满分5 > 初中英语试题 >

Hello! My name is Tom. I like to go out ...

    Hello! My name is Tom. I like to go out for a picnic with my parents on Sundays. I like fish and vegetables very much. My father is a driver. He likes meat and fish a little. My mother is an office worker. She likes apples and vegetables very much. But she doesn’t like bread and hamburgers at all. So we usually take some fish, meat, vegetables and apples with us. Then my father gets water. My mother likes to cook for us and she cooks fish, meat and vegetables. I fly a kite. We sing some songs. We are all very happy.

根据短文内容,选择最佳答案。

1.Tom likes to ______ with his parents.

A.go shopping B.go out for a picnic C.go to the zoo D.sing some songs

2.What does Tom’s father do?

A.An office worker. B.A doctor. C.A driver. D.A cook.

3.What does Tom’s mother like eating?

A.Fish and vegetables. B.Meat and fish.

C.Apples and vegetables. D.Bread and hamburgers.

4.Tom’s family take _______ with them.

A.vegetables, fish, meat and apples B.vegetables, fish, meat and bread

C.vegetables, fish, meat and hamburgers D.vegetables, fish, bread and hamburgers

5._______ gets water.

A.Tom B.Tom’s brother C.Tom’s father D.Tom’s mother

 

1.B 2.C 3.C 4.A 5.C 【解析】 这篇短文主要讲述了作者汤姆,喜欢在周日和父母去野餐,文中讲述了他们各自喜欢吃的食物。 1.细节理解。go shopping去购物; go out for a picnic出去野餐;go to the zoo去公园;sing some songs唱一些歌曲。根据文中“Hello! My name is Tom. I like to go out for a picnic with my parents on Sundays.”可知,Tom喜欢和他的父母去野餐。故选B。 2.细节理解。An office worker. 上班族;A doctor.一名医生;A driver一名司机; A cook.一个厨师。根据文中“My father is a driver.”可知,汤姆的父亲是一名司机。故选C。 3.细节理解。根据文中“She likes apples and vegetables very much.”可知,Tom的母亲喜欢苹果和蔬菜。故选C。 4.细节理解。根据文中“So we usually take some fish, meat, vegetables and apples with us.可知,所以我们通常带一些鱼、肉、蔬菜和苹果。故选A。 5.细节理解。根据文中“Then my father gets water.”然后我父亲去取水。故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Kate White comes from England. She has a big family. Her grandfather’s name is James White. He is a doctor. Her grandmother’s name is Alice White. She is a farmer. Her father’s name is Thomas White and he is an actor. Her mother’s name is Jenny White and she is a nurse. Kate is 13 years old and she is a junior high school student. She has a little brother. His name is Jimmy. He is nine. Charles is her uncle. Casey is her aunt. Her uncle and aunt are teachers. They have a baby. Tommy is Kate’s cousin. Kate likes her family very much.

根据短文内容,选择最佳答案。

1.Alice is Jimmy’s     .

A.grandmother B.mother C.sister D.aunt

2.Kate’s father is     .

A.a teacher B.a worker C.an actor D.a farmer

3.Kate’s brother is     years old.

A.nine B.thirteen C.three D.four

4._______ people are in Kate’s family.

A.Six B.Seven C.Eight D.Nine

5.     is Charles’s family name.

A.Black B.White C.Green D.Brown

 

查看答案

根据表格内容,选择最佳答案。

From: Japan

Name: Kumiko

Age: 14

Looks: A long face, big eyes, long black hair

Favorite color: Pink

Tel: 9657-2315

From: England

Name: Sally

Age: 13

Looks: A round face, a wide mouth, short blond hair

Favorite color: Red

Tel: 9240-5697

From: Canada

Name: Dick

Age: 11

Looks: A big head, small eyes, short brown hair

Favorite color: Yellow

Tel: 9788-6558

 

 

1.How old is Kumiko?

A.11. B.12. C.13. D.14.

2.Where is Sally from?

A.England. B.Canada. C.Japan. D.America.

3.Dick’s telephone number is         .

A.9657-2315 B.9240-5697 C.9788-6558 D.6788-6559

4.Sally and Dick have         .

A.long hair B.short hair C.black hair D.yellow hair

5.Which is RIGHT?

A.Sally’s favorite color is pink. B.Sally and Kumiko look the same.

C.Dick is from the USA. D.Dick likes yellow very much.

 

查看答案

Your friend Alice wrote you an email. Read the email and write at least 55 words to reply. (你的朋友Alice写了一封电子邮件给你。阅读这封电子邮件,写一封不少于55词的回信给她。)

Dear friend:

I’m conducting a survey on “The most useful invention”. It would be great if you can write a passage on this topic. You need to tell me the following information:

1. What’s the most useful invention in your opinion?

2. Why do you think it is useful?

3. What will happen if we live without it?

Hope to hear from you soon.

Yours sincerely

Alice

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________

 

查看答案

    Most people don’t admit it, but people often tell lies. These are four lies people often tell.

Lie 1: I didn’t do it!

A boy called Jack broke a cup. His mother asked, “Who broke the cup?” The boy answered, “I didn’t do it.” Why? The boy did something wrong. He told a lie               2               .

Lie 2: He came to work on time.

Lina works in an office. Another worker in her office, Peter, has trouble with his car. Peter often arrives late to work. The boss is not satisfied with him. One day, the boss asked Lina, “Did Peter come to work on time today?” He didn’t, but Lina said, “Yes.” She lied to protect him.

Lie 3: Only today lowest price!

A store advertisement says it has special offer on furniture for today only. The truth is that the price is the same every day. Why does the store lie? It lies in order to make more money. Customers(顾客)buy more furniture when they believe the prices are special for one day only.

Lie 4: You look great!

Diana asked her husband, “Does my hair look OK?” Her husband didn’t like it, but he said something nice. He said, “You look so great today!”

1.Who broke a cup?

_______________________________________________________________________

2.What can be filled in the blank at the end of Lie 1?

_______________________________________________________________________

3.Where does Lina work?

_______________________________________________________________________

4.Lina told the lie in order to protect her boss, didn’t she?

______________________, _________________________________________________

5.What will happen if the store says “Special offer for today only”?

_______________________________________________________________________

6.Why did Diana’s husband say “You look so great today!”

_______________________________________________________________________

 

查看答案

    Kids’ memorizing multiplication tables(乘法表)may help them to be better mathematicians, according to the scientists.

After spending a certain amount of time practicing maths, kids can put away the calculator. They don’t even need to use their fingers. They simply know the answers to addition, subtraction, and multiplication facts. The more quickly kids can recall basic facts, the easier it is for them to solve problems at h_______ level.

Scientists recorded(记录)the brain activities of 28 students for the study, e_______ when the students did maths calculations without the help of a calculator, pen or paper. A calculation three plus four equals seven, for example flashed on a screen. The students should say if the answer was right or wrong.

Rather than counting, or writing on the paper, the students pulled the answers from m________. It’s as if(就像)the answers to basic addition, subtraction, and multiplication problems are kept in a long-term storage(储存)area in the brain.

When kids have basic maths facts memorized, the brain has space to learn more difficult maths. As kids got o_______, their answers became quicker and more accurate.

Scientists hope to use this research to d_______ new ways to help kids learn maths at all levels. One way for students is to quiz themselves in different orders solving five times three b_______ five times two, for example. Mixing up the order keeps the brain active. Keep these drills up, and you may be a maths whizz in no time.

1.h______

2.е__________

3.m___________

4.o________

5.d_________

6.b________

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.