满分5 > 初中英语试题 >

Information about some fashionable inven...

Information about some fashionable inventions

pictures and names of products

Segway(平衡车)

Androidly(电话手表)

Jabone(智能手环)UP30

IPad

time

2001

2013

2011

2010

inventor

Dean Kamen

four young men

Yves Behar

Jonathanlve

country

USA

India

USA

USA

company

Segway. INC

Androidly Systems Private Ltd

Aliph

Apple

use of product

your personal vehicle, travel greenly, fashionably and quickly

video player music player GPS make a call take photos

record information of daily life: exercise, sleep diet, blood pressure

GPS make a call take photos video player music player games

 

根据表格内容,选择正确答案。

1.Segway was invented by ______.

A.Dean Kamen B.four young men C.Yves Behar D.Jonathanlve

2.According to the passage, we can use Androidly to do many things except ______.

A.listening to music B.making a call C.watching videos D.drawing a picture

3.Grandma Li wants to have a good living habit. She can buy ______.

A.Segway B.Androidly C.Jawbone UP3 D.Ipad.

4.Which is NOT mentioned(提及) in the passage?

A.There are three inventors who come from the USA.

B.People can use Jawbone UP3 to record blood pressure.

C.Segway causes less pollution than many other vehicles.

D.Apple is the biggest among the four companies in the passage.

 

1.A 2.D 3.C 4.D 【解析】 本文从时间、发明者、所属公司、国籍以及用途来介绍了平衡车、电话手表、智能手环和平板电脑这四个时尚的发明。 1.细节理解题。根据文中“inventor”那一栏可知,发明者是Dean Kamen,故选A。 2.细节理解题。根据文中最后一栏的“video player 、music player 、GPS、 make a call take photos”可知电话手表不能用来画画,故选D。 3.推理判断题。根据文中“record information of daily life: exercise, sleep diet, blood pressure”可知,手环可以记录日常生活信息:运动、睡眠、饮食、血压,符合题目a good living habit良好的生活习惯,故选C。 4.细节理解题。根据文中country那一栏可知有三个发明者都是来自美国;根据文中“record information of daily life: exercise, sleep diet, blood pressure”可知,手环可以记录日常生活信息:运动、睡眠、饮食、血压;根据平衡车用途travel greenly,绿色出行可知很环保;只有D项没有提及,故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Have you ever imagined going to other countries without your paper passport? That will soon come true. And your paper passport will become history. You may use a new kind of passport called “cloud passport” in the future.  

It’s reported that Australia will be the first country to use the cloud passport. With the cloud passport, you don’t have to take a paper passport with you all the time. The cloud passport will have your name, photos and other information. And if you go to other countries, you can just check the information on the computer.

When you take a paper passport with you, you might lose it. But with the cloud passport, you don’t have to worry about that.

Do you think the cloud passport it a great idea? Perhaps you will have it in the future, too.

1.You may use a new kind of passport called “______passport” in the future.

A.cloud B.paper C.history D.photo

2.It’s reported that ________ will be the first country to use the new kind of passport.

A.China B.Australia C.America D.England

3.If you have the cloud passport, _________.

A.you can take it with you easily B.you needn’t worry about losing it

C.you can go to Australia freely D.you needn’t go to other countries

 

查看答案

    Some people say they have a way to solve the problems of car crowding and pollution. In many cities, hundreds of people ____ bikes to work every day. In the New York City, some bike riders have even founded a group: Bike for a Better City. They say if more people ride bikes to work, there would be fewer cars and ____ dirty air.

For several years, this group has tried to gather help for bike riders. They want to have special roads ____ bikes only, because when bikes and cars use the same roads, there may be accidents. Bike for a Better City thinks if there were bike roads, more people would use bikes.

But no bike roads have been built ____. Not everyone thinks it is a good ____. Drivers don’t like it, and some shop owners don’t like it, ____. And most people live ____ far from the city that they can’t travel by bike. Still, ____ has been done about it. On Saturdays and Sundays, the largest open park in New York is ____ to cars, and the roads may be used by bikes only, but the group still says this is not enough and goes on ____ to get bike roads. I think there will be more bike roads in the future.

1.A.on B.ride C.by D.take

2.A.fewer B.less C.many D.more

3.A.until B.for C.as D.of

4.A.yet B.already C.still D.once

5.A.hope B.way C.help D.advice

6.A.so B.and C.also D.either

7.A.very B.quite C.too D.so

8.A.everything B.something C.anything D.nothing

9.A.closed B.open C.opening D.closing

10.A.fight B.fighting C.to fight D.fights

 

查看答案

Could you tell me ____________?

Oh, about 15 minutes.

A.how far do you live from the park

B.how far you live from the park

C.how long it takes you to get to the park

D.how long does it take you to get to the park.

 

查看答案

How many students are there in the classroom?

______. They are on the playground.

A.No one B.Nobody C.None D.All

 

查看答案

Tom has made great progress in English recently.

______, and ______.

A.So he has; so you have

B.So he has; so have you

C.So has he; so have you

D.So has he; so you have

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.