训)”可知,Brown先生想买鲨鱼是为了给猫一个教训。故答案为He wanted to teach the cat a lesson.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Mr. Hand began his trip in France last Saturday. Three days later when he was traveling in the country by car, he saw a dog behind a thin man. As the car came near them, the dog suddenly started to cross the street and it was hit(撞)by the car and died. Mr. Hand stopped his car and walked to the thin man. “I am very sorry to hit your dog ,” he said. “How much should I pay ? Will ten dollars be enough?”

“Oh, yes” said the thin man. Mr. Hand put his hand into his pocket, but he only found five dollars in the pocket. “Sorry, sir, I have only five dollars,” said Mr. Hand .“That's all right. Five dollars is also OK ,” the man answered .“Thanks a lot .” It is very kind of you,” Mr. Hand thanks the man and drove away.

After the car went away, the man looked down at the dog and said to himself, “Whose dog is it?”

根据短文内容,判断正(T)误(F

1.Mr. Hand took a trip in Japan.

2.The dog may be hit this Thursday.

3.At first,Mr. Hand wanted to pay five dollars for the dog .

4.Mr. Hand gave the thin man five dollars at last because he thought five dollars was enough.

5.The thin man wasn't the dog's owner( 主人).

 

查看答案

    One day Mr. Smith went to a dinner party. He was wearing very old clothes. He came into the room, but people in the room didn't look at him. They didn't ask him to sit at the table. He wasn't happy. But he said nothing. Mr Smith went home quickly and put on his best clothes. He went back to the party. Everyone in the room stood up and looked at him. They gave him good food to eat. Mr. Smith took off his coat, and put it on the food and said “Eat, coat!”

The other people were surprised and asked,“ What are you doing? Why do you do that?” Mr. Smith answered, “I am asking my coat to eat food. When I wore old clothes, you didn't ask me to sit down. Now I am wearing these nice clothes. And you give me good food. Now see, you give the food to my coat, not to me.”  

根据短文内容,选择最佳答案。

1.One day Mr. Smith went to ______________.

A.a birthday party B.a dinner party C.an English party

2.When he came into the room, the people didn't look at him. Why?

A.Because the people didn't ask him to come

B.Because Mr. Smith wore old clothes

C.Because Mr. Smith didn't say hello to them first

3.Why did he go home quickly ?

A.Because he didn't want to stay there.

B.Because he went home for his best clothes

C.Because he didn't like the food there

4.What 's the meaning of “at the table ” in Chinese?

A.在桌子旁 B.在吃饭 C.在桌子上

5.Which statement is right?

A.A person in good clothes should eat good food.

B.Mr Smith is stupid(愚蠢的).

C.We can't judge(判断) a man by his clothes.

 

查看答案

 

        Sally's Sale

Sally's is having a big Children's Day sale.

All kinds of toys and sports things

Clothing:sweaters, shirts,coats...

Book:story-books,picture books...

School things:different kinds of pens, pencils...

All the things are for half the price.

   New Film — Avengers: Endgame

Ticket Price

Adults: $30

Children aged 5 to 17 : $10

Time: 14:00  16:00  17:00(June 1st—4th)

Green Cinema, 55 Middle Street

       Skate Club

All are welcomed

Every weekend

12 First Street

Just $3 an hour

Please bring your own skates(滑冰鞋)

 

      Balls Competition

For teenagers: 13—19 years old

Basketball,Tennis Ping—pong...

Call Mr. Johnson

Before June 20

Tel: 67585645

Ball House,21 Hilltop Street

 

 

 

1.If you want to buy a sweater, you should go to

_________.

A.Ball House B.Sally's Sale C.Skate Club

2.Jack wants to see the movie Avengers: Endgame with 13—year—old daughter.The ticket will cost ______.

A.$ 40 B.$ 30 C.$ 60

3.You can go to the Skate Club __________.

A.on Monday B.on Wednesday C.on Saturday

4.If Sam wants to take part in basketball game,he should go to

__________.

A.12 First Street B.21 Hilltop Street C.55 Middle Street

5.From the four advertisements,we can learn that___________.

A.Skate Club provides(提供)skates for players.

B.we can send e—mails to Mr.Johnson for information about  Balls  Competition

C.if a coat was $100 at Sally's Sale before, you can only spend  $50 on Children's Day

 

查看答案

句型转换

1.They succeeded finally .(改为同义句)

They succeeded_______   _______.

2.My mother didn't get a letter from her sister.(改为同义句)

My mother didn't ______  _______ her sister.

3.They will finish the work in a week.(对划线部分提问)

____  _____ will they finish the work?

4.Pour the milk into the blender.(改为否定句)

  _______  ______ the milk into the blender.

5.I shall stay two more months  .(改为同义句)

I shall stay _____  _____ months.

 

查看答案

AF 选项中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。

A:Hello,this is Mary speaking.1.

B:This is Andy. What's up?

A:2.

B:What is it about?

A:3. You know our environment is getting worse and worse.

We should do something for it.

B:4.When shall the activity start?

A:5.

B:OK.Byebye.

A:Bye.

 

A.    There is going to be an activity this afternoon.

B.    It is about how to protect our environment.

C.    At 13:00.

D.    May I speak to Andy?

E.    I can't stand it.

F.    I agree with you.

 

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.