满分5 > 初中英语试题 >

(2014●泰州市) ---Is there else in the class...

(2014●泰州市) ---Is there       else in the classroom?

---It is empty.           is listening to a speech in the school hall.

A. anyone; Anyone B. anyone; Everyone

C. everyone; Anyone D. everyone; Everyone

 

B 【解析】 试题句意:--在教室里有人吗?--教室是空的,大家在学校礼堂正在听演讲。anyone=anyone,任何人,经常用于疑问句或者否定句中;everyone大家,每一个人。结合句意,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

—Hi, Peter, why are you so early? —________ the early bus.

A.Catch B.To catch C.Catching D.To catching

 

查看答案

He takes little, but gives ________

A.few B.little C.much D.many

 

查看答案

    时光飞逝,转眼间初中生活即将结束。在你的学习或生活中,你一定取得了不少进步,比如良好性格的形成、学习方法的掌握、生活技能的获得等。请根据以上内容,结合所给要点提示,以“The Biggest Progress I Have Made”为题,写一篇100词左右的短文。

要点:1.你取得了哪方面的进步; 2.你是如何取得这一进步的; 3.你的感想。

要求:1.短文须包括所有要点提示,语句通顺,意思连贯,可适当发挥; 2.题目和开头已给出,不计入总词数; 3.文中不得出现个人真实姓名和校名。

参考词汇:overcomebe afraid ofthe school art festivalcongratulate

The Biggest Progress I Have Made

Everyone has made a lot of progress in junior high school life.

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________

 

查看答案

    BAO, a story of a lonely mother whose little dumpling comes to life, has touched the hearts of millions. The Oscar-winning short film was directed by Chinese-Canadian Domee Shi(石之予). Bao tells bao a heart-warming tale of parental love and the loss feeling when children grow older and leave home.

The mother finds great joy in caring for her little dumpling boy. But all little “baos” grow up. They make friends and become independent. As the dumpling becomes a teen, he pulls away from his mom. All teens can relate to this frustrating time; 父母想要对待你像小“包宝宝”,即使你几乎是一个成年人了。

As the mother tries hard to stop her “bao” from leaving, she puts him into her mouth and swallows(吞下)him. She is immediately filled with regret and sadness. Her desire to keep him close makes her lose him forever.

Are your parents too protective? Do they make you feel like a “little dumpling”? Do you feel unhappy about this? If so, it will help to remember the love and sadness of the mother in Bao. When you want to roll your eyes(翻白眼)in frustration, remember that your parents are motivated by love. The desire to become more independent is normal. However, you are expected to express your feelings without “lashing out(斥责)” like “bao” does in the film. Ask your parents how you can have some privacy(隐私)and independence in a way that makes them feel comfortable. And remind them that, in some way, you will always be their “little bao”.

请根据短文内容,完成下列任务。

1.请将①处划线句子改为被动语态。

___________________________________________________________________________________________

2.请将下列句子补充完整,使其句意连贯。

It is normal that children desire to become _________ as they grow up.

请根据短文内容回答问题。

3.Why does the mother put “bao” into her mouth and swallow him?

___________________________________________________________________________________________

4.How should students get on with their parents?

___________________________________________________________________________________________

5.请将②处划线句子译成英语。

___________________________________________________________________________________________

 

查看答案

根据所给汉语句子,把英语句子补充完整。

1.得知自己在演讲比赛中获得了第一名,Dave感到自豪。

Knowing that he won the first prize in the speech contest, Dave felt ________ ________ himself.

2.如果你下定决心去做,你进入一所好的高中的梦想就会实现。

Your dream of getting into a good senior high school will come true if you make ________ your ________ to do it.

3.只要我们齐心协力,我们就一定能够克服所有困难。

As long as we ________ _________, we’re sure to overcome all the difficulties.

4.这家慈善机构在日常生活中总是为无家可归的人提供大量的关爱。

The charity always ________ the homeless people _______ plenty of care and love in daily life.

5.总的来说,成功取决于艰辛的劳动与科学的学习方法。

________ ________, success depends on hard work and scientific learning methods.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.