满分5 > 初中英语试题 >

Teeth are very important for our health....

    Teeth are very important for our health. They will be our friends for the whole life. So we should learn to protect (保护) them at a very young age.

First, we should eat right. Don’t eat too much candy or drink too much cola, or our teeth will go bad easily.

Have more cheese, milk and yogurt (酸奶) to make teeth strong.

Eat more vegetables and fruit to help clean teeth.

Second, we should remember these numbers.

2/Day  Brush your teeth at least (至少) twice a day: in the morning and before bedtime.

2-3 Minutes Brush for about two to three minutes every time.

3 Months  Get a new toothbrush every three months.

6 Months  Go to the dentist every six months for a check-up.

阅读短文并判断下列句子的正(T)误(F)。

1.We’re too young, so we needn’t start protecting our teeth.

2.Cheese, milk and yogurt can keep our teeth strong.

3.Eating more vegetables and fruit is helpful for cleaning teeth.

4.We only need to brush our teeth for one minute each time.

5.We should get a new toothbrush every 6 months.

 

1.F 2.T 3.T 4.F 5.F 【解析】 本文介绍了牙齿对于我们健康的重要性,并给出了保护牙齿的具体方法。 1.细节理解题。根据文中“So we should learn to protect (保护) them at a very young age.”可知,因此我们应该在很年轻的时候学会保护牙齿,而不是说我们太年轻了,所以不需要开始保护牙齿。故选F。 2.细节理解题。根据文中“Have more cheese, milk and yogurt (酸奶) to make teeth strong.”可知,多吃奶酪,多喝牛奶和酸奶可以使牙齿结实。故选T。 3.细节理解题。根据文中“Eat more vegetables and fruit to help clean teeth.”可知,吃更多的蔬菜和水果可以帮助清洁牙齿。故选T。 4.细节理解题。根据文中“Brush for about two to three minutes every time.”可知,每次刷牙的时间是2至3分钟,而不是每次刷牙只需要一分钟。故选F。 5.细节理解题。根据文中“Get a new toothbrush every three months.”可知,我们每三个月应该更换一次新牙刷,而不是六个月。故选F。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    Ted Robinson was worried all the week. Last Tuesday he got a letter from the police station. In the letter, the policeman asked him to go to the station. Ted wanted to know why he was wanted by the police, so he went to the station yesterday, and now he is not worried. At the station, a smiling policeman told him that they found his bicycle. Five days ago, the bicycle was picked up (捡到) in a small village four hundred miles away. They are now taking his bicycle to his home in a train. Ted was very surprised when he heard the news. He was happy, too, because he never expected (料到) the bicycle to be found. It was lost twenty years ago when Ted was a boy of fifteen.

根据短文内容,选择正确答案。

1.Ted was worried because __________.

A.he lost his bicycle

B.he went to the police station yesterday

C.the police would catch him

D.he didn’t know why the police wanted him

2.When Ted heard the news, he was very surprised that______.

A.he lost his bicycle twenty years ago

B.someone found his bicycle when he was fifteen

C.they found his lost bicycle 20 years later

D.the bicycle was taken to him by train

3.When was Ted’s bicycle found?

A.Last Tuesday. B.Five days ago. C.Twenty years ago. D.Yesterday.

4.The underlined (划线的) word “it” refers to (指的是) ___________.

5.Which of the following is Not True?

A.The police asked Ted to go to their station.

B.Ted had to go to the small village himself.

C.Ted is not worried any more.

D.Ted is 35 years old now.

 

查看答案

 

Do you want to be thin? Do you often regret (后悔) eating too much? Do you like to drink Cola? You know it’s bad for your health, but you don’t know how to keep away from it, right? Well, now you can come to our restaurant, and eat what you like but won’t be heavy. Find us at 101 Green Road.

Do you always forget to get something you need at the supermarket? If you really forget something, maybe you don’t want to go back to get it. Well, with the Web Shop, you don’t have to! Go to our website (网站) and you don’t have to wait in line (排队).

Do you want to learn a new language? With Learn Easy System (系统), you can learn to speak any language in 24 hours. Try our system and see how it works. Come and enjoy our class today. Please call 972-431 to ask any question.

Do you want to surf the Internet (上网) ?Do you think you are too old to learn new things? Why not take a lesson at Computer Age? We can make you good at computer whatever (无论) your age is.Call us now at 567-291.

 

 

 

根据短文内容,选择正确答案。

1.I want to keep thin,it’s time for lunch, so I should _______.

A.go to 101 Green Road B.go to the Web Shop

C.call 972-431 D.call-567-291

2.What is the Web Shop?

A.You can eat what you like there.

B.You can buy things without going to the shop.

C.If you forget things, it can tell you.

D.It can help you to wait in line.

3.Where can you learn Russian in 24 hours?

A.In Russian class. B.At Computer Age.

C.In Web Shop. D.At Learn Easy System.

4.If you take a lesson at Computer Age, you can _________.

A.learn how to surf the Internet B.keep thin and healthy

C.feel you are young D.learn any language

5.Where can you read this passage (文章)?

A.On TV. B.On the radio

C.In the newspaper. D.In the textbooks.

 

查看答案

A lot of people like eating chicken, and the best-known_________to go to is Kentucky Fried Chicken.

Mr. Sanders, the man who started this business (生意) was not_________.He did many_________but made little money. When he was forty years old, he_________a small gas station (加油站) next to a highway (高速公路). Many_________stopped there to get gas and take a rest. Mr. Sanders found they were often_________and hungry, so he began selling hamburgers and coffee._________the hamburgers he made tasted good, and didn’t cost_________, more and more drivers came to eat at his place. Then Mr. Sanders began to sell fried chicken. People liked it very much and his business grew_________. But not long after that,____________highway was built (修建). Many drivers went that way and stopped____________Mr. Sanders’ restaurant.He had to____________it because of that. He then traveled____________the country to sell his idea of opening fried chicken restaurants. He made it. By 1967, there____________almost 5,000 Kentucky Fried Chicken restaurants. And now, if you travel in the United States, you’ll find____________easily at any place.

If you like chicken, I’m sure you’ll enjoy eating Kentucky Fried Chicken.

1.A.person B.food C.name D.place

2.A.kind B.rich C.terrible D.shy

3.A.work B.cleaning C.cooking D.jobs

4.A.found B.opened C.saw D.worked

5.A.friends B.students C.drivers D.neighbors

6.A.tired B.lazy C.scared D.sick

7.A.When B.If C.Because D.Though

8.A.few B.much C.little D.many

9.A.quickly B.slowly C.highly D.hardly

10.A.other B.the other C.others D.another

11.A.visiting B.going C.eating D.getting

12.A.run B.miss C.close D.lose

13.A.over B.on C.to D.around

14.A.are B.was C.had D.were

15.A.it B.one C.them D.that

 

查看答案

根据对话内容及方框中所给的句子补全对话。选项中有一项是多余选项。

A: Excuse me, could you tell me how I can get to Longjin Airport?

B: Sure. First, walk down this street, then turn right at the second crossing and next,…

A: Wait a minute, please! 1.

B: OK, next, go straight until you see a bus stop. 2.

A: Do you know how long it takes to get there by bus?

B: About 50 minutes. 3. You’d better take a taxi.

A: 4.

B: You can stand here and wait for a taxi.

A: How long does it take to go there by taxi?

B: I think it will take about half an hour.

A: Thank you very much.

B: 5.

 

A. Sorry, I don’t.

B. You’re welcome.

C. You can take a bus there.

D. It is quite far from here.

E. Let me write it down in my notebook.

F. Where can I take a taxi?

 

 

查看答案

—I’m going to Hainan with my uncle tomorrow.

—______!

A.Have a good time B.Let’s go C.Thanks D.Sounds good

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.