满分5 > 初中英语试题 >

The World's Best Known Palaces among the...

    The World's Best Known Palaces among the Top Ten

Name

Versailles Palace

White House

 

Buckingham Palace

The Palace Museum★

Country

France

America

Britain

China

Building time

In 1703

In 1792

In the 1500s

In 1406

Number of rooms

About 700

132

About 600

9,999

City

Versailles Town

Washington D.C.

London

Beijing

Main use in the past

House of the emperor

House and office of the president

An art gallery

House of the emperor

 

 

 

Word box: Versailles Palace凡尔赛宫   Buckingham Palace白金汉官

Used as a museum now

根据表格所提供的信息选择最佳答案。

1.Buckingham Palace is in _______________according to the form above.

A.the USA B.France C.the UK

2.If you want to visit White House, you'll _______________.

A.enjoy famous paintings in it

B.see about 130 rooms in it

C.go to Versailles Town

3.The Palace Museum was built about _______________Buckingham Palace.

A.one century earlier than B.in the same century as C.two centuries earlier than

4.From the information above, we know that the Palace Museum _______________.

A.was an art gallery

B.has the same use as the Buckingham Palace now

C.was used as a house of the emperor in the past

5.Which of the following is NOT true according to the information above?

A.The number of the rooms in the Palace Museum is the largest.

B.White House has the shortest history among the four palaces.

C.Of all the palaces above, there are three ones used as a museum now.

 

1.C 2.B 3.A 4.C 5.C 【解析】 文章大意:文章主要讲的是世界上最出名的十大著名宫殿中的凡尔赛宫、白宫、白金汉宫、故宫的具体情况。 1.细节理解题。根据表格第一行第四列“Buckingham Palace”和第二行第四列“Britain”可知,白金汉宫在英国,故选C。 2.细节理解题。根据表格第一行第二列“White House”和第四行第三列“132”可知,你可以看到里面的130多个房间,故选B。 3.细节理解题。根据表格第三行第五列“In 1406” “在1406年”,即“15世纪”和第三行第四列“In the 1500s”“16世纪”,所以故宫要比白金汉宫早一个多世纪,故选A。 4.细节理解题。根据表格第六行第四列“An art gallery”可知,白金汉宫是美术馆,A说法是错误的;根据所给提示“★Used as a museum now”意为“★现在用作博物馆”可知,凡尔赛宫和故宫现在用作博物馆,B说法是错误的;根据表格第六行第五列“House of the emperor”“皇宫”,可知,C说法是正确的,故选C。 5.细节理解题。根据表格第四行“Number of rooms”“房间的数量”可知,Palace Museum的房间的数量是最多的,可知,A说法是正确的;根据表格第三行“Building time”“建筑时间”可知,White House有最短的历史,B说法是正确的;根据所给提示“★Used as a museum now”意为“★现在用作博物馆”和图片中Versailles Palace★和 The Palace Museum★可知,应该是有两个现在用作博物馆,C说法是错误的,故选C。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Tom is a hard working boy with a good education. He works in the office of a factory. His boss is very pleased with him. One evening Tom went out with his brothers. It was his birthday. At eight o’clock they got to a friend’s house. They danced and drank all through the night. At seven o’clock in the morning, Tom went away. He was completely drunk. “Oh dear,” he said. “Seven o’clock, I can’t go to the office today.” He picked up the telephone and telephoned his boss at home. The boss answered the telephone. “Hello, who is it?” “It is me … Tom. Look.  I’m very sorry, I’m afraid I can’t work today … I’m terribly sorry … I … er … I’m ill … I’ve got a terrible cold I must stay in bed. I’m very sorry.”

“That’s all right, Tom.” And his boss answered. “Don’t worry. It doesn’t matter. I don’t need you today. Stay in bed. Stay in bed today. But, Tom, don’t be late tomorrow. I need you tomorrow. ___________”

根据短文内容选择最佳答案。

1.The underlined words “was completely drunk” in the passage most probably means “___________”.

A.liked drinking B.drank too much C.enjoyed himself

2.Tom is ___________.

A.a hard working student B.a good boss C.an office worker

3.Tom stayed at his friend’s house for ___________ hours.

A.7 B.8 C.11

4.Which of the following is TRUE according to the passage?

A.Tom wanted to find an excuse but he forgot what day it was that day.

B.Tom had a cold that day so he couldn’t go to work.

C.Tom was late for work so the boss didn’t need him.

5.“___________” can be the missing sentence in the passage.

A.Today is weekend. B.Tomorrow is weekend. C.Today is weekday.

 

查看答案

    Failure is hard to avoid if we are to succeed in life. _________many people do not know how to overcome failure, and they stop when they meet one. Here are some ways _________ you overcome failure:

Rise up and don't regret

A life spent making mistakes is more useful than a life spent doing. When we failwe might think that we have wasted our time and thus regret it. The fact that you have done something is much better than doing _________. Rise up and move on.

Understand that failure is there to bring you wisdom

Good people are good because they've come to wisdom through failure. Failure is there not _________ a reason. It's there to give you the wisdom you need to succeed. Each failure you meet _________ your wisdom more and brings you one step closer to success. If you understand that, you will see failure in different ways. You will see each failure as a _________ to learn.

Keep your confidence in yourself

Don't be afraid of the space _________ your dreams and reality(现实). If you can dream it, you can make it so. Of courseyou need to try your best and learn as _________ as possible from the failure,but you have the ability to make your dream _____________. Many people who achieve great success have no special character. They are just ordinary(平凡的)people with never-give-up attitude. Let's be one of ________________. I'm sure we will have a bright future.

根据短文内容选择最佳答案

1.A.Luckily B.Unfortunately C.Sincerely

2.A.to help B.helping C.helped

3.A.anything B.everything C.nothing

4.A.without B.with C.having

5.A.making B.makes C.to make

6.A.education B.opinion C.chance

7.A.both B.between C.either

8.A.much B.more C.many

9.A.realize B.come out C.come true

10.A.them B.they C.themselves

 

查看答案

Which word of the following doesn't have the same stress as the others?

A.recall B.request C.recent

 

查看答案

Which pair of the words with the underlined letters has a different sound?

A.dare share B.warm mark C.grey obey

 

查看答案

In the following wordswhich underlined letter has the same sound as the underlined letter of the word “through”?

A.length B.though C.breathe

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.