满分5 > 初中英语试题 >

根据短文内容判断句子的正误。正确的用“A”表示,不正确的用“B”表示。 Elle...

根据短文内容判断句子的正误。正确的用“A”表示,不正确的用“B”表示。

Ellen Parker was worried about her health. She could not walk very quickly and it was difficult for her to climb stairs. She was soon out of breath and tired. “I think I had better go to the doctor,” she thought.

She went to the doctor and told him her problem. The doctor looked her over and then gave her some advice. “If you don't do as what I say, Mrs. Parker,” he said, “you will have a heart problem. It could kill you.”

Ellen Parker was very worried as she left the doctor's. She knew that she had to take his advice but it would not be easy and it would take time.

The next day she went shopping. Firstly, she walked into a big shop which sold meat. “I'd like ten pounds of meat, please,”she said. “Certainly, madam,” the seller answered and went into the cold room and found a large piece of meat. He brought the huge piece of meat back into the shop and put it on the scale(). “That’s just under ten pounds,”he said.

“That is big enough,”Mrs. Parker said. The seller worked out the price. “At $4.99 a pound, that will be $49.50, please. Would you like me to cut it up into smaller pieces for you?”

“Oh, I don't want to buy the meat,” Mrs. Parker said.

"If you don't want to buy it, "the seller answered angrily,”why did you ask me to get it for you?”

“My doctor told me that I am too heavy and I have to lose ten pounds. I wanted to see what ten pounds of meat looked like.”

1.Ellen Parker was quite heavy.

2.It was easy for her to climb stairs.

3.Ellen went to the doctor because she worried about her health.

4.Ellen didn't want to take the doctor's advice.

5.At last, Ellen bought the meat and took it away.

 

1.A 2.B 3.A 4.B 5.B 【解析】 本文主要讲述艾伦·帕克去看医生,医生给她了建议。她随后去了一家肉店,让老板称十磅肉,但是她没想买肉,她只想看看医生建议她减掉的十磅肉有多少。 1.细节理解题。题干为:艾伦·帕克很重。根据“My doctor told me that I am too heavy and I have to lose ten pounds.”可知,艾伦·帕克很重,医生建议她减肥,故选A。 2.细节理解题。题干为:对她来说爬楼梯很容易。根据“She could not walk very quickly and it was difficult for her to climb stairs”可知,对她来说爬楼梯很困难,故选B。 3.推理判断题。题干为:艾伦去看医生,因为她担心自己的健康。根据“‘I think I had better go to the doctor,’ she thought.”可知,她是因为担心自己的健康,所以去看医生,故选A。 4.细节理解题。题干为:艾伦不想听医生的劝告。根据“She knew that she had to take his advice”可知,艾伦知道自己应该听医生的劝告,故选B。 5.细节理解题。题干为:最后,艾伦买了肉,把它拿走了。根据“Oh, I don't want to buy the meat”可知,艾伦没打算买肉,故选B。
复制答案
考点分析:
相关试题推荐

Excuse me, could you tell me__________?

A.where do we buy the tickets

B.where can we buy the tickets

C.where we can buy the tickets

 

查看答案

—Listen, our music teacher is singing in the office.

—It__________be our music teacher. I saw her leave school a few minutes ago.

A.can't B.doesn't C.mustn't

 

查看答案

You have to be used to__________more vegetables from now on because you used to__________too much meat.

A.having; having B.having; have C.have; having

 

查看答案

The disaster area (灾区) needs food and clean water.__________.

A.Much, better B.The much, the better. C.The more, the better

 

查看答案

—__________is it from here to high-speed rail station?

About five kilometers.

A.How long B.How far C.How much

 

查看答案
试题属性

Copyright @ 2008-2019 满分5 学习网 ManFen5.COM. All Rights Reserved.