满分5 > 初中英语试题 >

Dear Helen, How are you? I'm in Beijing ...

Dear Helen,

How are you? I'm in Beijing now. I study (学习) in Bayi High School. I like Beijing very much. I have two good friends here. They are Rose and Xu Ting. Rose is from America and Xu Ting is from China. We are in the same class. Xu Ting often helps me with my Chinese. So I can speak a little Chinese now. The teachers are all kind to me.

I like Chinese food here, like Guangdong food, Sichuan food and Shandong food. They are very nice. For breakfast, I have milk and bread. My favorite food is Jiaozi. I often have Jiaozi for lunch and noodles (面条) for dinner. Sometimes (有时) we go out to have dinner. What about you?

Yours,

Linda

1.Where is Linda now?

A.In Canada B.In Japan C.In China D.In America

2.Who helps Linda with her Chinese?

A.Rose B.Xu Ting C.Helen D.Linda

3.What does Linda have for breakfast?

A.Noodles and Jiaozi B.Rice and eggs

C.Bread and Jiaozi D.Bread and milk

4.Which is NOT right?

A.Linda’s teachers are kind to her

B.Jiaozi is Linda’s favorite food

C.Rose is from America

D.Rose, Xu Ting and Linda are in different classes

 

1.C 2.B 3.D 4.D 【解析】 这篇短文是Helen给Linda的信,在信中她介绍了在北京的生活以及她的两个朋友。Helen非常喜欢中国菜,她也介绍了她的一日三餐。 1.细节理解题。根据短文开头 “I'm in Beijing now.”可知,Helen现在北京,也就是中国。故选C。 2.细节理解题。根据短文第一段中 “Xu Ting often helps me with my Chinese.”可知,徐婷经常帮助Helen学习汉语。故选B。 3.细节理解题。根据短文第二段中 “For breakfast, I have milk and bread.”可知,Helen早饭经常吃面包和牛奶。故选D。 4.推理判断题。根据短文第一段 “I have two good friends here. They are Rose and Xu Ting. Rose is from America and Xu Ting is from China. We are in the same class.”可知,Helen和好朋友Rose以及徐婷在同一个班里,D选项不符合文意,故选D。根据短文第一段 “The teachers are all kind to me”可知A选项符合文意;根据第二段 “My favorite food is Jiaozi.”可知B选项符合文意;根据第一段 “Rose is from America”可知C选项符合文意。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    My name is Ken. Laura, Jim, Ted and I are best friends. We often play together. Tomorrow is Saturday. Laura, Jim, Ted and I want to have a picnic (野餐). We want to buy some things for the picnic. Laura likes eating fruit very much, so she buys some apples, bananas and oranges. She spends 20 yuan on them.

Jim buys some milk and some bread. They are 10 yuan. Ted buys some vegetables to make salad. They are 14 yuan. And I buy two kites for 16 yuan. On the picnic, we can fly kites together.

After shopping, my mother asks, “How much does the picnic cost?” We say together, “Only 60 yuan.” Then my mother says, “You do a good job and you will have a good time tomorrow.”

1.What do Ken and his friends want to do on Saturday?

A.See a movie B.Go swimming C.Play football D.Have a picnic

2.What can’t Ken and his friends do on the picnic?

A.Eat oranges B.Make salad C.Fly kites D.Go shopping

3.How much does the picnic cost?

A.20 yuan B.10 yuan C.14 yuan D.60 yuan

4.Which is the best title (标题) for the passage?

A.My best friends B.Shop for a picnic

C.Food of a picnic D.Things on sale

 

查看答案

    Tom and Fred are students. They are twelve years old, and they are in the same class in their school. On Monday morning, they don’t finish their homework, and their teacher is angry. She says to the boys, “Come here after school this afternoon, and write your names 1,000 times.”

After the last class, Tom and Fred are in the classroom with their teacher and write their names. But Fred cries (). The teacher looks at him and asks why.

Because his name is Tom King, and my name is Frederick Hollingsworth,” Fred says, “It is bad. I have a very, very long name!”

1.The two boys Tom and Fred are       .

A.brothers B.friends C.classmates D.cousins

2.What does the word “angry” mean?

A.害怕的 B.生气的 C.紧张的 D.平静的

3.The teacher asks them to        in the classroom.

A.write their names B.watch TV

C.do their homework D.play soccer

4.Fred cries because       .

A.he doesn’t like Tom B.his name is too long

C.he doesn’t finish his homework D.the teacher is great

 

查看答案

    This is my room. You can see a nice bed, a desk and a chair in it. My notebook and MP4 player are on my bed. On the desk, you can see a dictionary and a pencil box. What's under the chair? It’s a model plane. But it’s not mine. It’s my friend Jim’s.

Jack

This is my bedroom. My keys are on the sofa. My schoolbag is under the chair. My red quilt is on the bed. My books and some tapes are in the bookcase. Where is my ID card? Oh, it’s in my schoolbag.

Dale

Hi, everyone! Look at my bedroom. My bed is very cute. My desk and chair are near the bed. On my desk, you can see a pencil box and an English dictionary. A computer and some books are on it, too. All the things are pink, because I like pink best.

Anna

1.Who is Jim?

A.Anna’s cousin B.Jack’s friend C.Dale’s friend D.Dale’s brother

2.What color is Anna’s pencil box?

A.It’s pink B.It’s blue C.It’s red D.It’s white

3.Which (哪个) one is TRUE?

A.Jack has a model plane B.Dale’s keys are on the bed

C.Dale’s quilt is white D.A computer is in Anna’s bedroom

 

查看答案

    Hello! I am Nancy. I’m 12 years old. My parents, my brother and I________in my family. My brother is a smart boy. He likes________soccer. My parents ______ in a middle school. They always________me with my study.

This Sunday, we have a________for my mother. Her birthday is________November 29th. She is very________and we are happy, too. My brother’s birthday and mine are in the same_______ — August. But my father’s birthday is in _______ Do you know what________the day is? Yeah, it’s New Year’s Day!

At school, I have many good friends and nice teachers. _______favorite subject is science. I think it’s fun and useful. But I don’t like math. It’s really   _____for me. We have art on Wednesday and Friday. I like the subject, too. It’s relaxing._______ is our art teacher? Mr. Smith. His ______ are interesting. We all like_______.

1.A.am B.is C.are D.have

2.A.play B.plays C.played D.to play

3.A.work B.know C.see D.take

4.A.ask B.thank C.watch D.help

5.A.room B.party C.name D.book

6.A.at B.in C.on D.to

7.A.bored B.busy C.healthy D.happy

8.A.month B.week C.year D.day

9.A.April B.March C.February D.January

10.A.sport B.color C.festival D.number

11.A.I B.Me C.My D.Mine

12.A.easy B.cool C.interesting D.difficult

13.A.Who B.How C.What D.Where

14.A.books B.classes C.clothes D.subjects

15.A.he B.him C.she D.her

 

查看答案

―Happy New Year!

      .

A.Sounds good B.That’s for sure C.The same to you D.I don’t think so

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.