满分5 > 初中英语试题 >

阅读短文并回答问题 BASEBALL. It’s just a word, bu...

阅读短文并回答问题

BASEBALL. It’s just a word, but for millions of Americans, it brings to mind so many images (印象).

Hot dogs. Cold beers. Sunny afternoon. Baseball is the game of fathers and sons. Fathers and sons have been playing catch with each other on lawns (草坪) for generations (一代人) in the US. A father’s favorite team becomes his son’s. Grandfathers talk to their grandsons about games played long ago.

Many American kids collect baseball cards. The cards have pictures of their favorite players on them. In schools, friends trade (交易) baseball cards just like they trade lunches.

Players are known as “the boys of summer” because the sport is most often played in the warm months. You don’t need to be of a certain size or shape to play baseball. You don’t have to be tall like a basketball player or strong like an American footballer. You just need to want to have fun.

Baseball is not as fast a game as basketball. But when you go to see a game there’s time to relax, talk and get to know other people.

Baseball may not be the most popular sport in the US, but it is the most traditional (传统的). It’s not just a game any more, but a key part of American culture, like apple pie and grandma’s house.

1.Who have been playing catch with each other on lawns for generations in the US?

_________________________________________________________________________________

2.Do kids trade baseball cards just like they trade lunches in schools?

________________________________________________________________________________

3.Why are baseball players known as “boys of summer”?

_________________________________________________________________________________

4.Which game is faster, baseball or basketball?

__________________________________________________________________________________

 

1.Fathers and sons. 2.Yes, they do. 3.Because the sport is most often played in the warm months. 4.Basketball. 【解析】 本文介绍了美国的最传统的运动项目——棒球,这项运动是美国文化的关键部分。 1.根据第二段中“Fathers and sons have been playing catch with each other on lawns (草坪) for generations (一代人) in the US.”可知,在美国,父与子世世代代都在草坪上玩接球游戏,所以此处是父亲们和儿子们。故填Fathers and sons. 2.根据第三段中“In schools, friends trade (交易) baseball cards just like they trade lunches.”可知,在学校里,朋友交换棒球卡,就像他们交换午餐一样,所以此处使用肯定回答。故填Yes, they do. 3.根据第四段中“Players are known as “the boys of summer” because the sport is most often played in the warm months.”可知,棒球运动员之所以被称为“夏天的男孩”,是因为这项运动通常在温暖的月份进行。故填Because the sport is most often played in the warm months. 4.根据第五段中“Baseball is not as fast a game as basketball.”可知,棒球不是像篮球一样快的运动,所以篮球的节奏更快一些。故填Basketball。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

根据中文句子和英文提示写出英文句子

1.北京是中国的首部。(the capital of)

__________________________________________________________________________________

2.我能用英语和朋友们交谈。(talk with, in English)

_________________________________________________________________________________

3.他来自哪里?(be from)

__________________________________________________________________________________

4.我们的冰箱里有蔬菜和水果么?(have got)

______________________________________________________________________________

5.每天早上吃早餐很重要。(It is important to…)

________________________________________________________________________________

 

查看答案

根据句意和音标写出单词。

1.Tony and Tim are twins. ________[ðeə] parents are in Shenzhen now.

2.This table is a very valuable piece of ________ [′fɜ:nitʃə] in a test.

3.I’m sure that our team will ________ [win] the game at last.

4.My mum always helps me with my ________ [′həumwɜ:k].

 

查看答案

    For many centuries, people have asked: Why do we dream? What do our dreams mean? Today, science doesn’t have definite answers to these questions, but we do know some things about dream. First, we all dream, often four to five times a night. Second, we don’t usually remember most of our dreams. And finally, when we dream, our brains are very awake.

Thousands of years ago, people began to study dreams. In many cultures, people believed dreams were messages from spirit or gods. Later, the ancient Greeks and Romans had a new idea—Dreams come from a person’s mind. Doctors studied dreams to help sick or worried people.

In the past, some cultures used dreams to predict the future. They thought dreams could help a person choose a husband or wife, guess a baby birthday, or start a business. In some places, this practice is still common.

Today, scientists think dreams are about our thoughts and feelings. Our brains send us messages about our lives. Unluckily, many messages are often strange or confusing. People wake up and think: what did that dream mean?

So, how can you understand the messages in your dreams? Think about the events in the dream. What do they say about your life? For example, one common dream is about flying. Sometimes this dream means you feel free or want freedom. Other times it means you feel afraid. What do your dreams tell you about your life?

 

1. message 信息                      2. predict预测                      3. confusing困惑的

 

 

1.Today, scientists believe that dreams are ________.

A.messages from gods B.about thoughts and feelings

C.events in our lives D.about spirit and freedom

2.The underlined word “definite” in the passage probably means ________.

A.clear B.right C.real D.close

3.The best title of the passage is “________”.

A.The history of dreams B.The study of dreams

C.The culture of dreams D.The meaning of dreams

 

查看答案

    Classes in American schools are smaller than ours. Most classes have no more than thirty students. Most students in the US don’t wear school uniforms (校服). In American school, students have classes for six hours. Their classes are English writing, math, history, science, PE, music and art. They don’t have group exercises each day. If they see our exercises, they would think we were very strange!

American students don’t have to worry about passing exams all the time, so they can spend time in and out of school doing things they enjoy. They do different things for fun, like playing sports, making music or surfing the Web.

Many American teachers think that just studying hard isn’t enough to make a good student. They encourage students to become well-rounded (成熟的) by trying lots of different things.

1.How many students are there in most classes in USA?

A.More than 30 B.No more than 30

C.More than 45 D.No more than 20

2.American students don’t have ________ each day.

A.classes B.group exercises C.books D.games

3.When American students see our exercises, they would think we were ________.

A.interesting B.tired C.strange D.hard-working

4.Many American teachers encourage their students ________.

A.to try a lot of different things B.to study hard only

C.to play games all the time D.to wear school uniforms

 

查看答案

    My school is not big but beautiful. There is a garden in the school. There are many flowers in the garden. The flowers are colorful, they are all kinds of colors. In the center (中心) of the garden, there is a pool. The fish are swimming in it. They look very happy and free.

There are two teaching buildings around the garden. There are 18 classrooms in it. And there are also many other rooms in it—music room, reading room, language lab and library. There are all kinds of books in the library, such as storybooks, cartoon books and magazines. You can read them after class.

The playground is behind the teaching building. We do morning exercises on the playground every day. On the playground, you can play sports—running, playing basketball and playing badminton.

I like my school very much.

1.How is the school?

A.Big and beautiful. B.Big but not beautiful.

C.Very beautiful. D.Not big but beautiful.

2.What colors are the flowers?

A.They are all kinds of colors. B.They are red, yellow and green.

C.They are beautiful. D.They are sweet-smelling (香的).

3.Where are the two buildings?

A.They’re in the garden. B.They’re behind the school.

C.They’re around the garden. D.They’re near the library

4.When can the students go to the library?

A.After class. B.In class. C.Before class. D.After school

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.