满分5 > 初中英语试题 >

Eating fruit and vegetables every day is...

Eating fruit and vegetables every day is important, ______ they are very healthy.

A.so B.because C.when D.if

 

B 【解析】 句意:每天吃水果和蔬菜很重要,因为它们非常健康。 考查连词辨析及原因状语从句。so因此;because因为;when当……时;if如果;是否。结合句意可知“…they are very healthy.”是上一句的原因,因此用because引导的原因状语从句。故选B。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

上个月,你的班级来了一位美国新同学Dave。昨天是他的生日,他邀请了你和其他几个好朋友参加他的生日聚会。请根据表格内容写一篇短文,介绍一下你的新同学以及昨天的生日聚会情况。

姓名

Dave

外貌

中等身材、棕色短发

爱好

画画和下棋

聚会情况

地点

Panda Restaurant

正餐

牛肉、面条、饺子

活动

唱歌、跳舞、吃蛋糕

 

要求:

1.语句通顺、语意连贯

2.所写内容包含表格中所有信息,可适当发挥;

3.不少于80词。

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

查看答案

上海之行,令人难忘。四月份的上海,天气变暖。我们一起乘坐火车,一起参观科技馆,好开心啊!真的很想再去一次上海!

My school trip to Shanghai was an excellent one. In 1., over 1,000 students from our school went to Shanghai 2. train. The weather is getting warm in Shanghai, so it is different from that of Changchun. During the trip, we3.to Shanghai Science Museum. I was really4.in the robots there. We had so much fun! I really want to go to Shanghai5..

 

查看答案

    An artist went to the countryside for a holiday, and stayed with a farmer. Every day with his paints (颜料) and his brushes, he went out and painted from morning to evening. When it got dark, he went back to the farm and had a good dinner before going to bed. At the end of his holiday, he wanted to pay the farmer, but the farmer said:“ No, I don’t want money, but give me one of your paintings. What is money? In a week it will all be finished, but your painting will still be here”. The artist was very happy because he thought the farmer loved his paintings. Then he thanked the farmer. The farmer smiled and answered, “It is not that. I have a son in London. He wants to be an artist. When he comes here next month. I will show him your painting, and then he will not want to be an artist any more, I think”.

根据短文内容,回答问题。

1.Where did the artist spend his holiday?

2.What did he do from morning to evening during his holiday?

3.Did the farmer ask the artist for money or a painting?

4.Why was the artist very happy with the farmer’s request (请求)?

5.What does the farmer’s son want to be?

 

查看答案

    These years, Shanghai people are changing (改变) their eating habits.1.

Why do people like fast food better than Chinese food?2.Sometimes it takes a long time to wait for seats, while sometimes for food. But in a fast food restaurant, just like its name, it’s fast and it takes shorter time to wait.3.This is the reason why they like fast food better.

When you go to a fast food restaurant, you can see the open kitchen and the clean room.4.But in a Chinese restaurant, people don’t know what is happening in the kitchen.

And fast food is cheaper than a meal in a Chinese restaurant.5.Young people like it. But of course it’s not good for health.

根据短文内容,从短文后的五个选项中填入空白处的最佳选项。

 

A. People in Shanghai are busy.

B. It’s because it usually takes more time to eat in a Chinese restaurant.

C. That’s another reason why people like fast food.

D. Fast food has more meat and fewer vegetables.

E. Many people, especially (尤其) the young, like fast food better than Chinese food.

 

 

 

查看答案

    Teeth are very important for our health. They will be our friends for the whole life. So we should learn to protect (保护) them at a very young age.

First, we should eat right. Don’t eat too much candy or drink too much cola, or our teeth will go bad easily.

Have more cheese, milk and yogurt (酸奶) to make teeth strong.

Eat more vegetables and fruit to help clean teeth.

Second, we should remember these numbers.

2/Day  Brush your teeth at least (至少) twice a day: in the morning and before bedtime.

2-3 Minutes Brush for about two to three minutes every time.

3 Months  Get a new toothbrush every three months.

6 Months  Go to the dentist every six months for a check-up.

阅读短文并判断下列句子的正(T)误(F)。

1.We’re too young, so we needn’t start protecting our teeth.

2.Cheese, milk and yogurt can keep our teeth strong.

3.Eating more vegetables and fruit is helpful for cleaning teeth.

4.We only need to brush our teeth for one minute each time.

5.We should get a new toothbrush every 6 months.

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.