满分5 > 初中英语试题 >

Sally's Sale Sally's is having a big Ch...

 

        Sally's Sale

Sally's is having a big Children's Day sale.

All kinds of toys and sports things

Clothing:sweaters, shirts,coats...

Book:story-books,picture books...

School things:different kinds of pens, pencils...

All the things are for half the price.

   New Film — Avengers: Endgame

Ticket Price

Adults: $30

Children aged 5 to 17 : $10

Time: 14:00  16:00  17:00(June 1st—4th)

Green Cinema, 55 Middle Street

       Skate Club

All are welcomed

Every weekend

12 First Street

Just $3 an hour

Please bring your own skates(滑冰鞋)

 

      Balls Competition

For teenagers: 13—19 years old

Basketball,Tennis Ping—pong...

Call Mr. Johnson

Before June 20

Tel: 67585645

Ball House,21 Hilltop Street

 

 

 

1.If you want to buy a sweater, you should go to

_________.

A.Ball House B.Sally's Sale C.Skate Club

2.Jack wants to see the movie Avengers: Endgame with 13—year—old daughter.The ticket will cost ______.

A.$ 40 B.$ 30 C.$ 60

3.You can go to the Skate Club __________.

A.on Monday B.on Wednesday C.on Saturday

4.If Sam wants to take part in basketball game,he should go to

__________.

A.12 First Street B.21 Hilltop Street C.55 Middle Street

5.From the four advertisements,we can learn that___________.

A.Skate Club provides(提供)skates for players.

B.we can send e—mails to Mr.Johnson for information about  Balls  Competition

C.if a coat was $100 at Sally's Sale before, you can only spend  $50 on Children's Day

 

1.B 2.A 3.C 4.B 5.C 【解析】 这篇短文里有四个广告:第一个是Sally的商店在儿童节那天进行一个大促销;第二个是一部新电影;第三个是滑冰俱乐部的广告;最后一个是球类比赛。 1.细节理解题。题干意为“如果你想买一件毛衣,你应该去……”。由关键词sweater在原文进行定位,根据第一个广告中 “Clothing: sweaters, shirts, coats...”可知,Sally的店里有毛衣。故选B。 2.细节理解题。题干意为“Jack想和13岁的女儿去看电影《复仇者联盟 终局之战》,票价是……”。这个题目与第二个广告有关,根据 “Adults: $30 Children aged 5 to 17 : $10”可知,成年人票价是30美元;5到17岁的孩子是10美元。因此Jack和他的女儿应该是30+10=40美元。故选A。 3.细节理解题。题干意为“你可以在……去滑冰俱乐部”,由第三个广告中 “Every weekend”可知,周末时可以去,故选C。 4.细节理解题。题干意为“如果Sam想要参加篮球比赛,他应该去……”,第四个广告是关于一些球类运动,符合Sam的要求。根据 “Ball House,21 Hilltop Street”这一地址可知B选项符合文意。故选B。 5.细节理解题。根据第一个广告 “All the things are for half the price.”可知,所有的东西在儿童节那天都是半价,C选项符合文意,故选C。根据第三个广告 “Please bring your own skates(滑冰鞋)”可知A不对;根据最后一个广告 “Call Mr. Johnson”可知,这里只说可以打电话,没有电子邮件的地址,故B不对。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

句型转换

1.They succeeded finally .(改为同义句)

They succeeded_______   _______.

2.My mother didn't get a letter from her sister.(改为同义句)

My mother didn't ______  _______ her sister.

3.They will finish the work in a week.(对划线部分提问)

____  _____ will they finish the work?

4.Pour the milk into the blender.(改为否定句)

  _______  ______ the milk into the blender.

5.I shall stay two more months  .(改为同义句)

I shall stay _____  _____ months.

 

查看答案

AF 选项中选出能填入空白处的最佳选项补全对话。

A:Hello,this is Mary speaking.1.

B:This is Andy. What's up?

A:2.

B:What is it about?

A:3. You know our environment is getting worse and worse.

We should do something for it.

B:4.When shall the activity start?

A:5.

B:OK.Byebye.

A:Bye.

 

A.    There is going to be an activity this afternoon.

B.    It is about how to protect our environment.

C.    At 13:00.

D.    May I speak to Andy?

E.    I can't stand it.

F.    I agree with you.

 

 

查看答案

    Most of the students may think they have too much homework to do. So they don't have enough time _______ their parents do the housework. But I don't think so.

Our parents are not only busy _______their own work but also busy with families and lives. They would like_______everything for us, but they never complain about(抱怨)anything. They are very tired every day. I think we should_______our parents and we also have duty(责任) to work for our families.

Studying knowledge at school is important, but learning from the_______life is also very important. Our parents can't stay with us and_______us all the time. We should begin with the little things, for example, making the bed, washing clothes, doing the dishes and cooking for ourselves. If you don't help your parents do any housework, you will meet many difficulties_______you leave your parents. So we should know that helping parents do the housework is good for_________.

_______ the housework can help our parents. It can ________help ourselves. So I think we should help our parents.

1.A.to help B.helping C.help

2.A.for B.with C.at

3.A.doing B.do C.to do

4.A.understand B.learn C.prepare

5.A.real B.true C.right

6.A.look for B.look after C.look at

7.A.after B.before C.behind

8.A.our B.we C.us

9.A.Do B.Doing C.Did

10.A.also B.however C.therefore

 

查看答案

—Could I borrow your dictionary?  —Yes, of course you ________.

A.will B.could C.can

 

查看答案

The basket _____ kinds of fruits.

A.is filled with B.is full with C.is filled of

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.