满分5 > 初中英语试题 >

任务型阅读。 Hi! My name is Jack. I am a middl...

任务型阅读。

Hi! My name is Jack. I am a middle school student. There are four people in my family. I live with my dad, my mom, and my sister, Irene. Irene is only two years old, so I usually play with my cousin, Kevin.

Kevin is the only son of Uncle Frank and Aunt Dolly. He is in a middle school, too. He gets up at 6:30 every day. Kevin's home is not far from his school. He usually takes the bus to school. It only takes him 15 minutes. Sometimes he walks to school. It's a 30-minute walk. But he thinks it's good exercise. In his free time, he likes dancing, singing, playing the piano and playing soccer. He dances very well. He gets some awards () in dancing. Every day he dances and does sports.

However, Kevin doesn't forget his lessons. He does his homework first after school. He is very busy, but he is one of the best students in his class. His classmates and teachers love him very much. He usually teaches me to dance. Kevin often says, "I want to be a great dancer one day. " Can his dream come true?

1.How many children do Uncle Frank and Aunt Dolly have?

__________________________________________________________________________________

2.Who is Irene?

__________________________________________________________________________________.

3.What does Kevin want to be?

__________________________________________________________________________________.

4.What do you think of Kevin from the last paragraph?

__________________________________________________________________________________.

 

1.There is only one. /One. /Only one. 2.Irene is Jack's sister. 3.He wants to be a great dancer. /A dancer. 4.He is very busy, but he is one of the best students in his class. (答案不唯一) 【解析】 本文是一篇记叙文,主要介绍了杰克以及他的表兄弟凯文的生活日常、兴趣爱好等。 1.根据第二段第一句话“Kevin is the only son of Uncle Frank and Aunt Dolly”可知,凯文家里只有一个孩子。故答案为There is only one. /One. /Only one. 2.根据第一段“I live with my dad, my mom, and my sister, Irene”可知,艾琳是杰克的妹妹。故答案为Irene is Jack's sister. 3.根据文章最后一句话“I want to be a great dancer one day”可知,凯文想要成为一位伟大的舞蹈家。故答案为He wants to be a great dancer. /A dancer. 4.根据文章最后一段可知,凯文非常忙,但是他是他们班最好的学生之一。故答案为He is very busy, but he is one of the best students in his class.
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

口语应用。阅读下列对话,从方框内7个选项中选择5个恰当的句子完成此对话,并把答题卡上对应题目的答案标号涂黑。

A: Do you like animals?

B:1.

A: Let's go to see the animals this afternoon. There's a new zoo in our city.

B:2.

A:3.

B: Dolphins!

A:4.

B: Because they are kind of smart. I like to see a dolphin show.

A: Well, I like elephants.

B: Why do you like them?

A:5.. They can do a lot of things with their noses.

 

A:Because they are interesting.

B:What animals do you like?

C:why do you like them?

D:That sounds good.

E:Yes, I do.

F:Why are they interesting.

G:I can do this.

 

 

查看答案

    Everyone loves going on holiday to foreign countries. Here is something you can do to make sure you enjoy your holiday.

Get ready for it

Did you take your passport(护照)? Every year, thousands of people can't take their planes because they leave their passports at home, they arrive at the airport too late, ,or even go to the wrong airport.

Search for some information

How much do you know about the place you are going to visit? Learning some traditions of a country will help you know the people well. Learning a few words of another language can also help you make new friends.

Help the local(当地的)people

You can help local people a lot by staying in local hotels and eating in local restaurants. This means your money will go to local people, but not a large foreign company.

Always remember your holiday

You always want to remember your holiday. Write down something about your holiday to remember all the good time you had and also the new friends you made on holiday. Do you want to send them picture or presents? Remember to do it!

1.Learning something about a country will help you to _____ .

A.find the airport. B.learn the language. C.make new friends. D.buy some presents.

2.You can help the local people by _____ .

A.staying in local hotels. B.finding a large company.

C.learning some traditions. D.arriving at a local airport.

3.You need to write down something about your holiday because it can help you to _____ .

A.get ready for your holiday. B.send your friends some presents.

C.know the local people well. D.remember the good time and friends.

4.Where can you read a passage like this?

A.In a story book. B.In a guidebook.

C.In a sports newspaper. D.In a clothes magazine.

 

查看答案

 

1.If you want to go from the northwest(西北)to City Center, you can take the _____ bus.

A.No. 4 B.No. 5 C.No. 3 D.No. 10

2.The First Hospital can be seen in the _______.

A.west B.east C.northwest D.southwest

3.You may go boating in ______.

A.Great Lake and Beihai Park B.Town Supermarket

C.the History Museum D.the Football Club

4.Bank of China is near ______.

A.May Airport B.Teachers’ College C.the Public Library D.the Red Star Cinema

 

查看答案

    There is a big supermarket near my home. Its name is Pricelow. It has lots of things. You can buy school things, like notebooks, pens, rulers, pencils, erasers and pencil boxes. You can buy vegetables, fruit and all kinds of food. You can also buy clothes. Some of the things there are cheap, and anybody can afford the price. But some of them are dear.

The supermarket is open every day from 7:00a. m. to 8:00p. m. The workers there are very good. They work hard all day. They are happy to answer your questions. They help you if you want to buy anything. There are many people on weekends. They buy lots of things. Sometimes they have breakfast, lunch or dinner there.

1.The supermarket near my home is?

A.old B.new C.big D.small

2.The underlined(画线的)word "dear" here means ______ in Chinese?

A.宝贵的 B.昂贵的 C.时髦的 D.精致的

3.The supermarket is open for ______ hours every day?

A.seven B.eight C.twelve D.thirteen

4.Which of the following is TRUE?

A.You can't buy clothes in the supermarket.

B.All of the things in the supermarket are cheap.

C.The workers in the supermarket are very friendly(友好的)

D.People can't have breakfast in the supermarket.

 

查看答案

    From Monday to Friday on school days,American students usually get up at 7a. m. Most students walk or take a yellow school bus. Some students ride bikes. When they get to school at about 8:00a. m. they meet their friends and talk about their activities. They put their schoolbags on desks and take out books for the subjects. In middle schools, they learn many subjects. At noon, the students eat lunch at school. They usually have meat, vegetables, fruit and some drinks. However, some students would like pizza, hot dogs or hamburgers. After lunch, they have three classes. School is over at 3p. m. and then they go back home.

1.What time do American students get up on school days?

A.At 7:00a. m. B.At 8:30a. m. C.At 7:30a. m. D.At 8:00a. m.

2.Where do American students have lunch?

A.At home. B.In classrooms. C.In parks. D.At school.

3.What do American students do after school?

A.Do sports. B.Go home. C.Have classes. D.Watch TV.

4.The passage mainly talk about?

A.lunch in American schools. B.classes in American schools.

C.sports in American schools. D.life in American schools.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.