满分5 > 初中英语试题 >

阅读下面表格中的信息,从题中所给的 A、B、C、D 四个选项中选出一个最佳选项。...

阅读下面表格中的信息,从题中所给的 ABCD 四个选项中选出一个最佳选项。

 

Wonderful Museum

Hours

Monday--Thursday10:00 a.m. -- 5:00 p.m.

Friday10:00 a.m. -- 8:00 p.m.

Saturday10:00 a.m. -- 5:00 p.m.

Sunday11:00 a.m. -- 5:00 p.m.

Closed on Thanksgiving Day and Christmas Day .

The Museum Shop is open during regular(有规律的)museum hours.

The Museum Library

Monday--Friday10:00 a.m. -- 5:00 p.m .

The Sky Liner Restaurant

Monday--Saturdayduring regular museum hours

Sunday11:30 a.m. -- 5:00 p.m .

Admission(入场费)

Adults$7.00

The aged(老年人)and students with ID$6.00

 

 

1.Wonderful Museum usually opens _______except on Thanksgiving Day and Christmas Day.

A.every day B.from Monday to Thursday

C.on weekdays D.on weekends

2.If 10 students with ID visit Wonderful Museum, they should pay ___________.

A.$70 B.$60 C.$50 D.$40

3.You can borrow books from the Museum Library___________.

A.on Sunday B.on Saturday C.from Monday to Friday D.only on Monday

4.If you want to invite your friends to have lunch on Sunday, you have to reach the Sky Liner Restaurant _ __________.

A.at 800 p.m . B.at 600 a.m . C.at 1000 p.m. D.at 200 p.m

5.You probably see the advertisement(广告)from a ___________.

A.novel B.story book C.newspaper D.science book

 

1.A 2.B 3.C 4.D 5.C 【解析】 本文是一个博物馆的广告,介绍了该博物馆的各项信息,包括工作日和周末的开放时间、入场费等信息。 1.细节理解题。根据其中“Hours”的信息,可知该博物馆除了感恩节和圣诞节,每天都会开放,故选A。 2.细节理解题。根据“The aged and students with ID:$6.00”,可知有学生证的学生门票费为一人6元,十个学生就是60元,故选B。 3.细节理解题。根据“The Museum Library Monday--Friday:10:00 a.m. -- 5:00 p.m .”,可知博物馆图书馆从周一到周五都开放,故选C。 4.细节理解题。根据“The Sky Liner Restaurant Monday--Saturday:during regular museum hours Sunday:11:30 a.m. -- 5:00 p.m .”,可知餐馆周日开放时间从上午11点半到下午5点,故选D。 5.推理判断题。通读全文,可知这是一个图书馆的广告,可推知会在报纸上看见,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据短文内容,判断文后句子的正确(T)与错误(F)。

Chen Yin is one of the first people in Urumqi to start organizing real life Takagism (密室逃脱) games in the city. Takagism is a game. People are locked in a room together and they have to complete several tasks to get out of the room in the game.

“I decided to organize it just to have fun and play with my friends. Takagism was very new to the city at that time,” says Chen. Chen and his friends play the game just as a hobby, and only ask everyone to pay 40 to 50 yuan. “Most of the time we don’t communicate with those players after room escape, we meet different people every time.” Chen says.

To their surprise, after about a year of holding the game, room escape starts to become more popular, but Chen and his friends decide they just want to keep it as a hobby, and have no interest in making money through the game. None of Chen and his friends will give up their full-time jobs for the game. Takagism is still a hobby for Chen.

Now Takagism is a popular activity among young people like Chen to meet new friends.

1.Chen started organizing the game to make money at first.

2.Chen Yin first organized real life Takagism in Beijing.

3.You may pay about 48 yuan to take part in Chen’s game.

4.Takagism is a popular activity among young people now.

5.Chen won’t give up his full-time job for the game.

 

查看答案

    It’s simply amazing what a mobile phone can do these days. ________ know this better than anyone else. They will ________ that the super-thin phones are also pocket-sized entertainment system (娱乐系统). They can listen to music, watch music videos and play computer games. ________ can take phones and send text messages to their friends.

Business people know this, too. For them, mobile phones are ________ business tools. They can read business reports and e-mails. They can buy ________ to some places.

Welcome to the age of the “smart-phone”! In less than five years, mobile phones have ________ a lot. And more functions are being added all the time. Some people ________ to keep up with the changing technology (科技). So they are always willing to pay for the latest ________. But they often don’t ________ all the functions of their phones. Quite a large number of people still only use their phones ________ talking and sending messages.

1.A.Farmers B.Babies C.Businessmen D.Teenagers

2.A.ask B.say C.read D.order

3.A.It B.We C.They D.He

4.A.very B.real C.rather D.quite

5.A.coats B.knowledge C.time D.tickets

6.A.become B.bought C.developed D.used

7.A.hate B.enjoy C.love D.dislike

8.A.type B.report C.message D.information

9.A.know B.bring C.take D.make

10.A.to B.in C.for D.at

 

查看答案

— Could you tell me___________?

— Certainly. In half an hour .

A.when will the high-speed train arrive B.when the high-speed train will arrive

C.when would the high-speed train arrive D.when the high-speed train arrived

 

查看答案

— Mum, my little sister is crying all the time.

— Mary, be___________! She feels sick. You should take good care of her.

A.patient B.lazy C.hungry D.clean

 

查看答案

Students are___________ to speak loudly in the reading room.

A.told B.supposed C.not supposed D.allowed

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.