满分5 > 初中英语试题 >

It’s _____for you to keep secrets for yo...

It’s _____for you to keep secrets for your friends. In this way,you can win their trust.

A.strange B.necessary C.possible D.lucky

 

B 【解析】 句意:有必要为你的朋友保守秘密。通过这种方式, 你可以赢得他们的信任。A. strange形容词,奇怪的、陌生的;B. necessary形容词,必要的;C. possible形容词,可能的; D. lucky形容词,幸运的。根据句意可知,为赢得信任保守秘密是“必要的”。故选B。  
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

My teacher gave me some_______ on how to study English well when I had some trouble.

A.question B.problem C.advice D.suggestion

 

查看答案

—This is your school uniform, but where is mine?

—___________is on the teachers' desk, I put it there just now.

A.His B.Hers C.Theirs D.Yours

 

查看答案

假如你是李华,你的英国朋友Jason发电子邮件向你询问你们学校的校规,请你根据以下提示给他回复一封邮件介绍你们学校的校规。

提示:

1)不能迟到早退。

2)禁止在课堂上吃东西。

3)禁止从楼上往下扔垃圾。

4)玩耍时不能使用危险的器械。

5)不抽烟、不喝酒。

要求:

1)内容须包括所有提示内容。

2)语言表达要准确,语意要通顺、连贯。

3)词数80词左右,电子邮件的格式已给出,不计入总词数。

Dear Jason

 

Yours

Li Hua

 

查看答案

    Need a reason to smile? Then you will be happy to know that todayMarch 202019is not j1. the first day of springbut also the International Day of Happiness.

Set up by the United Nations in 2012it is meant to remind us that happiness is an essential human goal and right. This year’s themeHappier togethere2. people worldwide to focus on what we have in commonrather than what d3.us.

The idea to create this holiday was suggested by the tiny South Asian country of Bhutan(不丹). A4. the country is poorit consistently ranks among the happiest in the world.

Here are a few  s5. to help you celebrate the International Day of Happiness:

Treat yourself

Go ahead and grab a cup of hot cocoa or a tub of your favorite ice cream and cherish the treatsw6. watching your favorite television show or reading a good book.

Start a c7.

We often spend our days buried behind computers or smartphones. Try to set them aside for one evening and spend time t8. to your parents and siblings(兄弟姐妹).

Create a happiness wall

Ask your familyfriends or mates to write down one thing that makes them h9. on a colorful sticker and create a wall of happiness. This can help remind yourself of all the good things happening around you and keep you s10. .

 

查看答案

阅读下面短文,根据短文内容回答问题或完成句子。

There is a “murderer” among us. You may wonder what is happening. Let me tell you!

If you get on the Murder Mystery Lunch Train from London’s Victoria Stationyou will surely have such an “experience”. Passengers take part in a detective(侦探)game and find out the “murderer” on their way to Kent.

Before the passengers get on the traina gentleman named Gray will greet them in front of the train. He is dressed in grey with a cat in his arms. Gray will be the first actor to meet the passengers. He will have a chat with them and drop some clues(线索).

As soon as train leaves Victoria Stationa woman will run into the carriage(车厢)and cry“I have been stabbed(刺伤)!” Then a young man called Matt will rush into the carriage and shout“There’s been a ‘murder’!“ Then passengers will have time to question the charactersincluding a detectivea newspaper reporter and a policemanabout what’s going on.

After the mealall the passengers will sit together and put forward their own ideas of the “murderer”. Those who are able to solve the case can get a bottle of champagne(香槟)as a reward(奖励).

One ticket for the Murder Mystery Lunch Train costs about $310. The price includes a five-course lunch with champagne and wine. The game doesn’t sound very expensivebut the question is that it is difficult to book a ticket because the train is now very popular. After allmany people have a detective dreamdon’t they?

1.The Murder Mystery Lunch Train leaves from London’s Victoria Stationdoesn’t it?

2.Who will passengers meet first after they get to on the train?

3.After the mealthe passengers will deal with the “murder” case by _________.

4.Those who are able to solve the murder case can get __________.

5.According to the passagehow many actors and actresses are?

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.