满分5 > 初中英语试题 >

“They have only one way to run away,” wh...

    “They have only one way to run away,” whispered Holmes. “That is back through the house into Saxe-Coburg Square. I hope that you have done what I asked you, Jones.”

“Yes, I have an inspector and two officers waiting at the front door.”

“Then we have closed all the holes. And now we must be silent and wait.”

What a long time it seemed! We waited for an hour and a quarter, but it seemed to me much longer. I was tired, but I was afraid to move my body. I could hear the gentle breathing of my guys. I looked at the floor. Suddenly I saw a light.

At first it was only a small light on the stone floor. Then it became a yellow line, and then, without any sound, a hole opened and a hand appeared. For a minute or more the hand pointed up through the floor. Then it disappeared and all was dark again except the small light between the stones.

Then there was a loud sound and one of the big, white stones turned over and left a square hole. A clean-cut, boyish face looked out of the hole. He climbed out and was soon standing at the side of the hole. He then helped his guy, a small man with lots of very red hair.

“It’s all clear,” he whispered. “Have you got everything? My god! Run away, Archie, run away.”

Sherlock Holmes jumped out and caught the man with the boyish face. The other jumped down the hole.

—Taken from The Red-Headed League

1.How long did the writer and his guys wait?

A.65 minutes B.75 minutes C.85 minutes D.95minutes

2.The underlined word “it” in Paragraph 5 refers to(指代)                 .

A.the hole B.the light C.the stone D.the floor

3.According to the passage, we can infer(推断)                       .

A.Sherlock knew what would happen B.they kept walking around while waiting

C.the story happened in the morning D.the man with a boyish face ran away finally

4.Which of the following is the correct order of the story?

a. A clean-cut, boyish face looked out of the hole. b. We waited for an hour and a quarter.

c. Sherlock Holmes jumped out and caught the man. d. A hole opened and a hand appeared.

e. Johns had an inspector and two officers waiting at the front door.

A.bedac B.bceda C.ebadc D.ebdac

 

1.B 2.B 3.A 4.D 【解析】 本文节选自《红发会》。红发会(英语:The Red-Headed League)是柯南道尔创作的福尔摩斯案件中的一个短篇,讲述歇洛克·福尔摩斯从一份红发会的广告开始最后破获一个犯罪团伙的过程。 1.细节理解题。根据“We waited for an hour and a quarter, but it seemed to me much longer.”可知,他们等了75分钟。故选B。 2.推理判断题。根据“Suddenly I saw a light. At first it was only a small light on the stone floor.” 突然我看见一盏灯。起初只是石头地上的一盏小灯。可以推知本句话中的it是指前文的light。故选B。 3.推理判断题。由句子“They have only one way to run away,” whispered Holmes. “That is back through the house into Saxe-Coburg Square. I hope that you have done what I asked you, Jones.” “Yes, I have an inspector and two officers waiting at the front door.””可知,夏洛克知道会发生什么。因此选项A是正确的。根据“And now we must be silent and wait.”现在我们必须保持沉默等待。以及句子“I was tired, but I was afraid to move my body.”我累了,但我不敢动我的身体。可知,选项B. they kept walking around while waiting是不正确的;再根据“Then it disappeared and all was dark again except the small light between the stones.”然后它消失了,除了石头之间的微弱光线之外,一切又一片漆黑。可知,故事不是发生在早上。因此选项C不对;由句子“Sherlock Holmes jumped out and caught the man with the boyish face.”福尔摩斯跳出来抓住了那个长着孩子气脸的人。可知,选项D. the man with a boyish face ran away finally. 那个长着一张孩子气的脸的男人终于跑掉了。是不对的。所以根据文章,我们可以推断夏洛克知道会发生什么。故选A。 4.细节理解题。根据“Yes, I have an inspector and two officers waiting at the front door.” “是的,我安排了一个督察和两个警官在前门等着。”是e;由句子“We waited for an hour and a quarter, but it seemed to me much longer.”我们等了75分钟。是b;由句子“a hole opened and a hand appeared.”一个洞打开了,出现了一只手。是d;由句子“A clean-cut, boyish face looked out of the hole.”是a;由句子“Sherlock Holmes jumped out and caught the man with the boyish face.”福尔摩斯跳出来抓住了那个人。是c。所以故事发生的正确顺序是ebdac,故选D。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

    What do you usually do in your free time? What are your favourite activities? Last week, I put these questions on my blog. Here are the answers of three students.

Hello! My name is Zhang Li. In China, we students have two days off in a week. After I finish my homework, I often go swimming. It is a good way to relax. That’s also my favourite activity because it can help me keep healthy.

Hi, I’m Eric Brown. In America, we have many free time for activities. For example, we go camping every Friday. We sing, dance and play games together. If we feel tired, we can rest in beautiful tents. All of us have great fun that day.

Hi, my name is Pin Anong. In Thailand, our summer vacation begins in Late February to early March. I hardly ever go out on my vacation. My parents are busy all the time. On my vacation, my favourite activity is reading at home.

 

 

1.Why does Zhang Li often go swimming?

It’s relaxing.   She wants to swim quickly.

She likes it very much.   It’s good for her health

A.①②③ B.②③④ C.①③④ D.①②④

2.How often does Eric Brown go camping?

A.Once a week. B.Twice a week. C.Once a month. D.Twice a month.

3.What can we learn from the passage?

A.Zhang Li studies best. B.Playing games is Erics favourite.

C.These three students are close friends. D.Pin had to spend her vacation at home.

 

查看答案

    God puts dreams in our hearts. So, we must dream. We lose our ___________ and heartaches( ) in dreams. Some dreams are broken ___________  some come true. Now, here’s my own dream story:

Eight years ago, my close friends, a young couple lost their baby _____________ an accident. Since ___________  had that accident, they felt empty. For a long time, they ___________  that God had given them up. They cried and kept themselves away from family and friends. They travelled far and wide, spending all their resources(资源), seeing different doctors. But_________worked.

Though I have my down moments, I am a ___________ girl. I stay active and thankful_______I know there’s a reason for every season. I truly love the world and trust God all the time. One day, I called them to say hello. The wife sounded like someone had _____________. When I asked, she said, “I am fine. Nobody died. Just tired.” It was time to share my one dream with her.

“For eight years, I always had a(n) ________________  dream. You were in it. You were always looking after a child. In the ________________, there was always a celebration happening... and you were in it, with your husband by your side.” She was silent. I also had to ______________  her that she must never shake her faith ( 信仰). __________________, she should keep on with each sunrise because God is Hope.

God finally ________________ the dream of my heart. This winter, this man and wife are expecting their child. When I got this great news, I was not __________________. I do know one thing for sure: Dreams really do come true when you believe in your dreams, when you give God something to work with (doing your part), and when you believe in and trust God.

1.A.happiness B.joy C.sadness D.pity

2.A.when B.while C.and D.or

3.A.before B.with C.without D.after

4.A.he B.she C.they D.it

5.A.guessed B.told C.asked D.thought

6.A.something B.anything C.nothing D.everything

7.A.hopeful B.careful C.friendly D.patient

8.A.but B.because C.so D.though

9.A.left B.died C.hurt D.moved

10.A.colourful B.different C.exciting D.strange

11.A.moment B.mind C.dream D.memory

12.A.tell B.learn C.ask D.teach

13.A.However B.Instead C.Otherwise D.Besides

14.A.saw B.watched C.listened D.heard

15.A.surprised B.excited C.interested D.bored

 

查看答案

—I think the film is an awful one. What do you think of it?

     . It tells a long and boring story.

A.I can’t agree more B.I don’t think so

C.I don’t think you are right D.I can’t agree with you

 

查看答案

—Shall we go to watch the movie Coco now?

—Sorry. It’s not the right      . I’m too tired.

A.way B.direction C.moment D.space

 

查看答案

                his way out, he tried to move through the dark.

A.To find B.Find C.Finding D.Finds

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.