满分5 > 初中英语试题 >

Tom and Fred are students. They are twel...

    Tom and Fred are students. They are twelve years old, and they are in the same class in their school. On Monday morning, they don’t finish their homework, and their teacher is angry. She says to the boys, “Come here after school this afternoon, and write your names 1,000 times.”

After the last class, Tom and Fred are in the classroom with their teacher and write their names. But Fred cries (). The teacher looks at him and asks why.

Because his name is Tom King, and my name is Frederick Hollingsworth,” Fred says, “It is bad. I have a very, very long name!”

1.The two boys Tom and Fred are       .

A.brothers B.friends C.classmates D.cousins

2.What does the word “angry” mean?

A.害怕的 B.生气的 C.紧张的 D.平静的

3.The teacher asks them to        in the classroom.

A.write their names B.watch TV

C.do their homework D.play soccer

4.Fred cries because       .

A.he doesn’t like Tom B.his name is too long

C.he doesn’t finish his homework D.the teacher is great

 

1.C 2.B 3.A 4.B 【解析】 Tom和Fred是同班同学,有一次他们没有完成家庭作业,老师罚他们把自己的名字抄1,000遍。Fred哭了,因为他的名字特别长。 1.细节理解题。根据短文开头 “Tom and Fred are students. They are twelve years old, and they are in the same class in their school.”可知,Tom和Fred在同一个班里,所以他们是同班同学。故选C。 2.词义猜测题。根据语境 “On Monday morning, they don’t finish their homework, and their teacher is angry.”可知,Tom和Fred没有完成家庭作业,因此老师“很生气”,angry意为“生气的”。故选B。 3.细节理解题。根据短文第一段 “She says to the boys, “Come here after school this afternoon, and write your names 1,000 times.”可知,老师罚他们把自己的名字抄写1,000遍。故选A。 4.细节理解题。根据短文最后 ““Because his name is Tom King, and my name is Frederick Hollingsworth,” Fred says, “It is bad. I have a very, very long name!””可知,Fred哭了,因为他的名字特别长。故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    This is my room. You can see a nice bed, a desk and a chair in it. My notebook and MP4 player are on my bed. On the desk, you can see a dictionary and a pencil box. What's under the chair? It’s a model plane. But it’s not mine. It’s my friend Jim’s.

Jack

This is my bedroom. My keys are on the sofa. My schoolbag is under the chair. My red quilt is on the bed. My books and some tapes are in the bookcase. Where is my ID card? Oh, it’s in my schoolbag.

Dale

Hi, everyone! Look at my bedroom. My bed is very cute. My desk and chair are near the bed. On my desk, you can see a pencil box and an English dictionary. A computer and some books are on it, too. All the things are pink, because I like pink best.

Anna

1.Who is Jim?

A.Anna’s cousin B.Jack’s friend C.Dale’s friend D.Dale’s brother

2.What color is Anna’s pencil box?

A.It’s pink B.It’s blue C.It’s red D.It’s white

3.Which (哪个) one is TRUE?

A.Jack has a model plane B.Dale’s keys are on the bed

C.Dale’s quilt is white D.A computer is in Anna’s bedroom

 

查看答案

    Hello! I am Nancy. I’m 12 years old. My parents, my brother and I________in my family. My brother is a smart boy. He likes________soccer. My parents ______ in a middle school. They always________me with my study.

This Sunday, we have a________for my mother. Her birthday is________November 29th. She is very________and we are happy, too. My brother’s birthday and mine are in the same_______ — August. But my father’s birthday is in _______ Do you know what________the day is? Yeah, it’s New Year’s Day!

At school, I have many good friends and nice teachers. _______favorite subject is science. I think it’s fun and useful. But I don’t like math. It’s really   _____for me. We have art on Wednesday and Friday. I like the subject, too. It’s relaxing._______ is our art teacher? Mr. Smith. His ______ are interesting. We all like_______.

1.A.am B.is C.are D.have

2.A.play B.plays C.played D.to play

3.A.work B.know C.see D.take

4.A.ask B.thank C.watch D.help

5.A.room B.party C.name D.book

6.A.at B.in C.on D.to

7.A.bored B.busy C.healthy D.happy

8.A.month B.week C.year D.day

9.A.April B.March C.February D.January

10.A.sport B.color C.festival D.number

11.A.I B.Me C.My D.Mine

12.A.easy B.cool C.interesting D.difficult

13.A.Who B.How C.What D.Where

14.A.books B.classes C.clothes D.subjects

15.A.he B.him C.she D.her

 

查看答案

―Happy New Year!

      .

A.Sounds good B.That’s for sure C.The same to you D.I don’t think so

 

查看答案

My father has      eating habits, and he eats      every day.

A.good; good B.good; well C.well; well D.well; good

 

查看答案

My grandparents      apples, but my uncle      them.

A.don’t like; like B.doesn’t like; likes

C.like; likes D.like; doesn’t like

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.